Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No to zní úplně jako hlas rozumu v mé hlavě. :-)

Take jsem o nem jeden cas uvazoval, ale neni tam takovy rozdil jak byl mezi 2 vs 3. Mel jsem 2 a tu jsem prodal kamaradovi a ten ji ma do dneska a je stale velice spokojen. Preferujes jen Samsung?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Samsung mi sedi, ale pracovně jsem vázaný na stylus. Jinak Nota 2 jsem měl taky, ale o ten jsem přišel při nehodě na moto.

Ten stylus je pecka, podstatne odlisuje tento o zbytku. Hele ten Note 5 se da, nebo bude dat sehnat v Cr?

Odesláno

Zatím ještě ne, a navíc straší s nedostupnosti pro ČR, že by si samsung nechal ujít zdejší Mega trh? :-)

Abych rekl, tak timto mne Samsung dost nakrkl, takze uvazuji o zmene staje.

Odesláno

potřeboval bych poradit. Už asi rok mám na Lumii prasklé sklo displeje a tak leží v šuplíku. Nejen, že je prasklé sklo, ale ani samotný displej vůbec nesvítí. Je pořád černý. Při zapnutí telefon akorát zavibruje a to je vše. Tak jsem to rozebral a na displeji nejde vidět žádné mechanické poškození. Nesetkal se s tím někdo? Teď uvažuju jestli má cenu vůbec objednávat displej a digitizer (sklo) a nebo jestli je poškození závažnější a samotná výměna těchto částí by nepomohla...

Odesláno

Hoď ji na Aukro a kup 640, opravovat tel s TFT a 512RAM nemá smysl, zvlášť když i základní modely s WP za dvojku mají lepší výbavu.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ja včera nevydrzel nervove treti restart telefonu ve trech dnech a zavesil na tuzemskem lg webu predobjednavku na toho Nexuse 5x... Cena moc nepotesila, puvodni plan byl vydržet do Vanoc, a ze v lednu uz to bude lepsi... No tak snad budu spokojen..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Koukám, že se to rozebírá i ve stavech - doporučení je pro Snapseed.

Ten jsem nezkoušel, nemohu posoudit. Zoner ano a dle mého ti nabídne přesně to, co hledáš a ještě mnohem víc.
Odesláno

Pánové, také hledám nástupce svého jabčáku 4s a už mě to nebaví. Jedno vím jistě, už nechci IOS.

zůstávají tedy okna nebo android. Rád bych se vlezl někde do 7 tisíc, deset už mám jako strop.

Požadavky nikterak přehnané: solidní výdrž na baterku, solidní foťák, 5 palců HD, ještě lépe full HD display (může být i méně, max pak 5,5), kapacita alespoň 32 GB. Jako bonus bych bral dual sim.

Asi jsem divný, ale upřednostňuji plast před kovem.

Z toho, co se mi zatím ustálilo ve výběru zmíním Lenovo P70, Xiaomi Mi3, Honor 7, lumia 640

Předem díky za případné další tipy nebo osobní zkušenosti uvedenými modely.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...