miliusportos Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Tak já to pochopil až teďOno to jejich ,,istore",není vlastně pravej ofiko obchod, to je podstatě na stejné úrovni jak alza, datart atd..to vysvětluje mou předchozí zkušenost s tímhle krámem.Velice zavádějícíApplu nestojí českej zákazník ani za kamenou prodejnu, je to tak?Pochopil jsem to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami (upraveno) před 1 hodinou, Fester napsal: Teď vydali, tuším, Android 15, ale dostane to jen hodně málo nejnovějších modelů, od pár značek. Holt to není, jak u iOS, kde máš nejnovější software garantovaný 5-6 let Což je samozřejmě nesmysl, tentokrát z druhého tábora. Standard jsou dneska +3 velké updaty (OP 4, Samsung 5, Pixely 7 - což je teda i před iOS, že) i u midrange telefonů, a +4 roky bezpečnostních záplat. Pořád nechápu, proč věcná debata u telefonů vydrží tak tři posty, a pak to připomíná mateřskou školku. Že se v tom člověk příliš neorientuje jde sdělit i normálně, není to ostuda. Zrovna mi na stole, mimo jiné, leží telefon z jara 22 (Android 12), aktualizovaný na A15 v prosinci 24, pořizovací cena 12k CZK. Upraveno před 2 hodinami uživatelem stosi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Tak debata je to věcná, dokud nepřijdou lidi s tim.......android se to jmenuje a začnou vyjmenovávat nevýhody jediného a normálního funkčního systému - Applu. Ve vlákně Apple Jsou to většinou 2-3 lidi, víc snad ten systém nepoužívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami (upraveno) Tomu samozřejmě rozumím, nelíbí se mi to, a ani to nijak nepřiživuji. Sám používám obě platformy, ročně mi rukama projde +50 různých telefonů, napříc značkami i cenovým spektrem, a když čtu bullshit, tak to prostě řeknu, bez ohledu na "tábor". a když nad tím tvým postem přemýšlím, tak je to akorát další pokus o flame školka, fakt Upraveno před 2 hodinami uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami (upraveno) @stosi Prominou pane hrábě, sem enem prostý vesnický skoták… Upraveno před 2 hodinami uživatelem Fester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se