StefanM Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ake mate skusenosti s novym macbook 12"? V poslednej dobe sa vzdy ked idem okolo zastavim v apple predajni a cim dalej, tym ma to viac lame k nakupu. Najvaznejsim konkurentom je air 13", v prospech ktoreho hovoria- vykon, usb port a cena. Nazivo vsak na mna 12" posobi celkovo o generaciu novsie (co aj je) a vyssie. Trochu ma zarazil pokles ceny, ked pri uvedeni v CR bol tusim 39000 a vyssie a dnes som v Brne videl novy za 32900 CZK. V Bratislave stale drzia 1400?. Doma mam este ipad mini retina a obsahu tvorim malo, prevazne pracujem v praci s win. Je mozne, ze doplni (nahradi) domace surfovanie a drobnu pracu namiesto ipadu? Rozmyslam aj nad nejakym sfunkcnenim domacnosti a dokupil by som b&w zeppelin a apple tv. Mate to takto? A zvysilo to komfort domaceho pouzivania, resp. zacali ste tieto produkty viac pouzivat takymto prepojenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ta cena 33litru je je spis jen akce isetosu a istyle , jinak se prodava vsude ha 36900, me se tez zamlouva, ale s cim mam problem je vykon/ respektive pouzity procesor a pak to usb-c z hlediska napajeni. Porad bys musel myslet bacha na to neni magneticky, pozor Zakopnes o snuru konektor neodpadne.Jsem si zvykl na skvely magneticky konektor. Tak nejak nechci jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Vykon sa spomina ako caste negativum, co ma pri novom produkte prekvapilo. Ak by bol vsak na beznu uzivatelsku pracu dostacujuci, tak by mi papierovy vykon nestaval psychologicku barieru. Chapem, ze prechod z ineho macbooku zrejme nema vyznamnejsi dovod, ja som zatial od applu notebook nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Určitě na běžnou kancl činnost stačit bude, nicméně ale nějak se nemůžu přenést pres ty papírové hodnoty o kterých to u Applu vždy není . Navic je tu riziko prehrivani ntb a postupne uvareni soucastek. Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mně by se líbil, kdyby rozměry nechali, dali tam normální klávesnici, normální konektory a normální výkon.Takže zvesela zůstávám u svého Air 11, Mid 2012 - 2GHz, 8GB, 480 SSD. A asi ještě dlouho zůstanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ake mate skusenosti s novym macbook 12"? V poslednej dobe sa vzdy ked idem okolo zastavim v apple predajni a cim dalej, tym ma to viac lame k nakupu. Najvaznejsim konkurentom je air 13", v prospech ktoreho hovoria- vykon, usb port a cena. Nazivo vsak na mna 12" posobi celkovo o generaciu novsie (co aj je) a vyssie. Trochu ma zarazil pokles ceny, ked pri uvedeni v CR bol tusim 39000 a vyssie a dnes som v Brne videl novy za 32900 CZK. V Bratislave stale drzia 1400?. Doma mam este ipad mini retina a obsahu tvorim malo, prevazne pracujem v praci s win. Je mozne, ze doplni (nahradi) domace surfovanie a drobnu pracu namiesto ipadu? Rozmyslam aj nad nejakym sfunkcnenim domacnosti a dokupil by som b&w zeppelin a apple tv. Mate to takto? A zvysilo to komfort domaceho pouzivania, resp. zacali ste tieto produkty viac pouzivat takymto prepojenim? Dneska jsem si s tou dvanáctkou chvilku hrál v iSetos a nějak nevim... Je to krásný kus hardware, ale ten výkon je hodně diskutabilní. Pokud je pro Tebe "jádro pudla" v přenositelnosti a výkonově nejsi náročný, potom asi proč ne. Z jakéhokoliv jiného důvodu bych do toho (zatim) asi nešel. Jinak mám doma B&W Zeppelin Air a mohu jen doporučit. Hudebním projevem skvělé, AirPlay je stabilní, muziku do toho láduju z Maca, iPadu, iPhonu, neotřelý design... atd. atd. A hlavně žádné kabely Nad ATV jsem taky uvažoval, ale štve mně nutnost konvertovat vše do iTunes-přijatelného-formátu a možnostem třetích stran (Beamer) jsem prozatím nepřišel na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Nad ATV jsem taky uvažoval, ale štve mně nutnost konvertovat vše do iTunes-přijatelného-formátu a možnostem třetích stran (Beamer) jsem prozatím nepřišel na chuť.A co nová ATV ta má podporu VLCčka tam to je pak bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Aha, to sem nevěděl. Díky za info, jdu na to mrknout.Dneska jsem študoval to nové ovládání na prodejně a nefunguje to vůbec špatně. Trochu OT, ale mně už cca 4 roky skvěle funguje sestava TV + MMC Sencor SMP9000 s interním 3TB diskem. Stahuju na Mac, na MMC vše láduju přes Wifi a zatim se mi nestalo, že by formátově něco neprošlo. Jenže s nástupem H.265 kodeku budu muset řešit co dál, protože Sencor už tohle MMC nepodporuje (ne že by někdy podporoval, za 4 roky neproběhl jediný update) a tak budu mít dost brzo smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Posledni ATV mam doma a ve spojeni s Infuse je to presne to co jsem vzdycky potreboval. Funguje to naprosto bez problemu a z NASu prehraje vsecko a narozdil od vsech tech cinskejch smejdu to ma rozumny ovladani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) to vypada dobre to infuse, podporuje to titulky? asi budu muset koupit novou hracku :-)) nemeli by v breznu predstavit ntb verze 2016? Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mam note 3, vse funguje na nejnovejsim androidu uplne v pohode.. Ja telefon rootuju hned prvni den co mi prijde, takze v tom nevidim zadny problem. Na rozdil treba od 4s, kde spousta lidem prestala fungovat wifi a uz ji rozjeli jen po prehrati nebo podchlazeni, kdy pozdeji zakladni deska na nasledky toho odesla :] Kazde ma svoje, proto mam android i apple.Jasně že u "top modelů" by samotné "železo" mělo vydržet relativně dlouho - však co to zapíchla Nokia už to i celkem platí. Průšvih je že s "materiálovou životností" (nejen u Samsungu) tak úplně nekoresponduje i podpora softwarová a servisní.Sorry, ale doufat u Note 2 v Root&CyanogenMod na cokoliv novějšího než Jelly Bean z Října 2013? Nebo u 4-5 let starého Samsungu/LG/HTC/Sony/Hulahej předpokládat pozáruční dostupnost náhradních dílů (nejen typizovaná baterka, ale i rozbitý displej, vymačkané mikrospínače, chcíplý konektor, mikrofon a nebo repráček), když "letošní modely se ještě nekazí - a na ty loňské už díly nechodí"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 to vypada dobre to infuse, podporuje to titulky? asi budu muset koupit novou hracku :-)) nemeli by v breznu predstavit ntb verze 2016?ntb bude s nejvetsi pravdepodobnosti až na podzim 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Mně by se líbil, kdyby rozměry nechali, dali tam normální klávesnici, normální konektory a normální výkon.Takže zvesela zůstávám u svého Air 11, Mid 2012 - 2GHz, 8GB, 480 SSD. A asi ještě dlouho zůstanu...Za me rozmery super, klavesnice je subjektivni, ale me prisla po chvili zkouseni lepsi nez stara na psani vsemi deseti. Vykon je jaky je, je to proste ultra portable na email a web, i kdyz trochu nechapu co vsichni s tim vykonem maji (pokud se bavime o vicemene kancelarske praci). Ja mam Lenovo X301 z 2007 (128SSD + 4GB RAM), obcas mam ve virtual machine pustene Win XP s Office 2007, v Chrome 5-10 zalozek a krome 1080p videa na full screen z youtube ktere obcas neni 100 % plynule si nijak nestezuju. Pockal bych do jara na Skylake processor a pak bych si klidna ja osobne Macbook 12" retina koupil. Nikdy jsem moc nepochopil 11" macbook air s rozlisenim 1366x768, to je snad rozliseni z roku 1995 a format 16:9 je podle me nejvetsi zhovadilost, jaka kdy notebooky potkala, nikdy jsem nepochopil, ze se to protlacilo i do enterprise produktu. Macbook 12" retina a 13" Macbook Pro a Air maji aspon format obrazovky 16:10, coz i kdyz se to nezda je mnohem pouzitelnejsi. Kdyz vezmu kolik mista vertikalne zabiraji ruzne menu, listy nebo nedej boze microsoft ribbon v officech, tak by se clovek uscrolloval k smrti i pri pouhem prohlizeni webu, nemluve o spreasheetu. Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 infuse je jeden z mála přehrávačů které oficiálně obsahují kodek pro AC3 zvuk - taky jsem celkem nalomený vzít PRO i za těch ?10 na všechny domácí mobily a tablety... Apropos Maxmilliane, možná už to sem psals, ale funguje v AppStore přenos licence i na novou Apple TV, nebo se na ten krám musí kupovat znova? Ohledně "themekbůčka" taky jen tiše doufám, že ovocnáři u letošní verze dostanou rozum - a tak jako u "druhých" MB AIR potichu osadí aspoň druhý port. Pro mě za mě klidně na opačnou stranu a s Jobsovsky vylhaným zdůvodněním že "analogové audio už dneska stejně nikoho nezajímá".A "co všichni s tím výkonem mají", když tazatel za práci považuje jen web/mail/IM a elementární funkce Office? Po osmibitech jsem s PC jsem začínal na 386DX, kromě spousty (stále lepších) desktopů jsem léta provozoval třeba TabletPC Asus T91 - a taky jsem přežil. Přesto bych se k ničemu z výše uvedeného od MBP dobrovolně vracet nechtěl - protože i ten náznak výkonu kterým ty krámy disponovaly jim na svou vlastní režii často dokázaly požrat okenice. A nedělám si iluze jak by taková virtualizace sedmiček vypadala na stylovce s instalovaným výkonem tabletu, když i rMBP'13 a 27" iMac u nich občas pěkně funí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 2bob: infuse titulky načítá automaticky ze složky s videem, zrovna si s tím hraju na iPhonu a funkčně to vypadá zatraceně dobře.Teda až na tu kreténskou světlešedou trojtečku na žlutým pozadí titulku, bez jejíhož nahmatání se NIC(!) přehrát nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Me ta 12 prijde takova jalova, za me by byl nej air retina 13 za rozumny prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Infuse titulky umi a umi si je i stahnout primo z opensubtitles. Co se tyce licence, tak ano, stejna licence co je na ipad/iphone, tak funguje na ATV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Za me rozmery super, klavesnice je subjektivni, ale me prisla po chvili zkouseni lepsi nez stara na psani vsemi deseti. .. ..Nikdy jsem moc nepochopil 11" macbook air s rozlisenim 1366x768, to je snad rozliseni z roku 1995 a format 16:9 je podle me nejvetsi zhovadilost, jaka kdy notebooky potkala, nikdy jsem nepochopil,.. tak by se clovek uscrolloval k smrti i pri pouhem prohlizeni webu, nemluve o spreasheetu.Mně u klávesnice vadí, když necejtim, že jsem klávesu zmáčknul, což je přesně ta 12". Zvlášť u psaní malíčky je to nejvíc znát, když už teda píšeš o psaní všema deseti.A u 16:9 jednoduchá věc: lišta jde dát na stranu :-). Ale je pravda, že bez Thunderboltu to používám jen tu a tam na poznámky a doma na www - kdybych potřeboval velkej displej, koupil bych možná NB s velkým displejem :-D. Jediný, co se mi tak na 12" líbí je výběr barev a malej rámeček kolem displeje (=využití plochy). To za ty downsidy (klávesnice, porty, procesor) nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 na MacBook prestane ist zvuk, po restarte chvilu ide a potom opat nie ... vie niekto kde je problem?dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Na rozdil treba od 4s, kde spousta lidem prestala fungovat wifi a uz ji rozjeli jen po prehrati nebo podchlazeni, kdy pozdeji zakladni deska na nasledky toho odesla :] Kazde ma svoje, proto mam android i apple....hlásím, že jsem po 3 měsících s Androidem (prac. telefon) opět zprovoznil iPh 3GS s verzí 6.1.6. Děckám šlape 4, 4s a 5. Nepozoruji nic podezřelého...měl bych se bát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se