Sacíbagr Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 ...někdo z chnmgu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 @Radek124: Spíš už jsem přemýšlel nad čtyřkou, ikdyž za skoro bůra (32GB) je to docela randál. Už jen proto, že mám veškerý obsah mimo iTunes a tam se trojka, pokud vím dobře, nechytá - neumí to tahat z NASu, resp. nelze na to nainstalovat vhodnou aplikaci. Volný Synology je model DS112j a přistupovat na něj přes sambu mi přijde ideální, žádná velká věda. Takže asi nakonec vyhraje kombinace, kterou zmiňuje Maxmillian, tzn. ATV 4 + Infuse/XBMC + Synology. Jediné, co tak budu muset vlastně řešit, kam dočasně naleju ty 3TB obsahu, abych je pak následně nalil do NASu ; ten mi totiž bude chtít HDD hned po vložení naformátovat. Každopádně díky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 @Maxel: Radši si do toho Synology pořiď druhej stejně velkej disk, ať jedeš na čisto. Ten starší šoupni do USB/eSATA šuflíku a po zkopírování dat si ho nech pro "občasné" zálohy samotného NASu, s tím že života stráví odpojený v bezpečí skříně/trezoru. Soukromé/rodinné fotky a videa Ti v případě selhání/vyhoření/ukradení NASu nikdo nevrátí - a takhle budeš mít (za cenu jednoho lepšího řemínku?) aspoň nějakou pojistku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Pánové, nemohl by mi prosím někdo poradit s následujícím problémem? Po výpadku elektřiny nejde zapnout Apple TV 3. generace. Nereaguje na ovladač, nepomáhá vypnutí a zapnutí napájení. Už se mi to jednou stalo na jaře, myslel jsem, že je po ní. Ale nechal jsem ji odpojenou a po hodině náhodou zkusil - a šla. Až dodnes, kdy se stalo to samé. Na nic nereaguje a po připojení k počítači přes USB ji nerozpoznají ani iTunes. Tak jí zase nechám a ráno uvidím. Ale nevím, co tohle má znamenat - jestli je nějaká jeblá, nebo co s tím je. Není na to nějaká finta, jak to rozběhnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Zblbnutím po poslední únorové aktualizací to asi nebude, spíš studeňákem a nebo vyschlým kondenzátorem ve zdroji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Takže přes noc odpojená, ráno zapnu do zásuvky a normálně naběhla. Tak uvidíme, kdy to zase chcípne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 AhojtePotreboval by som pomoc. Neviem, čo mám v mobile(6s plus) zle nastavené, lebo sa mi nezobrazujú upozornenia na nové maily, ktoré mi prišli. Až keď otvorím mail a dám skontrolovať maily, tak mi naskočia novéV nastaveniach mám hlásenia zapnuté na upozornenia. Vopred dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Podívej se do nastavení účtu pošty, zda máš zapnuté vyzvedávání Push = okamžitě po přijetí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 No pozrel som na nastavenia a PUSH som mal zapnutý ,ale načítavanie(fetch) bolo na možnosti manuálne, tak neviem, či to nastaviť na časový interval, alebo nechať tak, lebo stále mi to nejde:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jo, hoď tam místo manual nějaký časový interval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 OK, dík, pomohlo:), už to ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Taky bacha na "režim nízké spotřeby" - v něm se automatické vyzvedávání taky omezuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 tak nakonec po dlouhém zvažování jsem zakoupil iphone se a ipad mini 4 a zatím spokojenost. Ten iphone 7 mě nějak neoslovil. U ipadu jsem zvazoval ipad pro, ale nakonec vyhral taky mensi model, uvidime v praxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Já jsem minulý týden vyměnil 6 za 7 a zatím spokojenost. Největší rozdíl je v baterce, iP7 má fakt delší výdrž. Co se týká home buttonu (rychlost, odezva), tak jsem se "adaptoval" rychle, teď mi přijde, že klasické zmáčknutí spíše zdržuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pro zájemce které by za obvyklých okolností odradila cena, koukám že Forklift (vynikající dvoupanelový souborový manažer + klient FTP a spousty dalších protokolů pro Mac) je právě v akci zdarma - sosejte!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Pro zájemce které by za obvyklých okolností odradila cena, koukám že Forklift (vynikající dvoupanelový souborový manažer + klient FTP a spousty dalších protokolů pro Mac) je právě v akci zdarma - sosejte!!!Díky az dobrý tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Zeptám se, nemáte problém po updatu na iOS 10 s přehráváním zvuku na iPhonu. Moje 6+ a manželčina 6, někdy místo zvuku vydává zvuky jak dial up linka a dvakrát manželku nevzbudila, zvuk nešel po vypnutí zapnutí telefonu vše zase funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Zeptám se, nemáte problém po updatu na iOS 10 s přehráváním zvuku na iPhonu. Moje 6+ a manželčina 6, někdy místo zvuku vydává zvuky jak dial up linka a dvakrát manželku nevzbudila, zvuk nešel po vypnutí zapnutí telefonu vše zase funguje.Mám 6 a stalo se mi dvakrát, že tlf přestal vyzvánět. Vždy pomohl restart. Budeme muset počkat na update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Taky se mi to včera stalo na 7, pomohl až restart... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se