moco Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 V 16. 11. 2015 v 17:04, Jeremy napsal: Hele to mám taky a řeším to stejně - pěkná votrava.. :-(Já si právě myslím, že je na vině web....protože jinde to funguje v pohodě. Správci by se na to mohli podívat.
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) @sta: Běžné ceny Home tlačítek - viz např. http://www.iphonebrno.cz/ipady (mini 1/2 za 1090Kč i s prací "na počkání"). @moco: je to chyba zdejšího "zmenšovače fotek", že si nepřečte orientaci makrobloků z EXIF @skalis: iPad 1 jde upgradovat na iOS 5.x a na něj jsou kompatibilních aplikací, školních programů a her dodnes tuny. Dokonce i tam kde je inzerována kompatibilita jen s vyššími iOS bývá při instalaci často nabízeno stažení "poslení kompatibilní verze", pokud tedy někdy existovala a autor v ní neplýtval RAMkou (jednička měla jen skromných 256MB). Běžné WWW, mail, prohlížení fotek - vše dodnes chodí a baterka i na pětiletém kousku co se mi nedávno vrátil domů dodnes šlape v pohodě. @Joe99: Tak to má blbý, protože i to (nepovinné) šestimístné heslo si při upgradu na iOS9 musela sama odsouhlasit a zadat. A touch-id jí to nežere nejspíš proto, že ten krám nechala chcípnout/vypnout - a po zapnutí se první odemknutí provádí povinně číselným heslem a ne otiskem. U zapomenutých vstupních čísel se jako první doporučuje "úplná obnova" zařízení přes iTunes, na kterých proběhla poslední úplná záloha - pak se zadává i nové heslo. Více třeba zde. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Radek124
ivan_989 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Prosim vas mam tu doma ipad2 s ios 5.0.1. Odignoroval som updaty a teraz sa nedostanem vyssie na 7.1.2, aktualizacia na vyssi ios nezbehne. Kopa sucasnych apps vyzaduje vyssi ios. Prestalo chodit youtube, najprv apka a teraz uz nejde ani m.youtube.com. Neexistuje nejaka elegantna cesta ako to upgradnut ? Dakujem
Radek124 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) iPad2 (dtto mini 1) by snad měl jít upgradovat až na devítku - akorát nová API (kvůli kterém právě některé aplikace vyžadují iOS 8+) na tom stejně nikdy chodit nebudou. Slušným aplikacím kde je kompatibilita s dvojkovým železem bezproblémová bohatě stačí i iOS7.x (a často i 6.x, který už ovšem Apple kromě pár iPodů neautorizuje a Xcode jeho podporu "by default" nezapíná). Při "vícegeneračním" upgradu je potřeba počítat s provedením kompletní zálohy a následné "kabelové" obnovy přes iTunes, protože se toho aktualizuje mnohem víc než jen pár systémových složek. Po upgradu na 7+ je potřeba počítat s dramaticky vyšší paměťovou náročností (a pomalostí) i u běžných systémových věcí jako je Safari a mail. A co se týče m.Youtube.com, tak to dodnes bez problémů frčí i na prehistorickém iPadu 1 s posledním upgradovatelným iOS 5.1.1 Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem Radek124
michalval Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Zdravím kluci, potřeboval bych radu. Pro streamování videa (většinou avi soubory) z počítače do Apple TV používám přehrávač Beamer. Všechno mi fungovalo celé měsíce a od nějakého okamžiku nefunguje zvuk. Obraz je v pohodě. Přitom, když ten samý soubor převedu do mp4 a pustím přes iTunes, tak je všechno v pořádku.Mám Apple TV 2, provedl jsem update firmwaru, update Beameru na 3.0, ale pořád nic.Díky.
montemar Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 .. diky, radku. bez tebe by to vlakno bylo o nicem.. bez ironie.. snad tenhle post nikoho z tvrdych chlapu neurazi..
Ondrej71 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 V 16. 11. 2015 v 17:04, Jeremy napsal: Hele to mám taky a řeším to stejně - pěkná votrava.. :-(Je to opruz. Resim to tak, ze si nechám fotky přenést z iPhonu na ipad pres fotostream a pak nahraju z iPadu - tak se to netočí a zůstavá to ve správne poloze
nAscA Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Ach jo, nedavno jsem si usmyslel, ze si koupim iphone 5s jako nahradni a abych si vyzkousel jaky ekosystem /nesnasim ten nazev/ budu v budoucnu pouzivat. Pri koupi jsem se ridil radou http://jablickar.cz/s-novym-nastrojem-od-applu-snadno-poznate-kradeny-iphone/ . Vyslo mi: Zamek aktivace - vypnuty a ze si jej muze novy majitel aktivovat. Dotud asi dobry. Telefon je 6 dnu na poste v Budejicich, odkud ho neni posta schopna poslat do Prahy.Ted si tak o tom ctu, ze by jeste mohl byt blacklisted.. Nevylucuje se to vzajemne?Je zatim blokovany na O2 UK, u Samsungu jsem unlock delal nekolikrat, myslel jsem, ze to nebude problem, ale tam jsem narazil, ze by mohl byt blacklisted. V prosinci to budou dva roky co byl v UK zakoupen. Asi moje blbost, ale nevite o overenem servisu, ktery by zvladl pripadny unlock? Klidne pripedne do SZ.
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Když si odpustím obavy o zdravý rozum notorických pokusníků o "výhodnou koupi" jetých mobilů z pochybných cizích zdrojů, tak oficiální řešení je tady - a pochopitelně ne zdarma...
nAscA Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Jak rikam, fakt jsem byl presvedceny, ze podle te stranky je vsechno v pohode. Mam screen z telefonu, kde je imei a podle imei je telefon OK. Ze existuje jeste neco jineho jako blacklist jsem nemel tuseni, nic takoveho jsem nikdy neresil a vlastne doted nevim jestli, kdyz to ukazuje, ze si muzu telefon aktivovat, tak jestli to znamena nebo ne, ze neni nekde na blacklistu. Otazka je, jestli je to overena stranka, takovych stranek existuje hodne, jak jsem za posledni dva dny zjistil. Kvuli tomu, abych si vyzkousel cely system si nebudu kupovat novy telefon, to da snad rozum. A fakt me nenapadlo, ze kdyz mam screenshot s imei cislem, ze by v tom neco mohlo byt.
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Mě teda nákup mobilu od neznámého inzerenta moc "rozum" nedává - notabene na fóru kde se při smlouvání o hodinkách běžně licituje mnohem výš. Solidní kousek v případě nespokojenosti prodejci v zákonné/smluvní lhůtě jednoduše vrátím - a stejně jako u hodinek mě ani nenapadne zalamovat se kvůli vidině úspory šedinou bez záruky a nedejbůh čorkama a fíkama. Co to bylo za "stránku" nepíšeš, třeba to bude OK - ale stejně si radši zjisti jak mají řešené refundace, kdyby se Ti odblokování nevyplatilo a nebo se to při aktualizaci bricklo kvůli pozměněnému IMEI (na zadní straně by mělo být vygravírované stejné)...
nAscA Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 To je z druhe ruky.. no asi moje blbost, ze jsem uveril tem strankam podle imei.
Jettero Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 V 27. 11. 2015 v 8:00, adamo napsal: black friday nic moc letos...Nikde nic...
Radek124 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Slevy na "Black Friday"? To jste si holenkové měli jít pro Samsung, LG, XBOX a jiný ležáky kterých se prodejci chtějí zbavit, protože po vánocích budou "out" a ve výprodejích za polovic. A to nemluvím o české specialitě (viz ALZA, CZC a spousta dalších), kdy se cenovka z minulého měsíce zvedne klidně o 10%, k ní se vygeneruje "přeškrtnutá původní cena" ve výši 150-200% - a dohromady se to označí jako "AKCE"...
Jettero Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Ja nevím ale předloni byl blackfriday na oficiální stránce applu docela fajn.
Radek124 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 A není to jen vzpomínkový optimismus? Co se pamatuju, tak u "jablečných tahounů" (iPhony, iPady, Macy) a to v posledních letech nikdy nebylo víc než symbolických 5% (pokud vůbec něco), i studentské/školské slevy bývají zajímavější...
Bob Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 istyle melo -13% ale i tak mi to prislo drahy, jeste rok to s notasem vydrzim
adamo Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Přítelkyně potřebuje pracovní ntb pro občasné použití a než kupovat nějakou plastovou plečku, napadlo nás posunout jí můj stále slušný MBP 13" 2011 a pro sebe nový MBP. Má někdo praktické zkušenosti s používáním macbooku s windows? OSX ji 100% nevyhovuje a než parallels a pořád řešit nějaké dva systémy, raději bych ji tam dal čistý win. Ale prakticky, jak se to bude chovat? Co třeba scrollování když mbp nemá žádnou "scrollovací" plochu? A co funkční klávesy? Bude tlačítko win na cmd? Nebo mě překvapí nějaká jiná zrada?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se