Liqid Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Černá bude asi pěkný bláto https://techcrunch.com/2016/09/13/review-apple-tees-up-the-future-with-iphone-7/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) On tu snad u "prémiového modelu" někdo naivně čekal DLC a nebo jinou keramiku? Poslední relativně trvanlivá záda měl 4/4S - dnešní eloxovanej staniólek se musí ještě v krámě olepit sklem a zabalit do tlusté šprcky, aby se zarovnal nádor s objektivem a ochránila "resale price" bez škrábanců... @Z.Paul: Náhradní záda na 4/4S mají skladem snad všichni pouliční a hypermarketoví měniči, ty 2 minuty co jim zabere výměna snad ani nestojí za pošťáka Upraveno 13. září 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 On tu snad u "prémiového modelu" někdo naivně čekal DLC a nebo jinou keramiku? Poslední relativně trvanlivá záda měl 4/4S - dnešní eloxovanej staniólek se musí ještě v krámě olepit sklem a zabalit do tlusté šprcky, aby se zarovnal nádor s objektivem a ochránila "resale price" bez škrábanců... Ehm ... jsou lidi co si koupí hodinky a nenosí je aby je náhodou nepoškrábali, varianta ochranného skla a ergonomického pouzdra mi přijde logická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 On tu snad u "prémiového modelu" někdo naivně čekal DLC a nebo jinou keramiku? Poslední relativně trvanlivá záda měl 4/4S - dnešní eloxovanej staniólek se musí ještě v krámě olepit sklem a zabalit do tlusté šprcky, aby se zarovnal nádor s objektivem a ochránila "resale price" bez škrábanců... @Z.Paul: Náhradní záda na 4/4S mají skladem snad všichni pouliční a hypermarketoví měniči, ty 2 minuty co jim zabere výměna snad ani nestojí za pošťáka originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 3 hodiny som sa sral s updateom na novy ios. Vsetko sa mi vymazalo. Platim si debilny icloud a myslel som, ze tam mam vsetko ulozene a tam prd. Obnovil som nakoniec zalohu z roku 2015. No nevadi. Najfatalensia zmena je, ze touch id kod uz nie je 4 ciselny kod, ale musi byt 6 ciferny. Da to sa to niekde zmenit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Spíš to patří do Humoru, ale kdo do jablek nedělá, pointa mu jasná nebude. Hele, neměla bejt pointa, že jafoun přišel o 3,5mm jack? Tohle je jen micro usb (nebo co to aplle používá) ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) 2Papaya: nejdřív si prosím najdi jak vypadá micro-B USB, Lightning a Audio Jack, pak komentuj vtipy... 2WaveCeptor: Zadní strana 4/4S stává kolem pětikila i s prací - jestli jde to "originál" samozřejmě záleží na tom kde dotyční nakupují (na trhu jsou i díly z "plaváčků" a dalších vraků), ale u pasivního dílu z příslušného matroše už by mi to u 5-6 let starého veterána bylo asi putna 2qoyi: je asi jasné proč si nenasadím rolby na předávku pískovacího stroje - spíš si utahuju z toho že po těch nejosolenějších šprckách, fóliích a sklech (často v ceně celých levnějších mobilů) jdou nejčastěji týpci profilově odpovídající zdejším "kancldiverům" ...A koukám že po skvělých loňských (předloňských, předpředloňských atd.) zkušenostech se opět někdo neudržel a přes veškerá varování opět začal sosat praxí neprověřený "major update" během největší zátěže serverů. Některé pravdy jsou holt "nesdělitelné" - vzpomínáte na "olizování kovových předmětů, které se vlivem mrazu stávají lepkavými"? https://www.youtube.com/watch?v=EIicpvaFYlg Upraveno 13. září 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 3 hodiny som sa sral s updateom na novy ios. Vsetko sa mi vymazalo. Platim si debilny icloud a myslel som, ze tam mam vsetko ulozene a tam prd. Obnovil som nakoniec zalohu z roku 2015. No nevadi. Najfatalensia zmena je, ze touch id kod uz nie je 4 ciselny kod, ale musi byt 6 ciferny. Da to sa to niekde zmenit? Dá. Normalne v nastaveni hesla lze zvolit cifry 4 nebo 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/09/14/iphony-7-plus-predobjednavkach-rekordy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 2Radek124Asi jsem málo sheep( jsem hold Samsung no), proto bych ten vtip udělal jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak nakoniec plany poplach. Pri nastavovani po prvom zapnuti mi to neslo zmenit na 4 ciferny kod, ale dnes rano som to nasiel v nastaveniach a chvalabohu da sa to. Dik vsem, co mi pisali tu a aj do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Je fakt že k zadávání číselných kódů mám taky podvědomej odpor - notabene když kvůli vlezlé FBI jsou teď co chvíli vyžadované i k samotné aktivaci Touch-ID... (ano, vím že je to všechno "pro naše dobro") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 K tomu jacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 iPhone 6s Plus 64GBPo dnešní dokončené aktualizaci a jen během 15min používání ci zjištění je telefon hodne pomalý, seká se (skoro jak SAMSUNG), pri zapnutém Wi-Fi nefunguji poznámky (jen se otevřou s zavřou / po vypnutí Wi-Fi funguji).Bezchybný APPLE. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Stejný telefon, funguje to naprosto bezvadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Taky, stejny tel., jede bezvadne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 6S 64 GB jede perfektně už od první public bety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Napodobne, iP6s 64gb slape perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 6s taky good, celkem mi ta aktualizace iOS 10 udělala radost, tak uvidíme co macOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Aktualizace taktéž zcela bez problému...Šestka "podvýživa" 16 GB a s rozbitým sklem k tomu :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se