ava Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Prosím znalce zálohování v iTunes , jak mám zálohovat používanýiPad a iPhone když jsem vyměnil PC. Mám nový notebook (MAC), a potřebuju zálohovat vše ze zařízení do PC,. kdysi jsem to dělal a vše jsem si vymazal, tak bych nerad dopadl stejně. Moc děkuji za rady.
Jeremy Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Je tu ještě někdo, kdo se jako já těší na 4.10., 19:00? :-)
ricous Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Prosím znalce zálohování v iTunes , jak mám zálohovat používanýiPad a iPhone když jsem vyměnil PC. Mám nový notebook (MAC), a potřebuju zálohovat vše ze zařízení do PC,. kdysi jsem to dělal a vše jsem si vymazal, tak bych nerad dopadl stejně. Moc děkuji za rady. Podle mne musíš nahrát iTunes, přihlásit stejný účet, co již máš a autorizovat počítač (Store - Authorize This Computer...) - máš myslím 5 pokusů/možností.
ava Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 To jo ale potřebuju ty to vše z ipadu poslat do Macu. Někde jsem to četl, ale nemůžu to najít.
Jaem Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Neuveritelne! Kompletna antologia The Beatles vratane bonusov na iTunes music za 10,99 ?. edit: 4 ava: mozno myslis v iTunes File->Transfer purchases from ..., ale to prenesie do pc len aplikacie. Iny obsah prenesies pomocou programov napr od www.imacsoft.com , ale tie su platene Upraveno 2. října 2011 uživatelem Jaem
panedge Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Je tu ještě někdo, kdo se jako já těší na 4.10., 19:00? :-) A copak se bude dít?
Thomass Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Predstaveni iPhone 5 (nebo 4S?) s iOS5, iCloud atd.. Hlavne jsme zvedav na iPhone..
TomAnt Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Neuveritelne! Kompletna antologia The Beatles vratane bonusov na iTunes music za 10,99 ?. Toto moze byt len nejaka chyba v systeme Ceske ucty to maju za plnu cenu napriklad. Samozrejme som to vyuzil a zakupil, za 10 Eur, no nekup to Ale... sranda je, ze SMSka pipla a stiahlo mi to len 1.98 Eura. To by bol dokonaly bug Pre istotu som si spravil screenshoty, keby niekto po mne chcel doplatit zvysok do plnej sumy (cize viac ako 10 ) Upraveno 2. října 2011 uživatelem TomAnt
panedge Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Jo ajo vlastně..ICloud asi bude špica,novej Iphone si bude kupovat manželka,já sem si před pár měsíci koupil 4 a jí se to taky zalíbilo,jak to funguje,takže už čekáme,až se to začne prodávat.Design,velikost by měl bejt stejnej,akorát o něco větší display-prej teda,samozřejmě.Novej iOS nevím jakej bude-asi jen lehčí evoluce? Upraveno 2. října 2011 uživatelem panedge
jacob Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Je tu ještě někdo, kdo se jako já těší na 4.10., 19:00? :-) Přidávám se k tobě. Jsem zvědavý na nový software, ale hlavně na ten iP.
shore Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 ja som zvedavy na iCloud...ozaj mam dotaz, osobne mam dojem, ze bootovanie Lion trva dlhsie ako Snow Leopard. Ake mate s tym skusenosti?
BrotHell Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 ja som zvedavy na iCloud...ozaj mam dotaz, osobne mam dojem, ze bootovanie Lion trva dlhsie ako Snow Leopard. Ake mate s tym skusenosti? U mě rozhodně ne,... teda je pravda ze mam macbooka pro a misto mechaniky sem letos nasadil SSD, ale u SL jsem bootaval tak 17 vterin tedka sem schopnej tak za 10-12s
quest987 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) ako primarny router pouzivam TimeCapsule (je to ako AirPort Extreme, len s HDD na zalohy) a vo vzdialenej izbe AirPort Express (jednak na zosilnenie signalu + na pripojenie hi-fi veze).Pripojenie a nastavenie trvalo tak 20-30 minut, Pripojene su ntb s win7, vista, moj MBP, tlaciaren/skener (cez wi-fi), iPod Touch, 2x iPhone + navstevnici podla potreby. Nejlepší zkušenosti s routerem jsem udělal s Apple AirPort Extreme, prostě to nevytuhává? dobré jsou také DrayTek Vigor. Obojí jsou dražší řešení, ale oproti těm srajdám za pár korun je úleva, nemuset imrvére řešit zamrzlý router? Poprosil bych vsechny uzivatele routeru od Applu a zkusene odborniky o rady: 1. Jaky je dosah wifi time capsule a apple airport extreme? 2. u airport extreme kdyz pripojim ext. hdd chova se to jako time capsule? 3. da se apple airport express pouzit jako wifi extender(opakovac) potrebuji pomoci routeru obslouzit dva byty jeden 4+1 (cca 100m2) a druhy 2+1(cca 50m2)-je o jedno poschodi vejs v panelovem dome koupeny router od asusu zase dela problemy asi ho zahodim,nemam ani silu jej reklamovat predem dekuji za odpovedi. Upraveno 3. října 2011 uživatelem quest987
BrotHell Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 2. u airport extreme kdyz pripojim ext. hdd chova se to jako time capsule? nejsem si jistej, ale kdyz mas jakejkoli router, kterej ma usb a pripojis k nemu disk, tak by mel jit pouzit jako Time Capsule, jedina podminka je aby byl ten disk naformatovanej na HTFS.
Waya03 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Skalní nadšenec pro Apple nejsem, s jednou vyjímkou, IPOD! Mám Classic 6g 80GB, zajímalo by mne jaké používáte na IPODu sluchátka, jaká se vám nejlépe osvědčily?. Mě teď asi odešly do věčných lovišť D-jays a objednal jsem Etymotic Research mc5. Podotýkám, že předtím jsem měl jiné přehrávače a IPOD zní celkem odlišně. Jo a poslouchám nejčastěji Jazz a vždy v Apple lossless.
Duke650 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Skalní nadšenec pro Apple nejsem, s jednou vyjímkou, IPOD! Mám Classic 6g 80GB, zajímalo by mne jaké používáte na IPODu sluchátka, jaká se vám nejlépe osvědčily?. Mě teď asi odešly do věčných lovišť D-jays a objednal jsem Etymotic Research mc5. Podotýkám, že předtím jsem měl jiné přehrávače a IPOD zní celkem odlišně. Jo a poslouchám nejčastěji Jazz a vždy v Apple lossless. "Zní odlišně" je slabé slovo :-( sluchátkový výstup iPodu je katastrofa Sluchátková sestava na ven iPod Classic 160GB + LOD (kabel do linkového výstupu iPodu) + sluchátkový zesilovač HeadRoom Total AirHead + sluchátka Yuin PK-1 Domácí sluchátková sestava: iPod Classic 160GB + dock Pure i20 (ignoruje D/A-převodník v iPodu, bere si digitální data a sám je převádí na analogový signál) + sluchátkový zesilovač matrix m-stage + sluchátka Denon AH-D2000
ava Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nevíte, kde by se dalo sledovat keynote online?
Jeremy Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Poprosil bych vsechny uzivatele routeru od Applu a zkusene odborniky o rady: 1. Jaky je dosah wifi time capsule a apple airport extreme? 2. u airport extreme kdyz pripojim ext. hdd chova se to jako time capsule? 3. da se apple airport express pouzit jako wifi extender(opakovac) potrebuji pomoci routeru obslouzit dva byty jeden 4+1 (cca 100m2) a druhy 2+1(cca 50m2)-je o jedno poschodi vejs v panelovem dome koupeny router od asusu zase dela problemy asi ho zahodim,nemam ani silu jej reklamovat predem dekuji za odpovedi. 1. mám jen extreme a v 200m dvoupatrovým domě je to všude OK (wifi sedí uprostřed profilu, v přízemí). 2. nevím, jak funguje TC, ale AE umožňuje připojit disk a sdílet, přehrávat, atd.. nicméně nevím, jestli taky to automatické zálohování. navíc má režim wifi-host, přičemž hosté nevidí na ten disk 3. ano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se