Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak já to pochopil až teď🫣Ono to jejich ,,istore",není vlastně pravej ofiko obchod, to je podstatě na stejné úrovni jak alza, datart atd..to vysvětluje mou předchozí zkušenost s tímhle krámem.Velice zavádějící🤣Applu nestojí českej zákazník ani za kamenou prodejnu, je to tak?Pochopil jsem to dobře?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Fester napsal:

Teď vydali, tuším, Android 15, ale dostane to jen hodně málo nejnovějších modelů, od pár značek. Holt to není, jak u iOS, kde máš nejnovější software garantovaný 5-6 let🤣

Což je samozřejmě nesmysl, tentokrát z druhého tábora. Standard jsou dneska +3 velké updaty (OP 4, Samsung 5, Pixely 7 - což je teda i před iOS, že) i u midrange telefonů, a +4 roky bezpečnostních záplat.

Pořád nechápu, proč věcná debata u telefonů vydrží tak tři posty, a pak to připomíná mateřskou školku.

Že se v tom člověk příliš neorientuje jde sdělit i normálně, není to ostuda.

Zrovna mi na stole, mimo jiné, leží telefon z jara 22 (Android 12), aktualizovaný na A15 v prosinci 24, pořizovací cena 12k CZK.

Upraveno uživatelem stosi
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Tomu samozřejmě rozumím, nelíbí se mi to, a ani to nijak nepřiživuji. Sám používám obě platformy, ročně mi rukama projde +50 různých telefonů, napříc značkami i cenovým spektrem, a když čtu bullshit, tak to prostě řeknu, bez ohledu na "tábor".

a když nad tím tvým postem přemýšlím, tak je to akorát další pokus o flame 😃 školka, fakt

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...