Návštěvník ?po Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 ač jsem poslední dobou dost lakomý ,tak jsem dnes zakoupil Jot Pro, páč mě nebaví pořád leštit obrazovku na ajpedu a ono to celkem zdatně funguje i na ifounu = i když první dojem je dost nedůvěryhodný tak doporučuji http://www.youtube.com/watch?v=v4kMMPHwPgA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 was ist es? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 pro německy mluvící : http://superapple.cz/2012/08/adonit-jot-pro-ultrapresne-kresleni-a-psani-na-ios-zkusenosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Predstavi dnes Apple novej malej iPad, co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Myslím, že ne. Taky se čekalo, že Apple přijde s iPhonem pro "chudý" - menší rozlišení displaye, nějak osekanej atd., ale nestalo se. Naopak Apple svý HW portfolio čím dál osekává, viz ukončení MacBook Pro 17", bílý MacBook. Jsem zvědavej, jestli naopak Apple zvětší display iPhonu. Ačkoli, zas tak zvědavej nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Takze Iphone 5 4 palce displej rozliseni 1136x640Procesor s grafickym cipem s oznacem A6 . 2x vetsi vykon nez iphone 4SWifi 2 pasma 2,4 a 5 ghzLTE cip- v cechach bude podporavan Vodafonemfotak 8 megapixel - vylepsena optika, panorama fotkyKamera natáčí v rozlišení 1080p, má optickou stabilizaci, detekci tváří a můžete během natáčení pořizovat fotografieiPhone 5 obsahuje celkem 3 mikrofony.zmena dock konektoru- bude mensi a ma nove jmeno Lightning- bude redukce ze stareho konektoru na novy- nebudeme muset vyhazovat dockiny cena bude stejna jako u iPhone 4s u nas se zacne prodavat 28 září Upraveno 12. září 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Soupis iphone 5 klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Mno já s radostí zůstávám u 4s. 5 nemá nic nového, co bych nutně potřeboval. A kromě toho je škaredej Design 4/4s je pořád úžasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 to je sraní s japkem jag dyž se má letět na saturn ...... a ty ceny panečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 mě se líbí. vylepšení ok a s designem nemám problém. ještě kdyby stál u nás 400$, nedoto, jdu do něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Mám dilemu HTC one X či 4s 16 poradí niekto ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Na takto položenou otázku odpovědět nejde. Co od toho čekáš? Chceš si s tím hrát? Chceš rychlost? Chceš spolehlivost? Baví tě ladění prostředí? Na co telefon nejčastěji používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Hlavne chcem spoľahlivý fon , doteraz som mal HTC desire a v celku bol v pohode no posledný mesiac neak často mrzne . Mením paušal tak sa neviem rozhodnúť nepatrím totiž k luďom čo menia mobil každé 2 mesiace . Neak podvedome ma to ťahá vyskúšať 4s no váham . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 (upraveno) Ja jsem menil telefony kazdy pulrok. Pak jsem koupil iphone a je klid, protoze neni duvod menit kdyz vsechno funguje. Upraveno 13. září 2012 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Naprostý souhlas, zkoušel jsem snad všechny druhy telefonů a neustále se vyhýbal Iphonu, nakonec jsem koupil minulý rok 3G, abych zjistil co od něj čekat a po půl roce používání jsem přešel na 4S. Mám ho od Února a nemohu jsi ho vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 I já jsem to střídal,než jsem začal používat Iphone.A ještě teď,když si vezmu do ruky kámošův Samsung Galaxy,tak se zhrozím,co to je za plastovej sráč,oproti Iphonu.To,že věci od Apple fungujou,vědí všichni,kdo to používaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 I já jsem to střídal,než jsem začal používat Iphone.A ještě teď,když si vezmu do ruky kámošův Samsung Galaxy,tak se zhrozím,co to je za plastovej sráč,oproti Iphonu.To,že věci od Apple fungujou,vědí všichni,kdo to používaj. Galaxy ani nemluvím, neb je to hrůza plastová. Jak píšeš, kdo ho má tak ví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 K tomu se připojím. HTC Desire - HTC Desire Z - Sony Ericsson Xperia, všechno během 11 měsíců. Pak iPhone 4s, po dlouhé době mám telefon už rok a v dohledné době ho nehodlám měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Souhlasim se zachovanim 4S.. Vse funguje jak ma.. Cekal jsem, ze 5 bude vice inovativni, ale nic moc a jeste je vetsi..Takze 4 zustava na delsi dobu doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se