tommi_d Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 mal som s3 a prešiel som hlavne kvôli veľkosti i hmotnosti na s4 mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Pokud to máš na běžné činnosti, nejsi notorický hráč, www brouzdač ani videomaniak, S4 mini určitě stačí. Ale člověk si rychle zvykne že může napsat mail, kouknout na film nebo něco najít na internetu a pak se výkonnější model s lepším displejem hodí. Mimochodem píšeš, že se S4 bude blbě rvát do kapsy - už jsi ho tam rval? Mám ještě větší LG G2 a téměř do jakékoliv kapsy vklouzne sám:-). A k prstům jako pianista - možná je to i detaily tvarování, ale G2 se mou jednou, relativně útlou rukou obsluhuje podobně dobře jako SGS4 mini (má ho přítelkyně) což mne překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Vybírám telefon, jako náhradu za dosluhující LG Optimus Black.Chci Android, max. 4,7" display, wifi, slušnej foťák (v rámci možností mobilu), max. 7 - 8 tis Co ten Huawei Ascend P6? Máte ho někdo? Proč koupit a proč nekoupit? Rád bych nějaký postřehy normálního majitele. Většina "recenzí" na heurece je mimo a k serverům o mobilech mám averzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Za mě je už vybráno - full size S4.Kolega ji zrovna nafasoval a velikost se ještě docela dá.(ještě, že mám pár měsíců 7´´ tablet a nepřijde mi to). Celkem trapný byl ale výběr pouzdra.Jelikož mi telefon padá na zem celkem pravidelně, hledal jsem něco echt odolného.Bohužel jsou 2 typy pouzder - jedno, co nechrání telefon ze zadu (různé flipy) a druhé, co ho nechrání zepředu (různé gumy na záda a boky).Pak jsem našel toto:http://www.amazon.co.uk/i-Blason-Holster-Compatible-Samsung-Manufactured/dp/B00AX8M570/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1389794122&sr=1-9&keywords=i-Blason+%2Bgalaxyhurrá... ovšem nedodávají do ČR... :-(Takže nakonec mám objednán trapný flip, kdy ta flipová čáast se odklápí dolů. Kdyby věděl někdo o nějakém outdoor pouzdu, které ale chrání i předek, tak bych byl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Zajímavá jsou pouzdra Ballistic, zadej "ballistic samsung galaxy S4" a vyjedou Ti. Mám ho pro LG G2, který je ještě větší ale nejsem si jistý jestli je to pouzdro na denní nošení, já ho mám jen na outdoorové aktivity. Mám verzi, kde se zadní kryt s telefonem zacvakne do předního krytu, který má zároven klip na opasek. Je to opravdové brnění...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Tak Aktualizace Nokia Black je uvolněna a já už ji mám na své Lumii 920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Zdravím..tak jsem po různých zmenach mobilu dospěl do bodu, kdy jsem se vratil do šuplíku a vyndal n6300 a asi potrebuju náhradu.. Budu potřebovat něco s WiFi, relativně dobrým foto, sviznym systémem a aspoň lehce delší výdrži baterky..nejsem uživatel fb, ani hráč her, ale na školeních, poradach je třeba vědět co se ve světě děje.. Zaujal mě lg g2, ip5.. Wp8 mě irituje destickama po ploše, nejsem ochotny dat víc jak 10 do tel, je to jen pracovní nástroj a potrebuju i kalendář synchronizovany s firemním diarem a mailem..dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak si kup NEXUS 5 a měl bys být v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A nebo ten G2. Každý bude radit ten, se kterým je spokojen...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Mám iPhone 5s, vše splňuje, vzhledem k exchange, kdy musí být zadaný kód a ne zrovna jednoduchý je paráda čtečka otisku prstu. Jen budeš si muset něco připlatit Jo a navíc tvoje firma zatím nepodporuje na androidu synchronizaci mailu, jen kalendář a kontakty! Zdravím..tak jsem po různých zmenach mobilu dospěl do bodu, kdy jsem se vratil do šuplíku a vyndal n6300 a asi potrebuju náhradu..Budu potřebovat něco s WiFi, relativně dobrým foto, sviznym systémem a aspoň lehce delší výdrži baterky..nejsem uživatel fb, ani hráč her, ale na školeních, poradach je třeba vědět co se ve světě děje.. Zaujal mě lg g2, ip5.. Wp8 mě irituje destickama po ploše, nejsem ochotny dat víc jak 10 do tel, je to jen pracovní nástroj a potrebuju i kalendář synchronizovany s firemním diarem a mailem..dik Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Ještě teoreticky lumia 920..fakt nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Ještě teoreticky lumia 920..fakt nevím.. Upřímně, ony ty dlaždice vypadají debilně, ale když s tím člověk pracuje, tak rychlost, přehlednost a spolehlivost je důležitější. Navíc jak jsem měl WP v ruce už několikrát, tak jsem dlažbě přišel na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Zdravím..tak jsem po různých zmenach mobilu dospěl do bodu, kdy jsem se vratil do šuplíku a vyndal n6300 a asi potrebuju náhradu.. Budu potřebovat něco s WiFi, relativně dobrým foto, sviznym systémem a aspoň lehce delší výdrži baterky..nejsem uživatel fb, ani hráč her, ale na školeních, poradach je třeba vědět co se ve světě děje.. Zaujal mě lg g2, ip5.. Wp8 mě irituje destickama po ploše, nejsem ochotny dat víc jak 10 do tel, je to jen pracovní nástroj a potrebuju i kalendář synchronizovany s firemním diarem a mailem..dikJednoznačně Samsung S3,teď je za super cenu,fotí výtečně,svižný,atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Kdyby věděl někdo o nějakém outdoor pouzdu, které ale chrání i předek, tak bych byl rád.Není nic lepšího ... http://www.lifeproof.com/en/ Mám jej na iP4S a syn na S4 a naprostá spokojenost včetně vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Jarett - jak je chráněn displej a proč myslíš že "...není nic lepšího"? Testoval jsi i jiná outdoorová pouzdra? Já mám Ballistic, velmi kvalitní ochrana a ve verzi s předním krytem i zepředu, jsem spokojen, ale nemohu říci, že "Není nic lepšího". Mimochodem k pouzdrům Ballistic - nemá ho někdo? Součástí je i plexisklo pro ochranu displeje, žádná nalepovací fólie, ale odezva na dotek se strašně zhorší, až je to skoro nepoužitelné. Zajímají mne zkušenosti ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nevíte někdo, jak zkopírovat kontakty ze staré Nokie 6500 do smartphone (S4)?Potřeboval bych je mít v obou (v pamětech telefonů). Mám cca 350 kontaktů a SIMka pobere jen 250.Přesun by nebyl problém (nadvakrát), ale chtěl bych aby obsah zůstal i v starým telefonu. Kabelem se zdá, že se ke kontaktům v té nokii nedostanu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Přes Nokia PC Suite do Outlooku například, z Outlooku pak do S4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 PC Suite tam je, ale nijak to nespolupracuje... no, asi to bude tím, že nemám doma outlook.Zkusím v kompu v práci... dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 PC Suite tam je, ale nijak to nespolupracuje... no, asi to bude tím, že nemám doma outlook.Zkusím v kompu v práci... dík. Doporučuji tohle http://www.phonecopy.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nevíte někdo, jak zkopírovat kontakty ze staré Nokie 6500 do smartphone (S4)?Potřeboval bych je mít v obou (v pamětech telefonů). Mám cca 350 kontaktů a SIMka pobere jen 250..No a vpameti te nokie nemuzou zustat? Prece se nemusi jen presouvat. Nadvakrat je pres simku pretahnes tedy pokud mas jen jmena a cisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se