Vir Odesláno čtvrtek v 19:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jone Odesláno čtvrtek v 20:52 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:52 Před hodinou, Vir napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …nápisy typu “Volba pivních znalců" mě vždy poněkud zneklidní… 1
Vir Odesláno čtvrtek v 20:53 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:53 Mě taky, ale zrovna tohle docela ujde.
Nick06 Odesláno pátek v 09:37 Nahlásit Odesláno pátek v 09:37 Tak tohle jsem nedal a vylil jsem tohttp://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_06/20260601_195422.thumb.jpg.7abd6b0cdfa7d1f4fa577f14ff5f50e4.jpgVčera jsem ho ochutnal a za mě dobrý. Koriandr a kvasnice.Sent from my SM-A528B using TapatalkSent from my SM-A528B using Tapatalk
Gustaf Odesláno pátek v 16:32 Nahlásit Odesláno pátek v 16:32 Něco z Plas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Frantik Odesláno pátek v 17:42 Nahlásit Odesláno pátek v 17:42 Plznicku na tom nejlepším místečku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Frantik Odesláno sobota v 05:52 Nahlásit Odesláno sobota v 05:52 (upraveno) Tady je výsledek. Uz nikdy nebudu pit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 05:53 uživatelem Frantik 1 3 1
Murphy97 Odesláno sobota v 05:57 Nahlásit Odesláno sobota v 05:57 62 kousku na 6 lidi je tak akorat poetickej vecer, pokud k tomu nebyla koralka 1 1
bandicoot Odesláno sobota v 12:00 Nahlásit Odesláno sobota v 12:00 Dal jsem tři k obědu ve vysočanský hospůdce na radnici (miluju, kdo nezná, zkuste) a jdu na pár k Pinkasům na stammplatz. Odpo bych měl zvládnout jit na hřiště, tak uvidím no.
Murphy97 Odesláno sobota v 12:37 Nahlásit Odesláno sobota v 12:37 před 36 minutami, bandicoot napsal: Dal jsem tři k obědu ve vysočanský hospůdce na radnici (miluju, kdo nezná, zkuste) a jdu na pár k Pinkasům na stammplatz. Odpo bych měl zvládnout jit na hřiště, tak uvidím no. Az to v sest zabalis s deseti kousky, nastupuji misto Tebe ja na nocni. Zitra odpoledne cus!
bandicoot Odesláno sobota v 15:30 Nahlásit Odesláno sobota v 15:30 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Az to v sest zabalis s deseti kousky, nastupuji misto Tebe ja na nocni. Zitra odpoledne cus! Tak jo, desátý pivo je jen šnyt a jdu na hřiště no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno sobota v 16:54 Nahlásit Odesláno sobota v 16:54 Ke grilování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno sobota v 17:18 Nahlásit Odesláno sobota v 17:18 Jdeme ještě na jedno. Nejdu. Koupím ti Kinder Vajico. Ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno sobota v 18:07 Nahlásit Odesláno sobota v 18:07 Soused dovezl novinku ze Slovače Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno sobota v 19:52 Nahlásit Odesláno sobota v 19:52 IPA 14° a KÁMOŠ 11° Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Gustaf Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami Medák 13 v Plasích... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se