JoyStick Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Vim naprosto bezpecne, ze to funguje i s ios12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) ano, to fungovat bude. 12 bude fungovat taky, ale musíš mít poslední verzi watchos Tak ted jsem zase zmateny, podle toho co jsem nasel, by ios 12 na os 4.3.2 jit nemel... Edit: nicmene tim lip... Upraveno 24. září 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Jde. Aktualne pri cekani na S4 pouzivam svoji relikvii S0 s ios12 Mimochodem Apple strasne keca, nesmis verit vsemu co pisou. Upraveno 24. září 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Jde. Aktualne pri cekani na S4 pouzivam svoji relikvii S0 s ios12 Bezva, tak tim lip. Moc vam dekuju. Ja to nikdy nemel a absolutne se v tom neorientuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Nemá někdo v plánu pořizovat z Německa cellular verzi AW4? Přidal bych se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Po aktualizaci na iOS 12 a watchOS se mi nezobrazuje na Watch možnost ovládání muiziky na iPhonů, poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Ani kdyz to pustis manualne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Chce to pak připojit sluchátka přes BT, takže mi to nenahodi pouštění playeru na iphonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Moty, musíš si v tom přehrávači na stránce "právě hraje" nejdřív vybrat, jestli chceš přehrávat na hodinkách a nebo na mobilu.Pokud tam máš z dřívějška zvolené hodinky, trvá to na přehrávání z interní paměti hodinek do sluchátek a ne z mobilu někam jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Dal jsem restart obojího a už to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Double Upraveno 28. září 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Ogaři, zkoušel někdo jak funguje face id, když máte lyžařské brýle, helmu - čepku? Kvůli tomu jsem bral iPh8. Dají se nahrát 2-3 face ID? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 V lyzarskejch te to nepozna. V cepici jo.Daji se nahrat 2 FaceID, ale pokud vim tak pouze XS a XS Max.Takze sanci mas jednou normalni a jednou s brejlema. Tak jako tak se to porad uci a zlepsuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Pridani druhe tvare je novinka v ios 12 takze to jde i na X-ku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Aha! Dík za opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 ...díky. To by mi řešilo zimní maskování. XS vypadá solidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Imho pro někoho kdo chce poslední model je XS jasná volba. Pro ostatní starší Xko které není o nic pomalejší než nová generace a jde sehnat o pár tisíc levněji. Navíc nemají problém s modemem a wifi... Sam mám Xko s Intel modemem a ženě chci koupit totéž. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 chlapci jeden dotaz Xs plus a 8plus stojí ten rozdíl cca20t. za to ? dekuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 8 plus je porad dobrej mobil.Ja pouzivam xko a sem spokojenej,ale prechazel sem loni z 6s a to smysl davalo vic.Kdyz ozelis lepsi fotak tak pokud pockas a za rok koupis bud novej model a nebo to xs za lepsi peniz tak asi neprohloupis.Pokud te ale ty prachy zase tolik netlacej tak koupis mobil krerej ti dalsich par let vydrzi a nebudes mit moc potrebu menit.Ovladani xkovejch iphonu je navykove a za par dni si na home button ani nevzpomenes.Odemykani ksichtem je uplne v pohode.Navic velikost displeje je stejna jako na 8 plus ale mobil mensi a pohodlnejsi na ovladani.Toz tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Nevsiml sem si ze chces menit taky za max tak v tom pripade velikost stejna ale displej o dost vetsi coz je supr.Zalezi jakou si koupis velikost pameti na tom se da naka tisicovka usetrit ale i tak plati to co sem napsal v predeslem prispevku.8 plus porad dobrej mobil a mit ho tak bych nejspis jeste neprodaval a pockal,ale hlavne fotak maj xkove iphony suprovej tak zalezi jesti je to pro tene tak dulezita vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se