quest987 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 snad ne-,ale asi to tak bude.jinak by nezbylo nic jineho nez vymyslet jak jej dostat do cr z emeriky a neplatit clo a dph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 musím ho doporučit tchýni, už málem vzala iPd2, ale vyplatí se počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tak apple store už zase v provozu. iPad 2 16GB nově za 9990Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Vzhledem k tomu, že jsem čerstvej majitel nakouslýho jabka a první web, kterej jsem z telefonu chtěl navštívit je ten náš, požádal bych vás o doporučení na prohlížeč, kterej mi chmag zobrazí normálně... Nepochybuju, že tady bude dost tipů, ale upřímně sem línej projíždět celý vlákno... :-/ Díky za ochotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Klidne safari - uplne dole na strance mas "Full version" a na to kdyz kliknes tak to budes mit stejny jako na vsem jinacim. Ja se musim priznat, ze na iPhonu stejne jen pouzivam mobilni zobrazit nove prispevky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Spíďáku nekecám, ale já tam právě tuhle možnost nastavení nemám... To bylo první, co mě napadlo, třeba v Androidu jsem to tak měl... ale tady ne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 V ipadu tocim stridave Safari, iCab nebo operu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 proč asi nejdou u nás koupit tyhle šikovný věcičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 proč asi nejdou u nás koupit tyhle šikovný věcičky... Co to je? Voucher? Já to nějak nemůžu přečíst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Mě nabízí Safari v iPhone 4 tohle, tedy Full version. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Nevíte, kde by se za slušné peníze dala koupit Time Capsule 2TB? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Co to je? Voucher? Já to nějak nemůžu přečíst? jo, přesně. app store karte. šikovný pro ty, kdo si nikde na internetu nechtějí zadávat žádný karty, paypaly atd. (jako třeba já) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 knihomol: sem tam se něco objeví v inzerci na mujmac.cz, tak je třeba to sledovat. Na apple.cz a různých alzách a czc za to chtějí celkem dardu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jinak, já ke svým Macům používám spíš řešení od LaCie, jednak je plně Apple podporuje (prodává většinu jejich produktů přímo na apple.com) a funkčně je to ještě trochu dál. TimeMachine to podporuje + NAS a další věci. A cena je přijatelnější, než TimeCapsule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Mě nabízí Safari v iPhone 4 tohle, tedy Full version. Josefe díky, nějak mi nedocvaklo, že když dam do vyhledávače forum.chronomag.cz, že se na fórum dostanu. Tam už full version skutečně je. Pokud pujdeš ale na chronomag.cz, tak tam nikde nastavení neni, natož odkaz na fórum. Každopádně problém vyřešen. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Tak co, kdo z vás je takový fanatik, že zahodí svůj iPad2 a půjde si kupovat nový iPad? Tady je článeček o srovnání, podle mě nemá moc smysl jít do nového. Ten displej je jediná trochu využitelná věc navíc, ale ne pro mě. Ty pixely jsou už tak maličké a skoro k nerozeznání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Není to tak dlouho, co jsme tady rozebírali přechod na iPad2. Mně to smysl nedávalo a vyměnil jsem iPad za Macbook Air a naprostá spokojenost. Je ale řada lidí, co platí výrobcům vývoj, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Jay - diky tomu, ze iPad (2) od doby co mam MB Air vicemene nepouzivam, tak ne, kdybych ho pouzival jako drive, tak urcite ano - ten displej za to bude stat, rozdil bude jako iPhone 3GS > 4 mozna jeste o trochu vetsi.. Velikost obrazovych bodu mi vadila uz od prvniho iPadu. Pro nekoho, kdo kvalitu grafiky neresi ty ostatni zmeny tak markantni nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 K čemu je lepší mít jemnější grafiku? Přece aplikace vyvíjená pro ipad s menším rozlišením bude vypadat stejně i na novém displeji. Možná až se budou vyvíjet aplikace ve vyšším rozlišení tak to bude hezčí, ale takhle mi to příjde k ničemu. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 K čemu je lepší mít jemnější grafiku? Přece aplikace vyvíjená pro ipad s menším rozlišením bude vypadat stejně i na novém displeji. Možná až se budou vyvíjet aplikace ve vyšším rozlišení tak to bude hezčí, ale takhle mi to příjde k ničemu. Nebo se pletu? No to ale bude hodně rychle (viz iPhone 4 s retina displejem - najednou byla hromada "HD" aplikací). Já si racionálně taky říkám, že nemá smysl se ztrátou měnit iPad2 64/3G za novej.. Ale moje racionální rozhodnutí znělo stejně mezi 3GS a 4 a dopadlo to taky výměnou. Mezi 4 a 4S totéž. Takže si myslím, že nakonec to koupím zase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se