Harwey Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna PaB je velico pitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Už pár let nic jiného nepiju. Jen jsem teď přešel na třetinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna To musí bejt nuda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna @Gustaf Nepiju to pro zábavu, ale protože mi to chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna To je v pořádku....ale třeba jsou i jiný kousky, co by chutnaly. O čemž teda nepochybuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Máša Dejv 10° letní ejlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Dívám se že se tu často objevují piva které mají pod 10°. Co na ně říkáte? Já tomu dám místy šanci, ale prakticky pokaždé si řeknu, že je to nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Nějakej letní summer Ale 9st je výbornej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Před časem jsem měl tohle v Přešticích po obědě a nebylo špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna souhlas s @Gustaf plus já mám tyhle nízkovoltážní pivka rád po sportu...na žízeň ideální(kór teď v léťe) člověk dá 2,3 a ani to necejtí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Já mám radši těžší piva a sinější piva, když už. Ta stupňovitost, podle mně, už v současné době a výrobě o ničem nevypovídá /podíl mladiny/. Šidí se ve výrobě všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Radegast je RadegastSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V Albertu byl zlevněný Brew Dog Punk Ipa. Tak jsem ho vykoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2024 v 10:39, Karel Vincent napsal: Dívám se že se tu často objevují piva které mají pod 10°. Co na ně říkáte? Já tomu dám místy šanci, ale prakticky pokaždé si řeknu, že je to nic moc. Košík dělal minulé léto Authentic 8. I ve verzi s grepem a bylo to skvělé letní pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) před 34 minutami, safi napsal: V Albertu byl zlevněný Brew Dog Punk Ipa. Tak jsem ho vykoupil Kolik za nej? Ja v jejich hospodach nechal majlant, ale u nas jsem to snad jeste nekoupil. A abych jen nekecal, z dnesni vyjizdky se zenou. Edit: Otakara predstavovat netreba, pak 2 x pomerancovy kyselac a summer neipa. Upraveno 7. srpna uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2024 v 14:59, milomac napsal: Před časem jsem měl tohle v Přešticích po obědě a nebylo špatné. Svého času se ve Vyškově vařil Atlet, to bylo taky 8ka. Většina po tom rychle atleticky běžela na záchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 11 hodinami, Karel Vincent napsal: Svého času se ve Vyškově vařil Atlet, to bylo taky 8ka. Většina po tom rychle atleticky běžela na záchod Tady po tom je to o něco větší fofr, proto koloběžka . Dělám si legraci, ale možné to je. Jinak hlavní je, když to stačí doběhnout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 13 hodinami, warann napsal: Kolik za nej? Ja v jejich hospodach nechal majlant, ale u nas jsem to snad jeste nekoupil. A abych jen nekecal, z dnesni vyjizdky se zenou. Edit: Otakara predstavovat netreba, pak 2 x pomerancovy kyselac a summer neipa. 39 CZK za třetinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna To jde. Asi se tam stavim cestou z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Chystám si piviště na zítra. Pozítří to nespíš bude pěkný bolehlav.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se