Přejít na obsah

Sbírka na server Chronomagu

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz uz jsem byl v tom - najem, telefon, internet - tak jsem taky neco poslal. Jen jsem se neubranil smichu, kdyz jsem slecne na expresni lince diktoval variabilni symbol 666.

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Kdyz uz jsem byl v tom - najem, telefon, internet - tak jsem taky neco poslal. Jen jsem se neubranil smichu, kdyz jsem slecne na expresni lince diktoval variabilni symbol 666.

Měl jsi jí říct 69 :lol: Chronomag by to určitě poznal a Ty ses mohl pobavit!

Odesláno
Měl jsi jí říct 69 :lol: Chronomag by to určitě poznal a Ty ses mohl pobavit!

Vzhledem k tomu, ze jsem zhruba pred hodinou dorazil z roboty a behem tech plateb jsem nadiktoval snad vic cisel, nez potrebuje Janota k sestaveni rozpoctu, tak uz mi na podobnou invenci nezbyvaly dusevni kapacity. Ale slecna na drate byla prijemna :).

Odesláno

Odesláno :smile_anim:

kliknul jsem po přihlášení na "členové" a zadal zobrazit 60 členů na stránku, naskočí nabídka 166 stránek a pokud každý přepošle něco na účet, je na nějaký čas provozu tohoto fora určitě vystaráno...

Odesláno
To je divny ne, berou tusim 3% ne?

Alespon ziju v tomto bludu a proto jsem to poslal do mBank, jinak PP by byl nednodussi.

3,4% z částky + 10CZK za transakci. Při vyšších objemech je to menší. Ale v CZK viz Matthew. Já jsem platil účty v ebankingu, tak jsem to udělal rovnou tam. Jinak bych šel přes paypal. Chronomag s tím udělal dobrý tah, je to maximální pohodlí.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...