Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že jsem čerstvej majitel nakouslýho jabka a první web, kterej jsem z telefonu chtěl navštívit je ten náš, požádal bych vás o doporučení na prohlížeč, kterej mi chmag zobrazí normálně...

Nepochybuju, že tady bude dost tipů, ale upřímně sem línej projíždět celý vlákno... :-/ Díky za ochotu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak, já ke svým Macům používám spíš řešení od LaCie, jednak je plně Apple podporuje (prodává většinu jejich produktů přímo na apple.com) a funkčně je to ještě trochu dál. TimeMachine to podporuje + NAS a další věci. A cena je přijatelnější, než TimeCapsule...

Odkaz ke komentáři

Mě nabízí Safari v iPhone 4 tohle, tedy Full version.

Josefe díky, nějak mi nedocvaklo, že když dam do vyhledávače forum.chronomag.cz, že se na fórum dostanu. Tam už full version skutečně je. Pokud pujdeš ale na chronomag.cz, tak tam nikde nastavení neni, natož odkaz na fórum. Každopádně problém vyřešen. Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Tak co, kdo z vás je takový fanatik, že zahodí svůj iPad2 a půjde si kupovat nový iPad? :)

Tady je článeček o srovnání, podle mě nemá moc smysl jít do nového. Ten displej je jediná trochu využitelná věc navíc, ale ne pro mě. Ty pixely jsou už tak maličké a skoro k nerozeznání

Odkaz ke komentáři

Jay - diky tomu, ze iPad (2) od doby co mam MB Air vicemene nepouzivam, tak ne, kdybych ho pouzival jako drive, tak urcite ano - ten displej za to bude stat, rozdil bude jako iPhone 3GS > 4 mozna jeste o trochu vetsi.. Velikost obrazovych bodu mi vadila uz od prvniho iPadu. Pro nekoho, kdo kvalitu grafiky neresi ty ostatni zmeny tak markantni nebudou.

Odkaz ke komentáři

K čemu je lepší mít jemnější grafiku? Přece aplikace vyvíjená pro ipad s menším rozlišením bude vypadat stejně i na novém displeji. Možná až se budou vyvíjet aplikace ve vyšším rozlišení tak to bude hezčí, ale takhle mi to příjde k ničemu. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

K čemu je lepší mít jemnější grafiku? Přece aplikace vyvíjená pro ipad s menším rozlišením bude vypadat stejně i na novém displeji. Možná až se budou vyvíjet aplikace ve vyšším rozlišení tak to bude hezčí, ale takhle mi to příjde k ničemu. Nebo se pletu?

No to ale bude hodně rychle (viz iPhone 4 s retina displejem - najednou byla hromada "HD" aplikací).

Já si racionálně taky říkám, že nemá smysl se ztrátou měnit iPad2 64/3G za novej.. Ale moje racionální rozhodnutí znělo stejně mezi 3GS a 4 a dopadlo to taky výměnou. Mezi 4 a 4S totéž. Takže si myslím, že nakonec to koupím zase..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...