tmx Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 1 hodinou, Hasňa napsal: Existují stejně dobré appky i na Android tablety, nebo tomu Android nedokáže konkurovat? Sent from my D6633 using Tapatalk Zatím bohužel neznám žádnou reálnou alternativu. Můj kamarád, dlouhodobý Android user, přešel na iOS kvůli Airpods Pro a poznámkám Goodnotes na Ipadu. Oboje používá na business a je velmi spokojený. Dokonalé to není, ale poskytuje to velké množství komfortu a produktivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Kvůli zaměstnání jsem byl nucený přejít z Androidu na japko. Už týden mám iPhone 13 mini, asi to bude fungovat a začínám si zvykat. Tel. používám současně jako soukromý a mám problém s nastavením mailu (pracovně mám Outlook). V aplikaci Mail mám připojené 2 účtu (seznam a google). Mám problém s oznámením, kdy mi nechodí notifikace a ani se u ikony aplikace neobjeví odznak s počtem mailů. V Nastavení - Pošta mám aktivní volbu Povolit oznámení a mám všechy tři možnosti (Při uzamčení / Oznamovací centrum / Bannery). V volbě vyzvedání je aktivní volba Push a u všech mailů mám potom volbu Vyzvedávání a úplně dole pod seznamem účtů je Vyzvedávání - Automaticky. Přesto mi nechodí žádné oznámení, teprve až jdu do aplikace Mail, tak se mi synchronizuje a ukáže počet mailů v jednotlivých schránkách. Hledal jsem na googlu, ale tento problém jsem tam nenašel. Poradí někdo? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @antitomas Já jsem to vyřešil tak, že mám i v IP staženej Outlook. Vše chodí bez problémů ,včetně synchronizace mezi PC a telefonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 warann: Outlook mám nainstalovaný, ale jen na pracovní maily. Soukromé mám v aplikaci Mail, ale bojuju s tím, jak nastavit to upozornění. Outlook funguje bezchybně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 (upraveno) @antitomas Koukám, že když zvolím volbu Automaticky v možnosti Vyzvedávání, tak je pod výběrem text, že bude iPhone načítat nová data pouze na wifi a připojený k napájení... Podle mě asi jediná možnost nastavit každých 15 minut, což je nejkratší čas. Nemám vyzkoušeno, ale Seznam mi doručoval maily jak chtěl a asi to bylo zrovna v době, kdy jsem byl doma na wifi na nabíječce, když si teď zpětně vzpomenu... Upraveno 24. března 2022 uživatelem dzonynek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @antitomas Pro gmail si stahni appku, funguje to lip, na seznam ti nezbude nic jineho nez tam dat tech 15min (nepodporuje push pokud vim). Origo aplikace mail me funguje dobre jen s icloud mailem, na google mam gmail appku, zvyknul sem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Mě origo appka funguje s firemním (office365) mailem v pohodě... Co mě občas zlobí je WhatsApp a Messenger, řekl bych, že zprávy chodí se zpožděním a nebo až když appku otevřu Tak nevím, zda pomůže reinstall appek, továrko telefonu... Mám první iPhone po dlouhé éře Androidu, kde jsem zvyklej řešit vše radikálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @antitomas Tipuju že Ti z nějakého důvodu neběží Mail na pozadí - mrkni do Nastavení a běh aplikací na pozadí. Je samozřejmě možné že správce Vaší sítě má něco pohnojené v Push Notifikacích (které na jabkách chodí "out of the box" po založení účtu s protokolem Exchange), ale cpát si kvůli tomu na jabko utlouk? To je s prominutím voser pro losery, co i na Seznam.cz potřebujou na ploše extra "ikónku"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 @Radek124 v telefonu je nahraný firemní profil a Outlook je schválená apka pro mail, tu prostě mít musím. Každopádně díky i pánům @dzonynek a @Gres, po nastavení na ruční vyzvedávání to funguje a notifikace chodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Lze u iphone používat jako primární a jedinou "kartu" esim? Nebo když potřebuju jedno číslo ve dvou telefonech, musím u operátora vyžádat klon plastové karty? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 @Pepino777 Da sa. Nepotrebujes fyzicku sim a bude to fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Perfektní, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Ještě mě tak napadá, lze používat whatsapp na dvou zařízeních s jedním tel číslem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Pepiho, používám v Jappku (12Pro) e-sim a funguje to bez problémů. Jen nevím, jestli to fuguje i v 5g, to jsem si vypnul. Na whatsapp ve dvou zařízeních se dá použít Aplikace Dual Messenger, nebo Whats Clone, jde to i do tabletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Ještě mě tak napadá, lze používat whatsapp na dvou zařízeních s jedním tel číslem? Ano lze, ale má to svá specifika - to druhé zařízení musí bez SIM nebo to vyžaduje pouštění např přes web app. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 mám whatsapp na mobilu i na NTB, takže to funguje, ale teď, nechápu proč, zavedli, že musíš mazat komunikaci všude zvlášť, což mi sere, nejde to někde sjednotit, jako to bylo dřív? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Posledních několik týdnů mi u iP X zlobí Face ID, dřív to bylo třeba 3x za měsíc, teď je to i 3x denně, může to dělat kamera, takže výměna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 A skusal si nahrat svoj xicht este raz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 45 minutami, miguel napsal: A skusal si nahrat svoj xicht este raz? Jo, asi před 14 dny, zásadně to nepomohlo, už mě napadlo znova přehrát celej iphone ze zálohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Otazka znie, co sa zmenilo predtym. Poskodenie? Nepadol Ti? Neutopil si telefon? Neaktualizoval si verziu IOS? Nenarastla Ti bradavica na nose? Nenalepil si novu ochrannu foliu na displej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se