Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak jsem dneska vyzvedával pro přítelkyni iPad mini a tak jak tablety obecně moc nemusím, tak tohle se mi docela líbí. Přiznám se, že jsem v ruce měl jen větší 10" tablety, nemůžu porovnávat s Kindle Fire nebo Nexus 7, ale nadchla mě malá váha a zpracování, iOS a ostatní nehodnotím, protože jsem to nikdy nepoužíval.

post-17375-078889800 1352145411.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se oblazkovy S3 libi teda vice. iP5 jsem videl uz taky na zivo a ten se mi nelibil vubec, pusobil na me disproporcne a ty hlinikova zada budou za pul roku vypadat desne. Ale o to tak nejde, chtel jsem rict, ze ta jachta se mi libi velmi a moc a klidne bych ji rozdychal. Vlastni pristav u baraku s hloubkou 7 metru jsem posledni tri roky dokonce mel. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Tie som osobne nepocul. Skus pohladat po nete hodnotenia jednych a druhych. Tie B&W mne osobne masivne nepridu, koniec koncov, zbehni do kamenneho obchodu a daj si ich ukazat. System uchytenia v uchu je zaujimavo rieseny a absolutne pohodlny a spolahlivy. Zvuk neskutocny (porovnavam s KOSS Porta Pro (take oblubene referencne, vela ludi ich pozna a vie si ich vyskusat), tie sa nechytaju, hlavne stredy).

Odkaz ke komentáři

Skusil bych mrknout na tyto dvoje:

s dynamickym a pribaslym zvukem: Bose mobile in ear 2

mame doma starsi prvni verzi a max spokojenost pritelka neposloucha nic jineho a to ma doma i velke sluchatka

nebo s vyrovnanejsim zvukem Etymotic Research hf2/hf3 rozdil v ovladani na sluchatkach klik

- reference můze podat vazeny clen Spiderer

slysel jsem je hrat a moc pekne,neprebasovane takove vyrovnane

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...