npavel Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 LG G6http://www.mobilmania.cz/bleskovky/lg-g6-z-ceske-distribuce-na-volnem-trhu-opet-nebude-prodejci-si-jej-musi-dovezt-sami/sc-4-a-1338232/default.aspxale mají ho např. v alzehttps://www.alza.cz/search.htm?exps=lg%20g6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 To bych za mobil nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) https://www.czc.cz/lg-g6-32gb-cerna/209174/produkt také jsem zvědavý, kdy naskladní... Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) tak jsem nakonec vybral ten Huawei P10 a nelituji, rozhodl vzhled, zatím ještě testuji, mám ho teprve pár dníKleknul mi z niceho nic muj Nexus... Asi nerozdychal posledni aktualizaci na 7.1.2... Naprdlo me to, vlezl jsem do kramu a vzal obratem P9.. zatím docela dobrý.. Byl inzerovany s androidem 7, ale z krabice ma jen 6, s tim, ze si to clovek musí doaktualizovat.. ale at delam co delam huawei updater mi furt tvrdí, ze mam nejaktualnejsi verzi a novou mi nenabízí... Netusite nekdo, jak ho postouchnout? Aktualizace pres ntb a kabel me uz moc nebavi, na novem telefonu bych rad standardni postup.. Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 V tom případě je standardní postup čekat, dokud ti výrobce aktualizaci nepošle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Ve čtvrtek jsem ten P2 koupil a zatím dobrý, hlavně ten displej SuperAmoled a neskutečná výdrž baterkyJo a už se aktualizoval na sedmičku N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 V tom případě je standardní postup čekat, dokud ti výrobce aktualizaci nepošle.Takze čekat... To jsem zvedavej, kdy prijdu na radu... Preci jen to uz je nejakou dobu co běží ta sedmicka, snad maj vyresene i aktualizace starsich modelu, ktere jsou nove prodane a zapnuté a tim padem se neprihlasily v první vlne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Kleknul mi z niceho nic muj Nexus... Asi nerozdychal posledni aktualizaci na 7.1.2... Naprdlo me to, vlezl jsem do kramu a vzal obratem P9.. zatím docela dobrý.. Byl inzerovany s androidem 7, ale z krabice ma jen 6, s tim, ze si to clovek musí doaktualizovat.. ale at delam co delam huawei updater mi furt tvrdí, ze mam nejaktualnejsi verzi a novou mi nenabízí... Netusite nekdo, jak ho postouchnout? Aktualizace pres ntb a kabel me uz moc nebavi, na novem telefonu bych rad standardni postup..Zkus v telefonu najít aplikaci HiCare a někde pod záložkou služby bude něco jako Aktualizace pro inovatory. Přes to by měla jít vyvolat OTA aktualizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Tam jsem to uz taky zkousel... Prave ze nic... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Kleknul mi z niceho nic muj Nexus... Asi nerozdychal posledni aktualizaci na 7.1.2... Naprdlo me to, vlezl jsem do kramu a vzal obratem P9.. zatím docela dobrý.. Byl inzerovany s androidem 7, ale z krabice ma jen 6, s tim, ze si to clovek musí doaktualizovat.. ale at delam co delam huawei updater mi furt tvrdí, ze mam nejaktualnejsi verzi a novou mi nenabízí... Netusite nekdo, jak ho postouchnout? Aktualizace pres ntb a kabel me uz moc nebavi, na novem telefonu bych rad standardni postup.. Zřejmě půjde aktualizace udělat ručně dříve, než dorazí OTA. Dělal jsem to tak u P8 lite, stahnul jsem si soubor s updatem, uložil na kartu a pak aktualizoval přes aplikaci v telefonu, případně to jde přes nějaké servisní menu. Bez problémů. Zkus pohledat tady: http://www.huafan.cz/categories/huawei-p9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelda88 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) petr_cha, geometr: Dobrý večer, jsem sice věčný čtenář tohoto fora, ale zrovna s tímto můžu pomoci. Pokud je telefon z tzv. volné distribuce ( alza, elektroworld, datart etc) tak jde aktualizace již OTA nebo stáhnout přes menu. Pokud je telefon kupovaný u operátora, tak tam řídí aktualizace operátor, s tím Huawei nemá nic společného. Pokud jste z Prahy/Olomouce, můžu s tím jako člověk z Huawei pomoc. Vůbec nechci naší firmě dělat reklamu, ale pokud budete s našimi zařízeními někdy potřebovat pomoci, obraťte se na mě. No, můj první příspěvek je za mnou... Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem cmelda88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Je z volne distribuce... A je to i oficiální ceska verze, zadna šedivka.. zaregistroval jsem se i do vsech tech Huawei ID, zlata registrace atd... a nic.. Potom co jsem si probehl net, tak jsem prave mel pocit, ze tahle varianta by mela mit uz OTA aktualizaci na pohodu nějakou dobu za sebou.. ..jak jsem psal rad bych klasickou standardni aktualizaci, rychle jsem si vcera probehl ten navod na hufan foru pres pc a moc fajn to neznelo... pripomenulo mi to dobu s moji starou motorolou (jeste pred nexusama), kdy pred ja uz ani nevim cca 6-7 lety jsem tam honil android 2.neco.. podle návodu zmáčkni tohle, pak tohle a pak a tim zatres, kdy jen u poloviny veci jsem cca tusil, co vlastne delam, a to jeste podle anglicky psanych navodu... to uz me prave moc nebaví.. :-) Dovolím si vyuzit tve mile nabidky a pisu sz.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelda88 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 petr_cha: Máš SZ Jinak aktualizace všeobecně chodí ve vlnách. Zrovna P9 se prodalo přes 13mil a občas to chvíli trvá. Celkově je dle mého názoru Huawei docela user friendly. Nicméně, jak jsem psal, kdyby cokoliv kdokoliv, neváhejte se mi ozvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 moc složitej výběr to nebude S8/iP7+/Pixel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Určitě telefon s dualním fotoaparátem. Jedna čočka se tomu nemůže vyrovnat, at si rádoby placení recenzenti na netu říkají co chtěji. Mám osobní zkušenost a je to obrovský rozdíl. Dále nezapomenout na hybridní laserové ostření a optickou stabilizaci jak při focení tak videa. S tou světelností to není tak horké jak výrobci přesvědčují zákazníky. Nepoznal jsem rozdíl mezi f1,7 a f2,2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Řešil tu někdo výběr super fotomobilu?Kdybys měl čas, mrkni sem. Třeba ti to pomůže. https://www.svetandroida.cz/foto-test-srovnani-vyhodnoceni-201705/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Pokud ale chceš opravdu super fotomobil jak jsi prvně psal, musíš se smířit s vysokou cenou. Pokud cena hraje roli, je to už úplně jiná otázka a výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 A co máš teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak to buď v klidu, tohle přebije i Huawei 8 lite. Já mám Z1C a synek ten Huahej a jeho fotky jsou úplně někde jinde. Jedinou výhodou Sony je samostatné tlačítko fotoaparátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Podle mě závisí taky na SW - nejen na optice, pokud se o optice dá vůbec hovořit (u mobilů). Viděl jsem nádherné fotky z Z1C jen díky lepší (a dražší) foto aplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se