Jump to content

Jakou značku piva pijete?

Recommended Posts

Jj, Chyne, meli tuhle dobrou 12 ze sladu, co prosel kourem, jako ze vyuzene :-) Ale nevim, jak se to jmenovalo.

Ad Zamberecky Kanec - jeste se vari? A co Rybrcoul? Ten byl k dostani v lahvich na nadrazi v UO a Chocni,ale uz je to let...

nechápu, jak může někdo pít Gambrinus nebo ty cizácký s*ačky jako Heineken nebo Stella Atakdále

co na to říct, když chutná - tak chutná :)

Jedinej, kdo pije pivo, je Midloch, protože ví, že pivo se čepuje. Všichni ostatní co si něco necháváte natočit máte huby na spařený seno a klidně vám to může někdo ukroutit... :)

Za mě Plzeň, Guiness, Krijk, Baron Trenck a jedenáctky od Krušovic a Gambrinusu.

Kamarád byl služebně v Africe. A ze Zambie mi přivez - no hádejte, co... :)

Právě jsem ho vypil. Chutná to asi jako...Krušovice? Kdyby vám to v hospodě přinesli, ani byste nepoznali, že to nejsou Krušky, nebo "Gábin" :)

post-523-1267641644.jpg

post-523-1267641658.jpg

jelikož piju jen nealko, tak za mě jedině ŠVESTKOVEJ Bernard :angel: . doporučuju vyzkoušet.

tak to jsi první, koho znam, že mu chutná. Já ho zbožňuju, ale jak ho někomu doporučim, nikdo ho nedovede ocenit :)

tak to jsi první, koho znam, že mu chutná. Já ho zbožňuju, ale jak ho někomu doporučim, nikdo ho nedovede ocenit :)

no ona je to tak trochu limoška (ale vynikající), takže nic pro ortodoxní pivaře :). ale i klasickej nealko Bernard je dobrej, chutná mi víc než různý birelly atp..

Protože ty podivny lokalní tekutiky jsou většinou daleko kvalitnější než Plzeň :rolleyes:

No, vetsnu toho, co zde byla postla, jsem zkusil (rad zkousim lokalni piva, kdekoliv jsem) a vzdy jsem se moc rad zase napil Plzne. Jo, nekdy jsou chutove zajimavy a tak, ale to je vse.