Corvus corone corone Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes večer po Jarošovu pokračujeme Černou sviní (tmavé speciální pivo neboli silnější černý ležák z Černokosteleckého pivovaru, co sídlí - kdo by to byl řekl - v Kostelci nad Černými lesy). Jedno z velmi povedených piv tohoto stylu, která se u nás vaří v posledních letech. Není totiž příliš sladké, ani plné karamelového sladu (tady se kuler opravdu nepoužívá), je hezky vyvážené a velmi pitelné. Já sice preferuji ještě méně sladké verze s větším podílem pražených sladů, ale i tohle je výborné pivo. Objem alkoholu je 5,8%, dostupnost na čepu a v PET lahvích... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna A pokračujeme dalším černým pivem, ale tentokrát je to nepříliš často vařený styl - Black IPA (někdy též zvaný CDA - Cascadian dark ale). Tohle pivo se jmenuje 666 Black IPA a uvařil ho jihočeský minipivovar Obora. Číslo 666 dostalo podle toho, že se jednalo o šestistou šedesátou šestou várku v pivovaru. Na trh se tohle pivo dostalo na konci listopadu loňského roku. Info od pivovaru: Naše Black IPA má skvěle vyvážený charakter těla, hořkosti a jemné kávové linky. Chuť je suchá a dominuje chmel s tóny ananasu, manga a meruněk s dozvukem hořké čokolády. Jedná se o naší 666. várku v pořadí. Alk.: 5,9 % obj. EPM: 14,1 % hm. IBU: 60 EBC: 62 Složení: voda, ječný slad, ovesné vločky, žitné slady, granulovaný chmel. Je to taková jemná mechanika, žádný hubotrh. Popis chuťového profilu od pivovaru odpovídá uvařené realitě, praženost je jen naznačena. Té čokolády mohlo být i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Dnes po sauně na žížu Máša Řenčovka 10° ležák a pak Volt Elektron 12° New Zealand Pale Ale - ne tolik ovocný, ale příjemně hořký a dobře pitelný ejlík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 5 minutami, Prochy68 napsal: Už se těším na jaro... až si vyrazím do Plas na bajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) IPA na dnešek....ale uživatele jsem to dolil Upraveno 24. ledna uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Dva kohouti = kvalitka . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já teď udělal další objednávku z Jarošova je to návykový...ale když to mají tak dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Tohle je můj sklípek "Plzní " mám strach z prázdné sklenice a lahve a hlavně se děsím nečekaných návštěv pivařů, hlavně teda frantika, protože po jeho návštěvě se že sklepa Plzní stává sklep prázdných lahví! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Dnes Svijanský máz 11. Velkej sud nevypiju, takže takto skromně: 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 53 minutami, pciza napsal: Tohle je můj sklípek "Plzní " mám strach z prázdné sklenice a lahve a hlavně se děsím nečekaných návštěv pivařů, hlavně teda frantika, protože po jeho návštěvě se že sklepa Plzní stává sklep prázdných lahví! Ja nejsem alkoholik vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Zastavka ve Kbelich 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 53 minutami, Frantik napsal: Ja nejsem alkoholik vole Jasně, všichni přece víme, že nechlastáš, nehulíš, a nenosíš Festiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ministra zdraví na něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Hovada! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Z dnešní rodinné lyžovačky v Železné rudě jsem si probezl na večer nějakou smakuladu... Upraveno 25. ledna uživatelem Gustaf 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna na žížu Máša ležák a pak můj oblíbený Máša Sheriff 15° polotmavá IPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Tak jo....deska sem si na bajku zajel do Merklína k Petružálkovi.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) před 18 hodinami, Gustaf napsal: Z dnešní rodinné lyžovačky v Železné rudě jsem si probezl na večer nějakou smakuladu... V Belvederu jsme byli párkrát před koronáčem, nebyl to žádný zázrak, ale pít se to dalo. Jaká je současná úroveň, to je ve hvězdách (a na Untappd ). Upraveno 26. ledna uživatelem Corvus corone corone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1) Permon - West Coast IPA 2024 2) Raven - Chill Factor (Cold IPA) 3) Horymír - Tříkrálová 13 (APA) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se