Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 22. 8. 2025 v 10:17, M.K. napsal:

Včera po práci jedno na Krkavci a cestou dom Raven. Dneska budou Plasy...

krk.jpg.2fa51c62ce6f3ddf7153202a32dfb586.jpg

raven.jpg.31519f7a889f81b195b55733788ad9d8.jpg

oboje dobrá volba, na kole to taky dávám😂, na Krkavci mi ta K1 chutná víc než klasická Plzeň

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, Arthur N. napsal:

oboje dobrá volba, na kole to taky dávám😂, na Krkavci mi ta K1 chutná víc než klasická Plzeň

Všechno chutná líp, než klasická Plzeň 

• Like 3
  • Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Všechno chutná líp, než klasická Plzeň 

Ale jdi ty brepto 😉

Vidím, že je nás tu víc západočeskejch cyklopivařů / pivocyklistů, že @Arthur N.? To si říká o sraz v Ravenu, ale to by Gusta musel trefit votvíračku...

• Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, M.K. napsal:

Ale jdi ty brepto 😉

Vidím, že je nás tu víc západočeskejch cyklopivařů / pivocyklistů, že @Arthur N.? To si říká o sraz v Ravenu, ale to by Gusta musel trefit votvíračku...

No a v...v...v...vo...vo...vo t...t...tom to j....j....j....je 😆

Odesláno
před 18 hodinami, Gustaf napsal:

Koukám, u Lyera se toho nebojí...0,4 IPL za 85kachlí

jo žádná láce to není, ale tu cenu bych jim vzhledem k místu i odpustil...co mě vytáčí daleko víc, že tu neberou karty(nebo nejsou schopni vygenerovat QR kod) což tady na Šumavě platí tak nějak obecně. Člověk aby na celodenní vejlet tahal řádově tisíce Kč 😠

Odesláno
před 13 minutami, pavo_ napsal:

jo žádná láce to není, ale tu cenu bych jim vzhledem k místu i odpustil...co mě vytáčí daleko víc, že tu neberou karty(nebo nejsou schopni vygenerovat QR kod) což tady na Šumavě platí tak nějak obecně. Člověk aby na celodenní vejlet tahal řádově tisíce Kč 😠

Jj, hory jsou tím proslulé obecně, že se jim do karet moc nechce. Taky mě to sere. Jdeš s rodinou na jídlo a pití a víš hovno, kolik to bude stát...a vybírat všude dopředu cash je voser. 

Njn, Modrava....😁 Ale to už není na vožrání 😆😆😆

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...