Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak to by mohli rovnou vydat osmičku bez konektorů, s bezdrátovým dobíjením - ale to by se nejdřív muselo přihodit něco hodně škaredého (viz letošní náznak poklesu prodaných kusů a obratem reinkarnovaný 5SE), jinak bych dřív než za dva roky žádnou podstatnou aktivitu u ovocnářů nečekal...  <_<

Odesláno

Dva dny by byl celkem downgrade - mě baterka ve 5S při běžném provozu vydrží 4-5 dní...  :whistling:

Korpus ze sintrované keramiky a sklo ze safíru by u top modelů určitě zkusit mohli - když se podívám na platinový povrch svých zimních quartzek od RADO, je i po 10 letech nošení dokonalý jako kdyby právě vyšel z fabriky... Akorát nevím jak by pak něco takhle trvanlivého zapadlo do Cookova obchodního modelu "nový model co dva roky, jinak seš out"...  :whistling:

Odesláno

taky resim koupit / nekoupit 7 plus... ta matna cerna je fajn, prijemna do ruky.. znatelne sviznejsi, nez moje 6 plus.. super fotak s optickym zoomem.. vodotesna.. ale porad chybi neco zasadniho, co by me motivovalo k vymene, zvlaste kdyz stare zelezo zatim funguje bezchybne.. a vydrzi 2 dny v poho

Odesláno (upraveno)

2Frantik: Vykecávání mívám tak 40 minut denně (většinou přes HF v autě, o víkendech minimum), plný kotel signálu, hlas i data mám na 2G, protože většinu času stejně sedím pod WiFi. Pokémony při venčení psa nelovím, na držkabůčku nevisím, notifikace mám omezené na nezbytné minimum, souběžný běh aplikací vypnutý. Na práci, internet a VOIP/Skype/Facetime mívám hned vedle 27" monitor, takže po 4 dnech na telefonu skutečně mívám kolem 20%  :cool02:

Ale uznávám že s LTE pod mizerným signálem, s aktivní navigací/sporttrackerem a imrvére sosajícím "klientem na sociálno" bych už druhej den mohl zapomenout i na tu jednu SMSku  -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

2Frantik: Vykecávání mívám tak 40 minut denně (většinou přes HF v autě, o víkendech minimum), plný kotel signálu, hlas i data mám na 2G, protože většinu času stejně sedím pod WiFi. Pokémony při venčení psa nelovím, na držkabůčku nevisím, notifikace mám omezené na nezbytné minimum, souběžný běh aplikací vypnutý. Na práci, internet a VOIP/Skype/Facetime mívám hned vedle 27" monitor, takže po 4 dnech na telefonu skutečně mívám kolem 20% :cool02:

Ale uznávám že s LTE pod mizerným signálem, s aktivní navigací/sporttrackerem a imrvére sosajícím "klientem na sociálno" bych už druhej den mohl zapomenout i na tu jednu SMSku -_-

Stastnej člověk :-)
Odesláno (upraveno)

Zrovna při ukládání fotek na nejmenší 128GB úložiště dost záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "pár" - a použitý měňavkovitý TN displej se na jejich prohlížení (a nedejbože úpravy) nehodí vůbec :thumbsdown_anim:  

Tradiční marketingový průšvih "výhodných" 13" MBAir vždycky býval v tom, že při koupi příplatkových modelů s 8/256GB bylas pomalu na ceně 13" rMBP ze stejné generace (o 2 třídy lepší displej s praktičtějším poměrem stran, silnější procesory, lépe dimenzované baterie a napájení, rychlejší úložiště, menší půdorys)...  ;)

Odesláno

Ja si myslim ze u mobilu vydrz pri max zatizeni 24 hodine je dostacujici. 

Pouzivam mobil  na spoustu aktivit, mam tam LTE, pouzivam ho jako hotspot pro ntb, scanuju, mailuju, atd.

U iPhone 6 mam vecer mezi 20-40% a to mi vyhovuje.

Nabijim kazdy vecer pred spanim, nenapadlo by me nezapojit mobil nez jdu do postele, ani nechapu lidi kteri to nedelaji :-)

Odesláno (upraveno)

@Bob: Vidíš, já zas nechápu proč bych si měl kvůli energeticky neefektivnímu LTE na noc odírat konektor, když mám po 2 dnech 60%?  :smoke:

Samozřejmě nikdy nečekám na nucené vypnutí - většinu dobíjení odbývám příležitostně, během odložení do stojánku při stahování fotek...

Neberte to s Frantíkem jako rejpání - kdo má doma i v kanclu slušné pokrytí, WiFi, sčot a u postele tablet, nemá důvod vyšťavovat si mobil.

@Monika: Nikde jinde než od kyperskýho emzáka u Vás jabka (třeba MF840SL/A) neseženeš? Nový rMBP2016 teď samozřejmě stojí ranec - ale jestli platí to co v Únoru (tj. hodláš to používat de-facto staticky, na což by fakt seděl líp iMac), počítej k němu časem i se seriózním externím monitorem (u "neseriózních" ještě s externích dockem a USB hubem, +klávesnicí a myší), který Ti jako bonus nahradí i absenci chybějících portů, čtečky karet a audiovýstupu...

Odesláno

Radek: Ne kazdej se pohybuje jen doma a v kanclu :-)

Ja jsem skoro kazdej den nekde na cestach. 

Konektor si myslim neodiram, po 2 letech "odirani" funguje furt stejne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...