Harwey Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Tiez by som si dal hőgárdn. Blue moon je fakt ze podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Poté, co Starosráč (resp. amíci, co ho vlastněj) koupili Pernštejn a krátce po koupi ho zavřeli, tak se piva s touto značkou vaří v Ostravaru (taky spadá pod Starocha). Mně to nikdy moc nechutnalo, měli všechno sladké a chmel to vidělo leda z vlaku, když jel okolo chmelnic... Nedělám si iluze,, že to v Ostravaru nějak vylepšili. Pij fernet s tonikem, to je taky "pivo" . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 1 hodinou, Gustaf napsal: Hogous je výbornej...ale 108 za pulitr? Tyvle.... No prave. A po pravde (nehlede na cenu), ja si to dam na chut, kus nebo dva, ale celej vecer? A ostravsko/pardubicka produkce (aka Pernstejn) je pro me zahada. Napr. ve zdejsich klubech maji jen Vilema, coz nedavam uz vubec. Tuhle jsme sli na MiG 21 a zena se divila, kdyz jsem se dobrovolne nabidl, ze nebudu pit a budu tedy domu ridit ja. Nez Vilema, tak jsem si radsi zkraje dal jednu Coronu (kterou mi chteli nalejt do plastovyho kelimku ) a pak nejakej birrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Za ty prachy radši sedmičku nějakýho pivka z minipivovaru... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami (upraveno) Slavia sice rupla, ale v Pivní zastávce je veselo. Bodejť - s takovejhlema pivama . Upraveno před 15 hodinami uživatelem Corvus corone corone 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se