sidetone Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Maxel: Já bych s klidnou hlavou doporučil ten Zagg.. Měl jsem nějaký Číny a byly hrozně tlustý, náchylný na otisky a prst po nich "neklouzal" jako po displeji.. Vyzkoušel jsem Zagg na kamarádově telefonu a hned po něm skočil. Teď je to něco přes rok co ho mám a zatím jsem ho, díky doživotní záruce, měnil 6x. Pokaždé když se objevila nějaká prasklinka nebo cokoliv jiného, hned jsem si ho nechal vyměnit. Nicméně si myslim, že pokud ti vyhovuje velikost SE, tak bych to i zainvestoval.. Apple bude dál vydávat modely s 4 palcovým displejem a budeš to sklo moct využívat případně i na další modely. PS: důvod proč používám tvrzené sklo je, že náhoda je blbec.. A nikdo na světě, kromě Applu(ani autorizované servisy), nemají originální displeje
mik@ Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Ja osobne nepouzivam tvrdene sklo (ip5), uz je na to neskoro, ale na novy si urcite nalepim, pretoze aj keby sa mi nepodarilo ten display prasknut, tak je cely doskrkany. Nikdy som nebol fandaobalov a folií, ale ako sa na ten mobil pozeram, tak to bez toho u mna asi uz nepojde, ked ho budem chciet mat viac ako 2roky...Skusal som par krat obyc sklo z Ciny na inych ajphonoch a pohoda, hrubka aj priezracnost aj otlacky dokonca lepsie...aj ked jedno bolo uz prasknute, ale osobne teda by som liter za sklo nedal...
sashator Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 V 3. 4. 2016 v 22:47, Radek124 napsal: 2sashator: vypadá to jako neúspěšný pokus o update aplikací, které buď nejde stáhnout (změna AppStore účtu?), nebo je mezitím z Appstore autor stáhnul - a nebo zkompiloval na verzi Xcode vyžadující novější iOS, zatímco starou odstranil z cloudu (v takovém případě buď musíš updatovat taky, a nebo najít lokální zálohu původní aplikace staženou na počítači).díky za radu, stáhl jsem je zpátky z icloudu a už zase frčí
Jettero Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 No včera dorazil iPhone SE. Těšil jsem se zas na malý mobil (mám plusko) bohužel to rozlišení je už prostě pro mě malo. Když otevřu idnes a mám ho nepřiblížený tak názvy článků jdou prostě těžko přečíst. Jinak je to svižný telefon.
Radek124 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) 2Jettero: Ber život z té lepší stránky - aspoň zas telefon budeš používat k tomu k čemu je určený (...k telefonování?) - a při chůzi budeš zase koukat na baby kolem sebe, namísto pochybného honění "sociálna" a hltání nablblé koblihářovy agitky (kvůli které narazíš leda tak na kandelábr) Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem Radek124
exBURN Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak mě přišel včera taky a jsem naopak nadšený. Parádní ovládání a display mi přijde úplně ok. Líbí se mi ta rychlost a lehkost. Ale já měl předtím obyč šestku, která ten display nemá zas až tak velký. U pluska je to jiná káva tam už je to jak nahradit tablet. Dej tomu čas a třeba si zvykneš.
Frantik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Já koupil tady na fóru :-) Ale jinak koukám, Alza už ma.
Radek124 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 v iStyle jich taky mají hafo skladem - a podle fronty(!) co jsem na vlastní bulvy viděl ve Středu o půl deváté večer(!!) se prodávají jak housky na krámě, akorát všichni přede mnou zdržovali než si na pultě osahali a vybrali "tu svou" barvu... Potřeboval jsem akutně druhej zdroj k MBP a málem jsem kvůli nim nestihl zavíračku
Frantik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak mám za sebou jeden den užívání a ........ je to megarychly, přes Wi-Fi i bez, displej nejlepší co jsem zatím na Founech viděl, dokonce i ta Siri funguje super. Jen skoda toho 5 let starého designu, i když možná to nebude tak hrozny :-)
Pirx Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 V 4. 4. 2016 v 0:13, sidetone napsal: Teď je to něco přes rok co ho mám a zatím jsem ho, díky doživotní záruce, měnil 6x. Pokaždé když se objevila nějaká prasklinka nebo cokoliv jiného, hned jsem si ho nechal vyměnit.Jak se tohle prosimte resi? Ustipl se mi roh, tak ze bych to nechal vymenit taky...
exBURN Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 V 9. 4. 2016 v 15:05, Frantik napsal: Tak mám za sebou jeden den užívání a ........ je to megarychly, přes Wi-Fi i bez, displej nejlepší co jsem zatím na Founech viděl, dokonce i ta Siri funguje super. Jen skoda toho 5 let starého designu, i když možná to nebude tak hrozny :-)Jsem na tom uplně stejně a to přecházím ze šestky. Btw údajně je tam stejný panel co v 5S takže když to člověk křupne tak to bude celkem levné - u 6s je to díky 3d touch poměrně pálečka. Ohledně designu musim říct, že je sice starý ale zatím podle mě nejhezči iPhone. Mám první Iphone ve zlaté a dost se mi to líbí.
Josef01 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Měl jsem ho včera v ruce (5SE), vedle IP šestek vypadal jako luxusní telefon vedle čínských "plasťáků". Je vidět, že trh donutil konečně Apple k razantnímu cenové snížení a i 5S je dnes zajímavý telefon pro řadu lidí, kteří na něj před tím nedosáhnuli. Škoda jejich podloudného tahu, tedy že vynechali 32GB verze. Já jsem s 16GB žil v pohodě, nepotřebuju 5 tisíc fotek v telefonu, které se nedají sofistikovaně pojmenovávat a třídit, ty mohou být v iCloudu. Kadopádně se už k virtuální klávesnici vracet nebudu a Blackberry Passport považuji za pro mě dokonalý nástroj ve kterém prakticky neudělám překlep klikem vedle a odepíšu na email několika krátkými větami za 1 minutu i díky inteligenci telefonu.
Radek124 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Ohledně "cenového zlidšťování jablek" mě ve Středu mile překvapilo, že "nový TheMekbůček" s retailovou cenou 39 990 Kč (v iStyle při kombinaci běžné a studentské slevy) jde koupit už za 2/3, tj. nějakých 27 litrů ...jako by to už ani nebyl Apple? Teprve podrobný pohled do regálů kolem odhalí, že celá ta "ultratenká charita" je kompenzována krvavou cenou jakéhokoliv příslušenství, kdy za druhou USB-C nabíječku, adaptér VGA&USB i HDMI&USB (HDMI je stará verze a DP pro připojení "lepších" monitorů není k dispozici vůbec) ovocnáři chtějí po 2390Kč, tj. téměř 9% ceny celého noťasu...
Josef01 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 V 10. 4. 2016 v 16:20, exBURN napsal: Jednou rukou? Jednou rukou nepíšu na ničem, kromě tlačítkové Nokie, proto jsem dal přednost široké klávesnici. Pokud bych potřeboval psát jednou rukou, tak bych si pořídil užší klávesnici. Výhoda psaní na BB spočívá v tom, že si telefon pamatuje nejen slova, které člověk píše častěji, ale pamatuje si jejich pořadí. tedy veškeré časté slovní spojení, např. i 10 slov za sebou ihned nabídne jako první v pořadí a hned vedle zobrazí pak ty, co mají největší pravděpodobnost. Na text "Dobrý den, děkuji vám za odpověď a souhlasím s Vaším návrhem" stačí 14 stisknutí prstem.
exBURN Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 To zní moc dobře. Mě se BB vždy líbilo ale ten rozměr je prostě moc. I proto jsem se vtátil na SE.
Paw Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 "Výhoda psaní na BB spočívá v tom, že si telefon pamatuje nejen slova, které člověk píše častěji, ale pamatuje si jejich pořadí. tedy veškeré časté slovní spojení, např. i 10 slov za sebou ihned nabídne jako první v pořadí a hned vedle zobrazí pak ty, co mají největší pravděpodobnost. Na text "Dobrý den, děkuji vám za odpověď a souhlasím s Vaším návrhem" stačí 14 stisknutí prstem." Jestli chcete podobnou funkcionalitu i na zařízení od Applu, tak stačí vyzkoušet třeba klávesnici Swiftkey https://itunes.apple.com/us/app/swiftkey-keyboard/id911813648?mt=8. Někdo ji možná bude znát z Androidu.
roura74 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 V 10. 4. 2016 v 20:08, Radek124 napsal: Ohledně "cenového zlidšťování jablek" mě ve Středu mile překvapilo, že "nový TheMekbůček" s retailovou cenou 39 990 Kč (v iStyle při kombinaci běžné a studentské slevy) jde koupit už za 2/3, tj. nějakých 27 litrů ...jako by to už ani nebyl Apple? Teprve podrobný pohled do regálů kolem odhalí, že celá ta "ultratenká charita" je kompenzována krvavou cenou jakéhokoliv příslušenství, kdy za druhou USB-C nabíječku, adaptér VGA&USB i HDMI&USB (HDMI je stará verze a DP pro připojení "lepších" monitorů není k dispozici vůbec) ovocnáři chtějí po 2390Kč, tj. téměř 9% ceny celého noťasu... Jak ti nakombinovali 1/3 slevu? Pokud vím tak na studentský ISIC dají max 5%?
Josef01 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Swiftkey jsem testoval, ale i zde platí, když dva dělají totéž, není to totéž.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se