Baker Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Settings - General - Restrictions Zialbohu, Mail medzi nimi nie je.Blizsie info http://support.apple...US&locale=en_USjj, to jsem taky nasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak jsem dneska vyzvedával pro přítelkyni iPad mini a tak jak tablety obecně moc nemusím, tak tohle se mi docela líbí. Přiznám se, že jsem v ruce měl jen větší 10" tablety, nemůžu porovnávat s Kindle Fire nebo Nexus 7, ale nadchla mě malá váha a zpracování, iOS a ostatní nehodnotím, protože jsem to nikdy nepoužíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Tak si dva dny hraju s iPadem 3, zpracování super ale jinak... Věděl jsem že itunes pro mně jako zarytého "složkaře" budou problém, ale abych tam tak složite nahrával fotky, netagovanou hudbu.. :-/ No ještě dostane šanci, ale asi to není nic pro mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Máte někdo zkušenost co žere míň baterky při používání připojení přes iPhone (hospot)? Bluetooth nebo wifi? Je rozdíl v rychlosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Mělo by to žrát podobně a obojí by mělo stačit na Edge nebo na tu pseudo 3G. Takže je to fuk. Já osobně používám Wifi a nikdy mi to nevyžralo baterku nějak zásadně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 iPramice mě jebne http://www.dailymail...ders-death.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Na rozdil od jejich mobilu, tohle je nadherna vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Hasňa-prosím tě a co je podle tebe hezkej mobil?Ještě jsem osobně nic hezčího než Iphone neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 (upraveno) Me se oblazkovy S3 libi teda vice. iP5 jsem videl uz taky na zivo a ten se mi nelibil vubec, pusobil na me disproporcne a ty hlinikova zada budou za pul roku vypadat desne. Ale o to tak nejde, chtel jsem rict, ze ta jachta se mi libi velmi a moc a klidne bych ji rozdychal. Vlastni pristav u baraku s hloubkou 7 metru jsem posledni tri roky dokonce mel. :-) Upraveno 10. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Me se oblazkovy S3 libi teda vice. Vlastni pristav u baraku s hloubkou 7 metru jsem posledni tri roky dokonce mel. :-) hmm ...... to bych taky chtěl, bych tam tím samsungem metal žabky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Tohle jsme videli z kuchyne. Na vnejsi strane mola kotvivaly stredne velke lode s piskem, nebo rybim zradlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rik Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Máte někdo zkušenost co žere míň baterky při používání připojení přes iPhone (hospot)? Bluetooth nebo wifi? Je rozdíl v rychlosti? Bluetooth je méně žravej. :-) Ale není to nějak zásadní rozdíl. Rychlost je stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 jak mám udělat, aby se mi nezobrazovaly esemesky na zamknutým displeji?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 jak mám udělat, aby se mi nezobrazovaly esemesky na zamknutým displeji?? Nastavení zobrazování zpráv je v sekci "Oznámení". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Nastavení zobrazování zpráv je v sekci "Oznámení". díky. tam jsem to vůbec nehledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 nejlepší špunty do iphonu? doporučte něco s čím máte osobní zkušenost, please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Osobna skusenost, daju sa jedine odporucit.. http://www.bowers-wilkins.com/Headphones/Headphones/C5/overview.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 thanks.. mě přijdou docela masivní.., co vsonic gr 01? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tie som osobne nepocul. Skus pohladat po nete hodnotenia jednych a druhych. Tie B&W mne osobne masivne nepridu, koniec koncov, zbehni do kamenneho obchodu a daj si ich ukazat. System uchytenia v uchu je zaujimavo rieseny a absolutne pohodlny a spolahlivy. Zvuk neskutocny (porovnavam s KOSS Porta Pro (take oblubene referencne, vela ludi ich pozna a vie si ich vyskusat), tie sa nechytaju, hlavne stredy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Skusil bych mrknout na tyto dvoje: s dynamickym a pribaslym zvukem: Bose mobile in ear 2 mame doma starsi prvni verzi a max spokojenost pritelka neposloucha nic jineho a to ma doma i velke sluchatka nebo s vyrovnanejsim zvukem Etymotic Research hf2/hf3 rozdil v ovladani na sluchatkach klik- reference můze podat vazeny clen Spidererslysel jsem je hrat a moc pekne,neprebasovane takove vyrovnane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se