Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak si rikam, ze bych vstoupil k vam do sekty, jen nevim, jestli potrebuju teleobjektiv - vaham mezi 11 a 11 pro. Ted mam S9 a su spokojenej :) Primarne mi de o hezky fotky hodinek, aut a lidi. A pak tak nejak o celkovou praci s mobilem, vecer doma ani notes nepoustim a jedu maily, chmg a youtube na mobilu.

Odesláno

11pro... 11 ma stale lcd displej... teda pokud ti nebude u 11pro vadit ten diskutabilni vzhled a umisteni objektivu... ale z techto urcte verze pro

Odesláno

Vidim to na upgrade z 8 Plus na XS Max. Pude to mírně dolu a novinky nepřinesly nic, za co bych si musel-chtěl připlatit.

Always-on na AW ale fajn fíčura. Zbytek nuda. Škoda, že nebylo One more thing. Bez Jobse to prostě nemá šťávu.

Odesláno (upraveno)

No pánové, nějak tak chybí ten wow efekt.

Určitě koupím hodinky, pro ženu to EKG je fajn (maj to i 4ky, jen ten always on je fajn featura navíc). Tablet teda trošku ostuda, čekal jsem že ukážou nové Procko a ne...

Nějak tam chyběly imacy a macbooky.

V neposlední řadě mě potěšila cena AppleTV+ to zkusím, uvidíme dle obsahu.

No a na závěr nejlepší je stejně IOS 13 a MacOS.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Rodeo65
Odesláno

Jsem zvědavej na první recenze. Poslední dobou je foťák téměř vždy důvodem k přechodu na nový model, po pravdě ty ostatní funkce a vychytávky skoro člověk nepoužije. Jestli výdrž znamená u Pro Max dva dny bez nabíječky, budu tleskat. iPad ani nekomentuju, ten základní model ve většině domácností stejně plní roli konzumace skrz webový prohlížeč a na to asi bude stačit dalších 5 let. AppleTV+ je zatím zajímavý jen cenou, budou tam prostě dobrý a špatný věci jako všude jinde. Uvidíme jak se jim povede nakoupit už existující a starší obsah a jak to bude fungovat s filmy - jestli budou v rámci měsíčního paušálu nebo extra. 

Odesláno

Rodeo65: pletes tu jabka s hruskama - mac a vse k tomu (pripadne ipady) maji svoji keynote pravidelne na podzim, az po teto...

Odesláno

Rodeo65: pletes tu jabka s hruskama - mac a vse k tomu (pripadne ipady) maji svoji keynote pravidelne na podzim, az po teto...

Vidíš to, to mi asi nějak uniklo. Na druhou stranu pletu jablka s jablkama..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Prosím o radu - jak si můžu stáhnout kontakty z firemního Exchange (používám jako jediný contact list a kalendář) abych je měl na iPhone?

Je jedno kde, jestli v telefonu, v iCloud nebo Outlook.

Když se mi o víkendu rozpojil telefon s firemním Exchange serverem (vypršelo heslo), tak jsem z kontaktů rázem neviděl ani prd.

Po deseti letech jsem přešel z WindowsPhone a jsem úplná lama.

Děkuju.

Odesláno

@bandicoot: Po odepření přístupu do Exchange (a promazání cache - okenice to dělají stejně) se k předem nevykopírovaným kontaktům nedostaneš - holt je musíš mít překopírované do lokálních kontaktů v mobilu, nebo do složky nějakého vedlejšího adresáře (např. iCloud). V aplikaci Kontakty na Macu je to otázka jednoho drag'n'drop.

Odesláno

no a nebo je exportovat do *.vcf po jednom,

pak sloucit vsechny vcf do jednoho vcf (na pc s windows v prikazovem radku  v adresari s jednotlivymi vcf napsatCOPY *.VCF nove.VCF 

a na icloudu potom importovat nove vcf a v iphonu mit nastaveny vas icloud...

jen cesta z alternativniho os (alternativni :))

Odesláno

Takže to na pracovním pc vyexportuju do cca šesti set vcf, stáhnu na flash ( z práce se na freemaily nedostanu) a na jiným pc si pak vyberu do jakýho prostředí to naimportuju (outlook, google, iCloud). Všechny už na iPhone mám namapovany, takže OK.

Je to teda opruz... na windowsphone jsem to neřešil.

Odesláno

Proč ?

Exportuju na pracovním PC

Sloučim na pracovním PC do jednoho

Přihlásim se na pracovním PC do webového prostředí kam to chci importovat

Importuju

Odpadá nutnost nosit/posílat data a řešit na jiném PC, ne?

Na windowsphone ?se to řešilo samo? aneb bylo to připravené s 99% úspěšnosti pro použití exchange

Což je protokol Microsoftu. Zase tam byl voser s kontakty na google a ze začátku i apple

Všude je něco a každý se snaží hrabat na vlastním písečku ....

Odesláno

Teda ono vyexportovat to na Exchange 2016 se mi taky nedaří - trik s fejkovým mailem, kam se mi kontakty uloží jako vizitky vcf a ty pak prostě přesunu do adresáře na flashce taky nefunguje - po přetažení mám z vcf msg.

Jedině abych jako jednotlivě každý kontakt "uložil jako"..,. tvl :(

Odesláno

ma politiky na pristupy, nema prava..nebude mit asi pravo si tam tu aplikaci potahnout, natoz instalovat

Odesláno

nekdo, on 17 Zář 2019 - 20:00, said:

ma politiky na pristupy, nema prava..nebude mit asi pravo si tam tu aplikaci potahnout, natoz instalovat

Tak nakonec to s tou apkou bylo easy. Instalace apky do novýho telefonu, načetla si kontakty z Exchange (tou dobou zobrazené na mobilu), zkopírovala na iCloud, nastavil jsem dvoucestnou synchronizaci a když cvičně povypínám všechno kromě iCloudu, tak kontakty vidím.

Proč nevidím možnost uložení do mobilu nechápu, kolega to na jabku má.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...