gunman Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 11 hodinami, zceyee napsal: Asi to není nejvhodnější otázka, ale s nástupem menších pivovarů .. už vymysleli nějaké NEALKO co se dá pít a neni po tom člověku blbě? Zkoušim to každej rok a vždycky zůstanu u Mattonky, potřebujju něco do garáže ... Zkus Tchyni Free z Primátora 2
pavo_ Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července po přímo v Kročehlavech v pivovaru...10 ležák a řezaný už jsem neměl ani nepamatuju 1
bandicoot Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července (upraveno) Dneska výjimečně něco jinyho než P.U. Radegast 12 v Troje u divoký vody. Výborný pivo. Ještě s Bernardem 12 jsou to pro mě top 3 mainstream piva. Upraveno 5. července uživatelem bandicoot 1
Libor_OV Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Dneska jsem ochutnal vynikající 9°v Šestajovickém pivovaru, pak vynikající 10° v Libertasu a v Kounicích 12°a Sour Ale (obě taktéž vynikající).
zceyee Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 8 hodinami, neuromancer napsal: Tegernseer je bomba! Jedno z mych oblibenych kdyz sem u Tegernsee. 1
M.K. Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Můj oblíbenej Zhůřák, včera poprvé přímo u zdroje... 2
Gustaf Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července (upraveno) Plechová kavalerie.... ješte jsem k tomu zapomněl přiložit tu vepřovku, co jsem k tomu žral Upraveno 7. července uživatelem Gustaf 3 1
M.K. Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července @Gustaf Sice si neválím koule u moře, ale zas lemtám dobrý piva... Užívej! 1
Gustaf Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Co už.... @M.K. díky....bude oslava narozek
Mikko Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Miluji prostě plzničku a taky radegast. Samozřejmě musí být skvěle načepovaná
marnejeto Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Já zkusil tohle (už si to nekoupím , to zas byl nápad...). Ale nejraději Rebela hořkou 11 nebo Bernard 11
warann Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Ja to parkrat zkusil (uz kvuli Homerovi ) a dycky to vyhodnotil jsko desnej kentus. A primo u Vočka me nastesti odradila cena
pavo_ Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července po dlouhé době u nás na čepu něco od Ravena...summer Sabro 11 session IPA 1
warann Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července (upraveno) Obligatni vyjizdka na kole do vedlejsi vesnice. Na zizen Otakar a pak na chut Summer Neipa. Zena jako obvykle kyselac Mango & broskev. Jeste bysme dali neco, ale byla dost kosa. Upraveno 9. července uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se