pavo_ Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Máša Jarouš jarní ležák a pak Máša+Hubený netopýr žitná IPA 1
Zlý Jabko Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Teď jsme na Velikonoce skočili s manželkou do Edinburghu a hrozně mi tam v Landy's zachutnala IPA, ovocitá, lehoučká věc od Innes & Gunn na čepu. Určitě doporučuju.
Gustaf Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Dneska od rána práce na zahradě... sekání na 2x, vertikutace, vyčesání, sekání, hnojení...a už se zalévá. Tak se musím po zásluze taky zalejt. 1
vzduch Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Po TEP kolene na prochajdě. Pivovar Ogar, pivo Kazbek. Po tom detoxu v nemocnici božský mok. 1
pavo_ Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna po na žížu Zichovecká 10 a pak Antoš Relaxed APA
Zdenek1307 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Konečně!!! První alpská odměna. To jen zasyčí. 1
Zdenek1307 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Hoši, pište tam ještě nějaký informace k tomu pivu, spousty z nich neznám nebo jsem nepil. Já pokračuji v rakouské jízdě, další vrchařská odměna v cíli. Tentorkát poprvé Murauerské pšeničné 5,4% vol. 1 1
Zdenek1307 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 2 minutami, vzduch napsal: Na rehabilitaci po TEP kolene. No ty vole jen to vidím a bolí mě obě kolena. Přeju dobré hojení.
Traveller71 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Dnes Štatl 12ka, ale moc nadšenej jsem nebyl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se