Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

ano, to fungovat bude. 12 bude fungovat taky, ale musíš mít poslední verzi watchos

Tak ted jsem zase zmateny, podle toho co jsem nasel, by ios 12 na os 4.3.2 jit nemel...

Edit: nicmene tim lip...

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moty, musíš si v tom přehrávači na stránce "právě hraje" nejdřív vybrat, jestli chceš přehrávat na hodinkách a nebo na mobilu.

Pokud tam máš z dřívějška zvolené hodinky, trvá to na přehrávání z interní paměti hodinek do sluchátek a ne z mobilu někam jinam. 

Odkaz ke komentáři

Imho pro někoho kdo chce poslední model je XS jasná volba. Pro ostatní starší Xko které není o nic pomalejší než nová generace a jde sehnat o pár tisíc levněji. Navíc nemají problém s modemem a wifi...

Sam mám Xko s Intel modemem a ženě chci koupit totéž.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

8 plus je porad dobrej mobil.Ja pouzivam xko a sem spokojenej,ale prechazel sem loni z 6s a to smysl davalo vic.Kdyz ozelis lepsi fotak tak pokud pockas a za rok koupis bud novej model a nebo to xs za lepsi peniz tak asi neprohloupis.Pokud te ale ty prachy zase tolik netlacej tak koupis mobil krerej ti dalsich par let vydrzi a nebudes mit moc potrebu menit.Ovladani xkovejch iphonu je navykove a za par dni si na home button ani nevzpomenes.Odemykani ksichtem je uplne v pohode.Navic velikost displeje je stejna jako na 8 plus ale mobil mensi a pohodlnejsi na ovladani.Toz tak:)

Odkaz ke komentáři

Nevsiml sem si ze chces menit taky za max tak v tom pripade velikost stejna ale displej o dost vetsi coz je supr.Zalezi jakou si koupis velikost pameti na tom se da naka tisicovka usetrit ale i tak plati to co sem napsal v predeslem prispevku.8 plus porad dobrej mobil a mit ho tak bych nejspis jeste neprodaval a pockal,ale hlavne fotak maj xkove iphony suprovej tak zalezi jesti je to pro tene tak dulezita vec.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...