vzduch Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Týden v Krkonoších a malá vzpomínka na doma 2 1
Corvus corone corone Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 21 minutami, vzduch napsal: Týden v Krkonoších a malá vzpomínka na doma Horní Malá Úpa. Tam je to fajn (teda v pivovaru) .
Laff Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března (upraveno) Když jsme u těch Krkonoš... (s důrazem na U). Upraveno 1. března uživatelem Laff Doplnění info. 1
M.K. Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Rande s manželkou a koncert Michala Prokopa - to si žádá kvalitní nápoje... 1 1
geometr Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Teď to bude pár dní tohle. Na zdraví Gustafe! 2
Gustaf Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) před 1 hodinou, geometr napsal: Teď to bude pár dní tohle. Na zdraví Gustafe! Nádhera....na zdraví ... já si dal teď dva škopky Jury z Jarošova a při té příležitosti zase udělal novou objednávku Upraveno 4. března uživatelem Gustaf
pavo_ Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Máša ALE a pak Máša femALE (růžový ejlík "pro holky") ale nakonec to nebylo tak špatný 1
Corvus corone corone Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Pivo ze starých dobrých časů - Zaříkávač chmele (collab pivovarů Nomád a Permon). 17° PLATO (17%EPM), 7,5% alk., 100 IBU. Hodnota IBU (International Bitter Unit) je hodnota naměřené nebo vypočtené hořkosti (Prazdroj má něco málo přes 30). Samozřejmě pro chuťový vjem je důležitá hořkost nikoliv absolutní, ale relativní (tj. jak je vyvážená sladovou protiváhou). Takže subjektivně může působit hořčím dojmem lehčí pivo třeba nějaké "brut" kategorie s 30 IBU než těžkotonážní double IPA s IBU 60. No a pak jsou piva jako tenhle Zaříkávač chmele. Na ty už musíte mít naučenou hubu nebo vrozenou resistenci na hořkost . A bývaly doby, kdy se v zahraničí vařily skvosty s IBU nad 150... Ale to by se dnešní frikulíni a sněhové vločky posrali v kině... 3 1
Gustaf Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Já opět klasika.... dnes přišel zase balík z Moravy... takže 12 Matúš foto nemám....
pavo_ Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března před 1 hodinou, Corvus corone corone napsal: Proboha, od čeho je ta sklenice? to je jen rozmázlá pěna zvenku sklenice...
Corvus corone corone Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Už i konzervativní Matuška vaří "pivo, co frčí". A jak už je to u Matušky zvykem, i když se pustí do něčeho "nového", ostatní jen uznale pokyvují hlavami. 1
M.K. Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Rodinný oběd jsem vyřešil zabijačkou v Prazdroji a teď už se za svoji genialitu odměňuju na pivním festivalu. 1
Gustaf Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 7 minutami, M.K. napsal: Rodinný oběd jsem vyřešil zabijačkou v Prazdroji a teď už se za svoji genialitu odměňuju na pivním festivalu. Brüstok...taky sem chtěl vyrazit. Tak si to užij
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se