People Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Jedine Šariš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 V lahvi Kozel 11, nebo Konrád 11 V knajpě Kozel 11, Rohožka (Rohozec), Bernard polotmavá 11 Nealko Radegast Birrell A když někde na cestách narazim na Zubra 11, tak neváhám, to je fakt vynikající pivko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaX Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Myslíš U Králů? Jo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dizi Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bud Super Strong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pearce Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Z ceskych: Tambor Kocour Poutnik Policka Primator Stout, EPA a Weizen Zahranicnich piv, na kterych si posmaknu, je spousta (napr. Stone, Sierra Nevada, Cantillon, Schneider-Weisse,...). U nas v obchodech je vsak nabidka velmi chuda. Z toho, co se u nas da (relativne snadno) sehnat, tak si nejradeji dam: Chimay Rochefort Orval Lindemans Gueuze Cuvée René Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traveller Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Podle toho,co čepují a pokud nechci riskovat, tak Plzeň. Pokud je na čepu nějaké kvasnicové, má přednost. Stejně mám ale nejraději pivo od své kámošky z avataru. Ta už doma asi 4. rok poměrně slušně pivovaří Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martíšek Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Vážení doporučuji Vaší pozornosti také: Chodovar - na výčepu i v Praze, třeba U Trajců, Žamberecký Kanec, kdo jezdí přes Žamberk, v menším množství Krakonoš z Trutnova. Jinak souhlas s Rohozcem a Regentem a dalšími regionálními pivi. Koneckonců v Praze se dá doporučit návštěva výčepu Zlé časy, tam je spousta pochoutek k dostání... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luvalu Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Černá hora nebo Starobrno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanderB. Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 točený: Budvar (což je obzvlášť v Olomouci problém, tady má pod palcem skoro všechno Staropramen) láhev: Kozel teď ale hlavně Weissbier, právě proto, že to má pořádnej šmak! teď dokonce i točí Paulanera v Olo na dvouch místech (co vím teda) mňam taky dobrý Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-72 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Jinak Jihlava zdraví chronomag a dns jsme pili toto.... Jinak Jihlava zdraví chronomag a dns jsme puli toto.... Edited March 1, 2010 by M-72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Svijany 11, Svijany řezaná 13... Ty mi chutnají nejvíc. Hoegaarden, Corona... A v horkém létě (a teď se někteří z Vás oklepou hnusem:) Heineken + Sprite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
utrejch Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) At jsem, kde jsem tak plzen, regionalni ani nezkousim, ale ja piju pouze pro ucinek a ne pro pozitek ... Edited March 1, 2010 by utrejch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chumpus Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Souhlasím se Svijanama, v létě jsem byl na slavnostech a to byla teda jízda Všechny piva za 15Kč, skleněný půllitr asi za 40...Byla to paráda. Rohozec taky dobrej, v Praze mi ale nechutná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvmax Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Pardál Echt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlaque Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Stella Artois Link to comment Share on other sites More sharing options...
midloch Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Osobně jsem bojovník proti násilné kolonizaci našeho království piva nepitelnými cizáckými patoky typu Heinneken či Stella a marketingové strategii imidže, že se jedná o něco vyjímečného, tagže se to prodává v těch ,,lepších,, barech, kde si to kupují šampóni co jsou in. Nezlobte se přátelé, ale to je jako vozit maďarům guláš udělaný z pytlíku, prodávat ho za stejný prachy jako ten jejich nejlepší paprikáš a ještě se u toho tvářit jako spasitel, tomu říkám vlastizrada Za mě číslo 1. Plzeň 12 čepovaná přímo z tanku, pak mám rád Černou Horu 12 (kamelot), Budvárek pouze v plnotučném 12ctkovém provedení, Holba Šerák, Dalešice, Svijany, není špatnej Primátor ležák, Radek 12ctka atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo.hny Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Stella Artois většinou ale nealkoholickou Link to comment Share on other sites More sharing options...
abbot Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Teď cumlám staropramen , ale když přijdu do hospody, tak si s chutí dám na začátek stellu, ale tý nesmí bejt moc ... Jinak mám to štěstí a strejda přítelkyně dělá sládka, takže mám hodně často možnost pít různý "speciály" hlavně kvasnicový a musim říct, že to si vždycky moc pochutnám, ale někdy je to až moc silný ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dřevák Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Holba Šerák Žamberecký Kanec Polička 11 Bernard polotmavý Svijanský Máz Staropramen Granát Velvet - existuje to ještě? nechápu, jak může někdo pít Gambrinus nebo ty cizácký s*ačky jako Heineken nebo Stella Atakdále Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Svoboda Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Ja jsem poslední dobou přesedlal hlavně na tmavá, nebo polotmavá piva, takže nejčastěji piju černou Černou horu , černého Ferdinanda a nebo jestli znátě minipivovar Chýně u Prahy, vřele doporučuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts