Gustaf Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Pravé teď Merklinske Romaneto summer ALE. Pivovar PPP (Petr Petruzalek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Ješte 11 Krokodýl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 3 hodinami, Nick06 napsal: Myslíš že je někdo takový pitomec že jede na motorce pije alkohol a jeste to da na internet? Jestli jo tak.....je to prostě nezodpovedný pitomec na bázi SPD. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Ne, já si takový výlet na motorce na pivo dovedu představit. Dá se jedno pivo, hodinu dvě se kecá a zevluje a pak bezpečné domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 36 minutami, Pandera napsal: Ne, já si takový výlet na motorce na pivo dovedu představit. Dá se jedno pivo, hodinu dvě se kecá a zevluje a pak bezpečné domů... Tak jo, at mas klid . Bylo to v podstate jak pises. Po prijezdu jsme si dali jednu osmicku, pokecali, pak si dali gulas plus nealko, jeste v klidu pockali az to slehne (prece nepojedu s nafouklym brichem) a pak v klidu odjeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Včera takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Na nedělní podvečer něco z knížecího pivovaru Plasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Bialy Dunajec, Polsko a tohle piwko: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Doplňování tekutin počas výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Zakopane, Polsko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 3 hodinami, vzduch napsal: Doplňování tekutin počas výletu Nějaká větší túra? Každopádně lehká závist od kancelářskýho stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 4 hodinami, vzduch napsal: Doplňování tekutin počas výletu Co v módě Paříž, to v pivu Šariš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Beran z Beránka vždycky potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Celej já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 23 hodinami, warann napsal: Nějaká větší túra? Každopádně lehká závist od kancelářskýho stolu. Koncem léta a začátkem podzimu se snažím vypadnout na pár dní z města jen já a pes někam do hor. Jezdíme tzv. na počasí a výlety plánuji tak, aby jsme to oba zvládli a užili si to. Byla to hřebenovka Malé Fatry a počasí LUXUS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 @vzduch Dík, pěknej zvyk. To by mě asi taky mohlo bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 8 hodinami, vzduch napsal: Koncem léta a začátkem podzimu se snažím vypadnout na pár dní z města jen já a pes někam do hor. Jezdíme tzv. na počasí a výlety plánuji tak, aby jsme to oba zvládli a užili si to. Byla to hřebenovka Malé Fatry a počasí LUXUS! Co to je ta posledni fotka? Pod Grůňom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Pro nickolas: Trefa, je vidět, že to tam máš zmapované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Párkrát jsem si tam čaj dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Ty a caj, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se