Gustaf Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna před 1 hodinou, Corvus corone corone napsal: V Belvederu jsme byli párkrát před koronáčem, nebyl to žádný zázrak, ale pít se to dalo. Jaká je současná úroveň, to je ve hvězdách (a na Untappd ). Na prdel tě to úplně neposadi, ale pitelny to je. Škoda, že neměli jejich hořkou 11...ta mi sedí asi nejvíce. Ale Bock a Belgrad super. Dneska večer dám to černé 1
Corvus corone corone Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Oni nejspíš vaří jen pro sebe a ven nic nedávaj. Maximálně nějaké PETky, ale možná ani to ne (s výjimkou prodeje v pivovaru). Každopádně zatím existujou, takže i přes to umístění "na vídrholci" to asi lidi pijou.
Gustaf Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna (upraveno) Cepovany je ješte naproti na Grádlu. Jinak asi nikde. Jen na Belvederu. Petky tam lidi docela kupujou...lednice byla vybraná. Když jsme tam chodili každej večer, tak plno lidí to kupovalo. Tak že odbyt mají.... Upraveno 26. ledna uživatelem Gustaf
pavo_ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna po nějaké době náš místní výčepák ulovil něco od Chrise Zhůřák session IPA...skvělý 1
Corvus corone corone Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Zhůřák měl v úterý tap takeover v Kulovém Blesku v Praze . Chris tam byl a já taky .
pavo_ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna tak to byla asi fajnová akcička Budu muset do Prahe taky někdy zas vyrazit 1
Gustaf Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Přišla nová zásilka z moravy tak zase ochutnavam 1
Corvus corone corone Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Namibie - tam to žije . Moc od toho ale nečekej. Teda od tohohle piva.
neuromancer Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února @African Enjoy, moje nejoblíbenější pivo v JAR.
African Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Před hodinou, Corvus corone corone napsal: Namibie - tam to žije . Moc od toho ale nečekej. Teda od tohohle piva. Jsem na něm vyrůstal, takže vím přesně co očekávat A přesně jak píše neuromancer, také mé velmi oblíbené pospolu s Black Labelem 1
Corvus corone corone Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Red IPA TWIST od potštejnského minipivovaru Clock. IMHO referenční pivo tohoto stylu u nás. Foceno půl hodiny po zavírací době .
warann Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Zase po roce Rakousko... bezky .... psenice plus neco na zaziti. 1 2
pavo_ Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Dnes taky Jarošovská IPA (poslední zbytek od vánoc) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se