ivan_989 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Zaujimava uvaha Don't buy the new iPhone until Apple pays its taxes https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/sep/07/dont-buy-new-iphone-apple-eu-taxes-controversy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 No ja treba v aute prehravam pisnicky ze Spotify, a to je treba -35% baterky za dve hodiny :-/ Takze mam pripojenou i nabijecku i 3.5mm Ale asi nebude dlouho trvat a nekdo zacne vyrabet rozdvojku, z jednoho toho lajtningu na napajeni i audio.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Rozdvojku jsem uz videl od Belkinu. Tak je 21. stoleti a kazde dnesni auto ma USB a iPod support a nebo A2DP, takze je potreba se na to divat z pohledu dnesni doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Z pohledu dnešní doby bych odstranil i lightning, protože má každej stůl či lampa bezdrátovou nabíječku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Z pohledu dnešní doby bych odstranil i lightning, protože má každej stůl či lampa bezdrátovou nabíječku.Do par let realita :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Taky bych tipoval že když si ovocnáři už vloni troufli "objevit" bezdrátové dobíjení pro hodinky a letos vodotěsnost i pro iPhone, mohlo by být hitem příštího "jubilejního" modelu zacpání i té poslední vodivé díry co do mobilu vede... Bluetooth A2DP funguje dobře, šťávy žere řádově míň než svítící displej - a do pekáčů co mají jen Line-In se dá za pár kaček koupit do područky třeba tenhle CL přijímač s výstupem do klasického audio jacku a USB adaptérem. Hrající telefon pak může klidně zůstat v bezpečí kapsy - a v případě navigování a nebo streamování hiphopových sraček z netu si může dál huntovat konektor a baterku na nabíječce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Me se teda zda, ze tyhle bluetooth veci hrajou ohavne... nejsem teda zadnej hifi expert, ale obycejny bluetooth audio z iphone hraje tak, ze me to po chvilce fakt vadi poslouchat..... kdyz to poslu z tabletu sony, kterej ma nejaky to lepsi bluetooth aptx ci co, tak je to fakt lepsi, ale porad to nejak neni ono... akorat airplay mi prijde uz kvalitativne vyhovujici, srovnatelny s pripojenim kabelem.... fakt nevim jakou kompresi/sirku pasma/atd ma bluetooth vs. aptx. vs. airplay, ale subjektivne mi poslouchatelny prijde fakt jen kdyz je to pres airplay.... nebo kabel, no, jako ja vim ze posilat signal ze sluchatkovyho zesilovace v telefonu do linkovyho vstupu je taky tragicky reseni, ale ze vsech tech moznosti mi to hraje fakt nejlip... Upraveno 12. září 2016 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 problém bych v A2DP neviděl, ten přenese co potřebuješ ... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluetooth_profiles#Advanced_Audio_Distribution_Profile_.28A2DP.29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Včera sem si v iWantu zas chvilku hrál s SE a kudla, ta velikost mi fakt asi sedne víc. Počkam, až bude na krámě sedmička a když to nebude láska na první pohled, zanedlouho tu bude výměnné vlákno 6S -> SE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 2Pirx: "Bluetooth profil" A2DP je obecný protokol pro předávání audia, zatímco starý mizerný SBC i novější aptX (který může být i bezestrátový) jsou kodeky, definující konkrétní způsob komprese dat - a tedy i ztrátovost a subjektivně vnímanou kvalitu. Problém je že iOS aptX dodnes velkoryse ignoruje - což u sluchátek, chrchláčka a nebo v jedoucím autě není zas taková pohroma, ale na slušném vybavení už je to tragické - proto je iPhone coby zdroj audia na nějaké "HiFi" pitomost. Na domácí použití Apple předpokládá spíš distribuci po WiFi přes AirPlay, kde díky obecně širšímu pásmu mají audio-kodeky definované buď menší ztráty nebo jsou rovnou bezestrátové (Lossless Quality Audio Receiver, teoreticky až po 32-bit@96kHz) - jenže v takových podmínkách už je rozumnější jako přehrávač použít PC, MAC nebo jinou trvale napájenou síťovou krabičku a mobil si nechat maximálně na ovládání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Včera sem si v iWantu zas chvilku hrál s SE a kudla, ta velikost mi fakt asi sedne víc. Počkam, až bude na krámě sedmička a když to nebude láska na první pohled, zanedlouho tu bude výměnné vlákno 6S -> SE. Vidíš a já pro změnu zvažuju, že bych raději větší, takže řeším jestli svůj 5S vyměnit za 6S a nebo rovnou 7, čekám, jak budou 7 vypadat v reálu a to nejspíš rozhodne. Původně jsem měl ve výběru taky i SE, ale asi ten větší displej potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Vidíš a já pro změnu zvažuju, že bych raději větší, takže řeším jestli svůj 5S vyměnit za 6S a nebo rovnou 7, čekám, jak budou 7 vypadat v reálu a to nejspíš rozhodne. Původně jsem měl ve výběru taky i SE, ale asi ten větší displej potřebuju.podle mě příchodem 6S nemá moc smysl. protože za cenu 6S nové koupis novou 7čku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 To je přece blbost, nemůže být 6S a 7 za stejnou cenu, 6S jde s cenou dolu, už teď jsou za méně a věřím, že až budou 7 v prodeji, tak půjdou ještě níž, vždyť je to tak vždy, že se staré verze zlevňují. 5S jsem taky kupoval v době, kdy vyšla 6 a byl o dost levnější a takle je to pořád dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Pro HiFi nadšence hlavně není vhodný iPhone coby zdroj solidního audia - ať už MP3 nebo AC3, drát i bezdrát - a vlastně libovolná sluchátka.Ale to by asi bylo na jiné vlákno, pro zdejší fandy "bum-cink" z plastového BOSE SoundLink Mini je to prašť jak uhoď... No to tak úplně není pravda. Pokud si jakýkoliv HIFI nadšenec nainstaluje lepší přehrávač, např. Kaisertone, tak hravě přehraje i FLAC a ujišťuju Tě, že je iPhone zvukově potom srovnatelný s přehrávači jako je Cowon PD nebo FiiO X3ii. Troufám si říct, že ve slepém testu by je řada lidí od sebe nerozeznala. Mám špunty, které se dají už řadit mezi lepší a iPhone je rozehraje úplně s přehledem a rozhodně ne stylem bum-cink. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 když se budeme bavit o nových přístrojích tak 6S 64gb 19590 ty se doprodají a dál nebudou. 6S 128gb za 21190 bude se prodávat souběžně s iP 7 . 128gb bude stat 24390,- Tož tak no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 No to tak úplně není pravda. Pokud si jakýkoliv HIFI nadšenec nainstaluje lepší přehrávač, např. Kaisertone, tak hravě přehraje i FLAC a ujišťuju Tě, že je iPhone zvukově potom srovnatelný s přehrávači jako je Cowon PD nebo FiiO X3ii. Troufám si říct, že ve slepém testu by je řada lidí od sebe nerozeznala. Mám špunty, které se dají už řadit mezi lepší a iPhone je rozehraje úplně s přehledem a rozhodně ne stylem bum-cink.A když si to nainstaluju,tak třeba Spotify nebo Applemusic jede normálně přes to jo?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 A když si to nainstaluju,tak třeba Spotify nebo Applemusic jede normálně přes to jo?DíkySe Spotify funguje Onkyo HF Player. Já to nepoužívám, ale patriknapr jo a funguje mu to. Onkyo a Kaisertone jsou srovnatelný. Kaisertone je malinko světlejší a detailnější. Oba stojí kolem 10EUR a je to asi nejlevnější cesta jak kvalitně přehrávat pro majitele iPhonu. Možná to umějí i jiné přehrávače, ale jak jsem psal, já přehrávám offline a tyhle služby mne moc neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 když se budeme bavit o nových přístrojích tak 6S 64gb 19590 ty se doprodají a dál nebudou. 6S 128gb za 21190 bude se prodávat souběžně s iP 7 . 128gb bude stat 24390,- Tož tak no. Takle už je ten rozdíl minimální, s tím souhlasím, ale když bych vzal ještě 64GB, což byl i můj plán, pokud do toho půjdu, tak už je tam rozdíl větší + to, že ho můžu mít ještě za o něco lepší cenu, než nynějších 20. Uvidím prostě jak bude vypadat 7 v reálu a to rozhodne, klidně se může i stát, že nakonec skončím u SE, protože design 6 se mi dvakrát moc nelíbí a 7 je přece jen hodně podobný, proto jsem ještě neobměnil, ale uvidím, každopádně změna bude určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Spíš to patří do Humoru, ale kdo do jablek nedělá, pointa mu jasná nebude. Upraveno 13. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Dnes se mi podařilo poslat 4S na zem a na zadním skle mam mapu. Po 2 letech kdy telefon vypadal jako nový Máte někdo ověřený eshop kde sehnat originál náhradní díly? Jestli se dá teda ještě na 4S něco koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se