Ondras_CZ Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Z ulozto samozrejme stahovat jde kompletne vsechno ja takhle taham serialy/filmy na dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Vyfotim pet fotek, na whatsapp mi nekdo posle padesat fotek, vse se nahraje do alba nejnovejsi a je v tom gulas. Chci to pretahnout do pc, opet musim delat selekci, fotka se nemuze jmenovat 20192712.... ale EY0354 apod. Chci stahnout serial z uloz.to primo do mobilu, nejde. Youtube nahraju pres 2conv do mp3, tez nesosnu. Vlastni ringtone je operace na pul hodiny. Na icloud.com nahraju 150 fotek, spadne to, tak znova, zas to spadne. A to mam fotky zmenseny v PC na 1600x1600. Vse se nahraje opet do sekce nejnovejsi. Ano, nejvetsi vytky mam k foto managementu, ty ostatni pak k omezeni presunu souboru. A furt mi chybi klvesnice 3x4, ani v appkach sem ju poradne nenasel. To je jedno, nse hvezda uz se tesi na 11 pro, ja zas na Asus s votocnym fotakem, tak snad budou vsichni spokojeni. A dyz ne, tak si jak rika Radek n podzim koupim S11, holt sem promiskuitni a mobil nemivam dyl, jak rok.trošku mi přijdeš jako když sem mojí mámě vytrhnul z ruky nokii a vrazil jí do ruky iphone .... furt fňukala jak jí něco nejde, jak je to na hovno, že sem jí zkazil život apod. ...... dnes by už nic jinýho nechtěla akorát jí serou velikosti přístrojů ale chápu, že si konzerva která je na něco zvyklá a nehodláš to měnit, respektive se to učit ...... mám to u mnoha věcí stejně, ale já už sem starej vocas ....... ty eště ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Apple si nikdy do sebe nenechá vrtat respektive nenechá uložit film někde z neprovereneho zdroje. Na toto vždy musíš mít stahnutou aplikaci (např. Documents), kterou má Apple pod kontrolou a v aplikaci se můžeš odvázat. Proto nemá/nepotřebuje Apple antivirové programy. Radek to určitě vysvětlí lépe, já to napsal moc humpolácky a určitě nepřesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Na filmy z uloz.to je apka, do které se to ukládá a z ni přehrává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Aby tu nebrečel náčelník sám, jak je Apple na prd... Může mi někdo vysvětlit proč za 9 hodin spánku (zavření víka) MBP ztratí 4% baterky?? Baterka je nová, systém je tam dva dny, Power Nap i TimeMachine je vyplej. Na víc jsem zatím nepřišel. Tímhle tempem to známená, že ho za týden najdu ko. Co tak důležitýho to dělá že to tak žere. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Fungoval svého času iCab mobile, ale dlouho jsem to nezkoušel. Jinak souhlasím se sibiřem a přidal bych mnoho dalšího, ale nemá to smysl. Jenom dodám, že chtít to dělat po svém není dle mého znak neochoty, nechuti, či neschopnosti, může to taky být o tom, že prostě to staré je pro někoho lepší. Že se najde dost lidí, co se přizpůsobí na tom nic nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Aby tu nebrečel náčelník sám, jak je Apple na prd... Může mi někdo vysvětlit proč za 9 hodin spánku (zavření víka) MBP ztratí 4% baterky?? Baterka je nová, systém je tam dva dny, Power Nap i TimeMachine je vyplej. Na víc jsem zatím nepřišel. Tímhle tempem to známená, že ho za týden najdu ko. Co tak důležitýho to dělá že to tak žere. Sent from my iPhone using Tapatalk ProMně takhle sosá baterii na nově nastaveném iPhonu iCloud než si všechno stáhne a nastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Zalezi co mas zapnuteho - synchronizace pocasi/mail/icloud/... je toho fura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 (upraveno) A dá se to povypinat ve spánku? Synchronizace je fajn když to potrebuju, ne, když to leží na okně Myslel jsem že to zruším vypnutím Power napu Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 26. prosince 2019 uživatelem hreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 @hreba: Dokud v tom budou DRAMky (které potřebují co pár desítek milisekund kompletní refresh) a procesor od Intelu (na kterém i po uspání běží kdoví co), zapomeň na to že by Ti noťas vydržel měsíce ve stavu "Suspend-To-RAM". Jen pro vysvětlení, zaklapnutí víka ? okamžité STR, ale vypnutí displeje (který skutečně žere nejvíc). Aplikace nevyžadující periférie dál běží, systém si nějakou (někdy i docela dlouhou, tuplem u "nového" sčotu) dobu provádí úklid, indexaci disku a ksichtíků u fotek, čeká na synchronizaci pojebaného iCloudu, chystá si lokální zálohy TimeMachine, atd. - a teprv když je hotovo (a není povolený PowerNAP, není připojená nabíječka a žádná aplikace/služba uspání nezablokovala - detaily jdou vyčíst z protokolu), přejde se do STR. O data strach mít nemusíš, dlouho před poklesem napětí pod bezpečnou mez by se měl obsah DRAM překlopit na "Suspend To Disc", abys i po rebootu mohl pokračovat tam kde skončils. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Apple si nikdy do sebe nenechá vrtat respektive nenechá uložit film někde z neprovereneho zdroje. Na toto vždy musíš mít stahnutou aplikaci (např. Documents), kterou má Apple pod kontrolou a v aplikaci se můžeš odvázat. Proto nemá/nepotřebuje Apple antivirové programy. Radek to určitě vysvětlí lépe, já to napsal moc humpolácky a určitě nepřesně. Od iOS13 jde stahovat primo ze safari a nepotřebuješ uz na to aplikaci documents. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 @hreba: Dokud v tom budou DRAMky (které potřebují co pár desítek milisekund kompletní refresh) a procesor od Intelu (na kterém i po uspání běží kdoví co), zapomeň na to že by Ti noťas vydržel měsíce ve stavu "Suspend-To-RAM". Jen pro vysvětlení, zaklapnutí víka ? okamžité STR, ale vypnutí displeje (který skutečně žere nejvíc). Aplikace nevyžadující periférie dál běží, systém si nějakou (někdy i docela dlouhou, tuplem u "nového" sčotu) dobu provádí úklid, indexaci disku a ksichtíků u fotek, čeká na synchronizaci pojebaného iCloudu, chystá si lokální zálohy TimeMachine, atd. - a teprv když je hotovo (a není povolený PowerNAP, není připojená nabíječka a žádná aplikace/služba uspání nezablokovala - detaily jdou vyčíst z protokolu), přejde se do STR. O data strach mít nemusíš, dlouho před poklesem napětí pod bezpečnou mez by se měl obsah DRAM překlopit na "Suspend To Disc", abys i po rebootu mohl pokračovat tam kde skončils.No dobře. Uklidnils mě a já to budu ještě chvilku pozorovat. Ale běda vám, jestli mi to nepůjde Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Od iOS13 jde stahovat primo ze safari a nepotřebuješ uz na to aplikaci documents.Good News Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Pánové, nemáte někdo možnost sehnat krabici (nejlépe komplet vybavenou příslušenstvím) od iphone 11 pro 512gb spacegray ? Díky za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Poslednich par dnu mi vsechny aplikace padaji. At je to google chrome, fotky, tapatalk, cokoliv. Posledni aktualizaci systemu jsem delal asi pred 2-3 tydny a az do ted nebyl problem. Stava se i nekomu z vas, nebo jsem jediny? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Poslednich par dnu mi vsechny aplikace padaji. At je to google chrome, fotky, tapatalk, cokoliv. Posledni aktualizaci systemu jsem delal asi pred 2-3 tydny a az do ted nebyl problem. Stava se i nekomu z vas, nebo jsem jediny? Parkrat se mi kouslo Safari ale jinak v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Ne, u mě funguje všechno bezchybně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Taky nic nemůžu nahlásit. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 13.3 mám jen na Air2 a konkrétně Safari (jehož renderovací jádro používají i ostatní prohlížeče a aplikace) je nestabilní jak prase - upřímně od iOS3 nepamatuju že bych musel několikrát do týdne odstřelit totálně zakysnutý prohlížeč, nejčastěji kvůli přehrávači videa na některém z tabů v pozadí. Na mobil mi třináctka zatím nesmí, za mě jde to nejhorší upgrade od iOS7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak uz to zase neblbne. To bych se pos.... Kvuli takovejmhle chvilkovejm slabostem kdy nic nefunguje jsem presel z androidu na iphone a tady uz to zacina taky. Akorat tady se to nastesti stalo (za rok co to mam) poprve. U tamtungu to bylo 3x do tydne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se