jhonzatko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 http://www.czc.cz/tp-link-ha100/180685/produkt A nestacilo by neco takoveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Pokud android tak čistý.za vše múzou nedokonale nadstavby výrobců mobilu.Ani čistý androš to nezachrání. Mám doma 2 x Nexus 7 a co 2 měsíce musím do továrního nastavení, protože to děcka zabrickujou tak, že je to dobrý akorát jako prkýnko do kuchyně. Nikdy jsem nebyl Apple fanatik, ale co jsem dostal služební 5c, místo Blackberry, chápu tu sektu. Prostě to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ani čistý androš to nezachrání. Mám doma 2 x Nexus 7 a co 2 měsíce musím do továrního nastavení, protože to děcka zabrickujou tak, že je to dobrý akorát jako prkýnko do kuchyně. Nikdy jsem nebyl Apple fanatik, ale co jsem dostal služební 5c, místo Blackberry, chápu tu sektu. Prostě to funguje.to ano nějaké zásahy byly nutné,ale šlo to rychle na čistém.Je fakt , že mám přes rok jablko a funguje pořád nicméně strašně dlouho jsem si zvykal na jejich ořezanost,ale jak píši funguje a nějak jsem si zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 (upraveno) http://www.czc.cz/tp-link-ha100/180685/produkt A nestacilo by neco takoveho?No popravdě funčně asi jo, ale na té Apple TV která stojí o litr a něco víc bych mohl sem tam aspoň zrcadlit obraz a ukazovat návštěvám fotky apod. Upraveno 2. května 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Je k tomu normálně napájecí adaptér do zásuvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 T39 byl super stroj taky jsem ho chvili měl AndyAaron: BB 9780 mám pořád doma . Jako záložní stroj Já mam takhle v záloze BB 9320. Nebýt nutnosti přejít ve firmě na BB OS 10, nikdy bych se ho nevzdal - tohle byly IMO poslední skoro-stopro funkční ostružiny (Bold 9xxx). Jen hodně mizernej foťák mě štval, ale to zas Z10 nijak extra nevylepšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 2Mitak: Do předposlední generace AppleTV si žádné extra aplikace (a tedy ani Apple Music) nenainstaluješ, ale bezdrátové přehrávání hudby z iPhonu/iPadu na telce připojené po HDMI samozřejmě funguje, ať už s Mirroringem obrazu a nebo bez. Zesilovač k tomu digitálně připojený nemám, ale předpokládám že SPDIF výstup na tom bude fungovat stejně - kdyžtak napiš SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Skvělé, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Zdravím pánové.Včera jsem s UPC řešil problém, a nevyřešil.Nejdou mi v Safari na Macovi pouštět pořady na Horizon Go. Na Firefoxu vše béží, a dříve (cca 2-3 měsíce), to normálně béželo i na Safari. Pořád mi to jen ukazuje, ať si nahraji novou verzi Silverlightu, a když to udělám, tak je vše při starém. Děje se to i někomu dalšímu?? Popř. nějaké rady? Technici na UPC lince poradit nedokázali.Díky, Tonda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Mam dotaz, manzelce jsem poridil iphone, jak ho provozovat na moje id a pritom to byl jeji telefon? Myslim oddelene fotky a zpravy? Asi bude nejlepsi, aby si udelala svoje id. Mame jeste ipady a vsechno je na moje id i muj iphone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 2Tondaa73: Neber si to jako rýpání, ale nejspíš neprošels kompletní instalaci Silverlightu (ze stránky stáhnout DMG, to s administrátorskými právy otevřít a proklikat se k nesmyslné licenci, nechat to nainstalovat a hlavně následně restartovat Safari. Nejde o žádný problém Apple, ale o omezenost tupanů z UPC, kteří donekonečna recyklují už 5 let opuštěné svinstvo od Microsoftu... 2gorlo: Pro začátek manželce zřiď její vlastní apple id na její vlastní e-mail (vznikne jí vlastní iCloud s fotkami a dokumenty, půjdou jí od tebe zasílat zprávy a telefonovat přes FaceTime), akorát Appstore přihlaš na svůj účet. Je to mnohem přímočařejší než "rodinné sdílení", které jde samozřejmě aktivovat později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Používá nekdo v iPhone aplikaci zdraví?Dnes jsem ji poprvé zkusil a mozna špatně použil.Přišel jsem na ovál o délce 400m, uběhl 25x což je 10Km ovsem aplikace ukázala jen 2,64Km.Díky ta radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Se s tim smiř Všimni si že stejně jako jabkoračmena, i tohle "softwarově navozené zdraví" kvůli spotřebě a soukromí nepoužívá GPS, ale jen akcelerometry - takže při "pálení těch zlých kalorií" musíš buď víc nadskakovat, nebo telefon držet v dlani a tou máchat do rytmu (ale ne stylem Goodbodyovská polka, tj. "co ruka to noha"!).Bez externích senzorů je to holt jen jedna z mnoha trvale zapnutých frikulínských fíčur k prdu, která bez externích senzorů jen užírá paměť a baterku (viz "akcie", "průměrná teplota a tlak za oknem domů ve Vaší republice", reportování AGPS polohy spolu se jmény okolních WiFi sítí atd.). Pokud Tě nepohoršuje že mobil místo 5 dnů vydrží sotva jeden a půl, klidně si tyhle "vychytávky" nech dál zapnuté - a pojďme špekulovat, jestli ten ovál ve vnitřní dráze nebyl třeba o pár metrů kratší, čímž v zatáčkách mohla nečekaně vzrůst odstředivá síla působící v každém delším/vnějším kroku, pročež tento nemusel nebyl započítán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Rozumim.Jen jsem to ze zvedavosti zkusil.Cili stejne jako u Andriod nebo Windows.Taky jsem zkusil dost aplikaci a bylo to hodne nepresne.Asi je to jen jak pises dobre na vybijeni baterie a bez GPS nemaji smysl.Proto jsem si odbehl svych dalsich tricet ovalu jako vzdy bez telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Tak ony samozřejmě existují i výborné aplikace jako třeba Sports Tracker (používám třeba na kole, ale investované Euro už se mi nejmíň 1000x zaplatilo i při pár pracovních záležitostech; Frikulíni to jako bonus můžou ovládat i přes "eplwoč"), které kromě senzorů taky trvale sledují GPS, "sypou si drobečky" do mapy a ty si pak synchronizují s komunitním serverem, ze kterého se dají kromě shlédnutí přehledů o spálených kaloriích a profilu trasy stahovat i kompletní záznamy ve standardním garminovském formátu GPX. Jediný podstatný problém vidím právě v tom, že procenta baterky mi během záznamu pokaždé mizely "poněkud rychleji než na daném místě bývá obvyklé" - a ohledně cirkulace po oválu si fakt dovedu představit užitečnější činnosti než onanistické počítání spálených kalorií... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Na behani po ovalu a trackovani jen kalorii staci sportstracker Sigma sport nebo podobne kolem tisicovky. Pokud je pozadavek i gps, tak treba hodinky garmin, ale tam uz se blizime 10tis Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 synci odborníci .... dyž mi na ipadu přijde sms tak vidim pouze telefonní číslo .... totéž když chci poslat zprávu, tak musím přes kontakty ..... co se vysralo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 synci odborníci .... dyž mi na ipadu přijde sms tak vidim pouze telefonní číslo .... totéž když chci poslat zprávu, tak musím přes kontakty ..... co se vysralo ?vyřešeno tlačítkem on/off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 2Tondaa73: Neber si to jako rýpání, ale nejspíš neprošels kompletní instalaci Silverlightu (ze stránky stáhnout DMG, to s administrátorskými právy otevřít a proklikat se k nesmyslné licenci, nechat to nainstalovat a hlavně následně restartovat Safari. Nejde o žádný problém Apple, ale o omezenost tupanů z UPC, kteří donekonečna recyklují už 5 let opuštěné svinstvo od Microsoftu...Díky, prubnu to ještě jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Mam dotaz, manzelce jsem poridil iphone, jak ho provozovat na moje id a pritom to byl jeji telefon? Myslim oddelene fotky a zpravy? Asi bude nejlepsi, aby si udelala svoje id. Mame jeste ipady a vsechno je na moje id i muj iphone.Udělej jí vlastní ID a dej ji do skupiny rodina. Pak můžes sdílet nákupy. Kalendář, fotky atd. si nastavíš do sdílení dle potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se