Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Dneska sem si byl vyzvednout na poště zásilku z Jarošova. Nejprve ji nemohli najít. Po 10min ji přinesli zabalenou ve strečovce a s cárem papíru, že to někde museli prebalit, páč z toho teče neznáma látka. Bych se s tý pošty posral. Byl sem tam před zavirackou, takže balík sem jim tam nechal a zejtra zavolám do Jarošova, co s tím. Přebírat to asi nebudu a posílat zpátky to nemá smysl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakej je rozdíl, jestli to jde poštou nebo v jinými náklaďáku? Spíše je to o přístupu jedince a někdo s tím někde jebnul. To uvidím dneska. Minule přišel balíku v pohodě.
To je to Jarošovské pivo fakt tak dobré? Jsem moravák a mám to tady v podstatě pod nosem ale ještě jsem to nepil, asi ta idiotská písnička od Argemy mě to znechutila.
Gustafe musím to zkusit , dekuju za tip.Napiš o tom víc.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, Nick06 napsal:

To je to Jarošovské pivo fakt tak dobré? Jsem moravák a mám to tady v podstatě pod nosem ale ještě jsem to nepil, asi ta idiotská písnička od Argemy mě to znechutila.
Gustafe musím to zkusit , dekuju za tip.Napiš o tom víc.emoji106.png

Znovuzrodili původní pivovar.... mně jejich pivo chutná. No, teď to kurýr trochu pokazil. Vše bylo v petkach, to by se jen tak nepoškodilo samo od sebe....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Gustaf napsal:

Jakej je rozdíl, jestli to jde poštou nebo v jinými náklaďáku? Spíše je to o přístupu jedince a někdo s tím někde jebnul. To uvidím dneska. Minule přišel balíku v pohodě.

No jde hlavně o to, že živé pivo má být uskladněno v chladu a ne, že to několik dnů putuje k zákošovi za kdovíjakých podmínek. Ještě se dá akceptovat doručení kurýrem nebo ideálně rozvoz přímo z pivovaru, kdy je pivo na cestě minimální dobu. 

Jinak teda zrovna Jarošov bejvá často k sehnání v obchoďácích, pokud mají lednici na prodej nepasterizovaných piv. U nás ho mají třeba hned vedle v Albertu (spolu s dalšími značkami - Matuška, Zichovec, Panaczech, Gwern atd.). 

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Nick06 napsal:

Gustafe musím to zkusit , dekuju za tip.Napiš o tom víc.emoji106.png

Haha, s tou Argemou jsme na tom úplně stejně - navíc to pivo nestálo za nic, aspoň pokud se dá věřit "místním", co to pamatujou. Současná produkce se vaří jinde a na rozdíl té původní je docela povedená a v poměru výkon X cena i přes nedávné zdražení stále bezkonkurenční. 

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Gustaf napsal:

Znovuzrodili původní pivovar.... mně jejich pivo chutná. No, teď to kurýr trochu pokazil. Vše bylo v petkach, to by se jen tak nepoškodilo samo od sebe....

Kdepak původní pivovar. Ten už, pokud se nepletu, ani nestojí... 

Odkaz ke komentáři

Jak už jsem psal, v Albertu vedle baráku se Jarošov objevil před rokem (možná už dříve) a od té doby ho kupuju, bo za ty prachy to fakt stojí a piju dobré nefiltrované a nepasterizované pivo, vařené ještě klasickým způsobem bez surogátů, izoextraktu a bez zneužívání moderních technologií (profláklé HGB aj.). Akorát u nás mají jen 10, 11 a 12, zbytek jejich produkce nemám napitej. Zato těchhle spodňáků už jsem vysosl hafo - ženě to taky chutná, takže je pořád zásoba v lednici. Svrchňáky chodím mlsat do pivoték a ochutnávkových pivnic, případně do pivovarů (máme jich tu v Praze několik opravdu výborných), ale kvalitní ležák se nikdy nepřepije. Takže na rozpití jde vždycky něco spodně kvašeného a teprve pak se jde do svrchňáků 😎

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Já právě náhodou  Jarošov objevil u nás v Albertu před vánoci (jsem hospodskej povaleč, knajpičku se kde čepují ležáky i svrchňáky mám skoro u baráku takže domů pivko kupuju naprosto minimálně🙂) Zkusil jsem 2 ležáky a IPU a vše moc fajn👍

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak paráda, dneska si už leckde dokážou zákazníka vážit. Před pár dny jsem kupoval jako dárek dvě karty do sítě podniků Ambiente, kam tady u nás patří i pivní podnik Pult a hlavně pivovar Dva kohouti. A v tom blázinci se nějak na jednu z těch karet při aktivaci na pokladně v pivovaru nenahrál předplacený budget. Bohužel mě nenapadlo to ověřit už na místě a zjistili jsme to až doma. Tak jsem zašel do zákaznického centra, dostal kafe a moc milou slečnu ☝️😻😸, která mi poradila, jak dál postupovat a zavolala manažerce do pivovaru. Takže když jsem tam po pár minutách dorazil, tak jsem se měl jako paša, měl ten večer pivo zadarmo a ještě jsem s mnoha omluvami dostal dvě balení plechovek s sebou. A samozřejmě mi prachy na tu kartu nahráli. Sem si připadal jak serebrita někde na západě ☝️😸

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, pavo_ napsal:

Já právě náhodou  Jarošov objevil u nás v Albertu před vánoci (jsem hospodskej povaleč, knajpičku se kde čepují ležáky i svrchňáky mám skoro u baráku takže domů pivko kupuju naprosto minimálně🙂) Zkusil jsem 2 ležáky a IPU a vše moc fajn👍

Já mám dvě stanice autobusu od baráku dokonce pivovar (Spojovna), ale je to blbým směrem a ještě na vídrholci 😸, takže tam chodím jen občas. Dobré pivo si dávám v centru, tady na sídlišti je prd a průmysláky z velkochemiček fakt pít nemusím. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Corvus corone corone napsal:

Já mám dvě stanice autobusu od baráku dokonce pivovar (Spojovna), ale je to blbým směrem a ještě na vídrholci 😸, takže tam chodím jen občas. Dobré pivo si dávám v centru, tady na sídlišti je prd a průmysláky z velkochemiček fakt pít nemusím. 

Z velkých pivovarů pravidelně piju víceméně jen Plzeň (a mám ji i na žízeň rád, škoda že ji nedělají standardně nefiltrovanou), bo ne všichni moji kamarádi sdílí moje nadšení pro minipivovary a ochutnávání svrchňáků🙂 tak po fotbale co chodíme čutat nebo po kole atd chodíme na tankovou Plzeň. A pivovar (Kročehlavský) mám taky kousek, ale mají tam jen zahradu otevřenou přes léto tak mám v zimě smůlu...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...