Diamondking Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Radegast v brnění... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května (upraveno) Předkalení a Galankou a teď k hokeji Juru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května uživatelem Gustaf 5
milomac Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Višňové šampus pívo, 6,1%, darované před koncem roku a teprve dneska jsem se rozhodl ho prubnout. Pos.eru se nebo se nepos.eru? Uvidíme .... Zvláštní chuť, tedy alespoň pro mě, před tím jsem dal jednu Plzeň ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Gustaf Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Jedna májová NEIPA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jone Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
vzduch Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 51 minutami, Gustaf napsal: Jedna májová NEIPA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pít se to dá, ale moc mě to neoslovilo.
Gustaf Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 12 minutami, vzduch napsal: Pít se to dá, ale moc mě to neoslovilo. Za mě cajk ale chápu... nemusí chutnat každému.
Gustaf Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Dneska jedu socka verzi za Kauflandem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Harwey Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Po momofuku obede jedno padne dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
M.K. Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 23 hodinami, vzduch napsal: Pít se to dá, ale moc mě to neoslovilo. Souhlas. Tohle se mi taky netrefilo do vkusu...
Vir Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Abych se nezbláznil , tak dnes po dlouhá vycházka s mentoskou a ted na nervy …. A mohu říct že to tam teče samo …. Zajímavé a chutné pivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
pavo_ Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května dnes Opatovický Poklad Bella Vista APA 11° a vynikající Clock Twist Red IPA 14° Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vir Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jone Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května …na tenhle steampunkovej cirkus jsem natrefil v Lidlu - to jsem tam nemohl nechat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. akorát váhám, jaký zvolit taneční pořádek… 1 1
Jone Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května …vlastně je to jednoduché: dáma má přednost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jone Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května (upraveno) před 9 hodinami, Vir napsal: Jaký to je??? …není to můj šálek (respektive půllitr), ale @Gustaf je zas až moc přísnej: ten german red jsem dopil a přežil. Kupodivu další si kupovat nebudu… Je to sladký a silný, což je pro mě osobně nepochopitelná kombinace. Ale třeba jihočechům by to chutnat mohlo Jako když Budvar obarvíš kulérem (to bych jim vlastně křivdil, pěnu to má hezky bílou; ale nějakej karamel tam bude) a vrazíš do něj malýho panáka Včera jsem si ten german red otevřel před půlnocí k sestřihu hokeje ČR - Itálie, což nakonec k sobě celkem pasovalo a došlo k překvapivému snoubení… Ta zbylá dvě nevyleju a až zas přijde nějaká podobná situace, tak je z čistě vědeckých důvodů pokořím a podám report. No a nebo se šiknou, až přijde nějaká nezvaná návštěva… Upraveno 21. května uživatelem Jone 2 1
Gustaf Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května polotmavý Lenoch 13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se