Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Eh. Jedu na Samsung vlně od doby co jsem zahodil ajfoun 4, takže S4, S5, kterému chcípl

mikrofon a servis to opravovat nechce protože vodotěsnost a bla bla bla.

Nový telefon, Samsung, má smysl čekat na S8 (kdy bude?) nebo se plácnout přes

kapsu a vysolit zcela nerozumný prachy za S7? Když bude S8 tak bude za stejný

peníze jako je teď S7 a 7ka bude o pěkných pár tisíc levnější.

S5 už se v české distribuci přestal prodávat, koupil bych si ho znova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eh. Jedu na Samsung vlně od doby co jsem zahodil ajfoun 4, takže S4, S5, kterému chcípl

mikrofon a servis to opravovat nechce protože vodotěsnost a bla bla bla.

Nový telefon, Samsung, má smysl čekat na S8 (kdy bude?) nebo se plácnout přes

kapsu a vysolit zcela nerozumný prachy za S7? Když bude S8 tak bude za stejný

peníze jako je teď S7 a 7ka bude o pěkných pár tisíc levnější.

S5 už se v české distribuci přestal prodávat, koupil bych si ho znova.

Na S7 jsem presedlal ze Z5 Compact po rocnim mezidobi se Sonkama, pred tim jen Samsungy (S3, Note2,3) a je to raketa (sice i cenove), ale fotky super, system slape, neni to to padlo, super je bezdrat nabijeni v kanclu na stole

Odkaz ke komentáři

Tak mi v mým LG L70 už prostě nestačí vnitřní paměť, ne že bych toho za tu dobu tolik doinstaloval, ale ty appky, co používám a nejdou na sd kartu, začaly bejt tak nenažraný. Ten telefon dělá, co potřebuju, ale došel mu dech no. Koukal jsem po něčem novym, ale je to nějak bída. Mé oblíbené a prověřené LG nic moc nepředvádí. Víc než tak 6tis do toho nedám, víc než 5 palců nechci, z číňanů nějak odvázanej nejsem. Už jsem si skoro vybral - Huawei P8 lite, ale když jsem to měl pak v ruce, tak mě to nevzalo, spíš naopak, jako několik podobných telefonů, tak nevim. Ještě by šlo Moto G (3), ale nezapina displej poklepáním (přes to vlak nejede). A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ...

Odkaz ke komentáři

... A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ...

Vždycky ještě připomínám značku HTC. Já mám např. M8s. Nevím, jak je na tom dnes s cenovkou, ale tvé požadavky splňuje takřka beze zbytku. Jen ten Android není úplně čistý. Na druhou stranu ta jejich nadstavba není nijak obtěžující a skvěle odladěná, takže by ti nemusela překážet.

Odkaz ke komentáři

Já to nakonec vyřeším S7, už ceny spadly pod 15 tis. s daní. Je to asi tak 5 tisíc nad můj mentální limit,

ale beru ho s sebou na běhání a do lesa na houby, do kuchyňského prostředí a na zahradu, takže ta
voděodolnost je pro mě příplatek oproti S6. 
Aspoň telefon co půl roku nešvihnu o zem nebo mi nespadne do wc jako jiným členům naší domácnosti.

Odkaz ke komentáři

Vždycky ještě připomínám značku HTC. Já mám např. M8s. Nevím, jak je na tom dnes s cenovkou, ale tvé požadavky splňuje takřka beze zbytku. Jen ten Android není úplně čistý. Na druhou stranu ta jejich nadstavba není nijak obtěžující a skvěle odladěná, takže by ti nemusela překážet.

To není špatnej tip, cena je ale kolem 7500,-, což bych možná i vzhledem k situaci skousnul. Půjdu si to někam osahat.
Odkaz ke komentáři

Tak mi v mým LG L70 už prostě nestačí vnitřní paměť, ne že bych toho za tu dobu tolik doinstaloval, ale ty appky, co používám a nejdou na sd kartu, začaly bejt tak nenažraný. Ten telefon dělá, co potřebuju, ale došel mu dech no. Koukal jsem po něčem novym, ale je to nějak bída. Mé oblíbené a prověřené LG nic moc nepředvádí. Víc než tak 6tis do toho nedám, víc než 5 palců nechci, z číňanů nějak odvázanej nejsem. Už jsem si skoro vybral - Huawei P8 lite, ale když jsem to měl pak v ruce, tak mě to nevzalo, spíš naopak, jako několik podobných telefonů, tak nevim. Ještě by šlo Moto G (3), ale nezapina displej poklepáním (přes to vlak nejede). A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ...

Lgg2? velikost,cena,výbava :clap: :clap:

Odkaz ke komentáři

Zkus si ještě přečíst androidforum, určitě je tam k němu debata, ve který budou info, který v recenzích nejsou a pak třeba diskuzi na huafan.cz, jestli si to už nečetl (já se tam dozvěděl dost věcí k P8 lite, kterej jsem si chtěl koupit).

Jen ještě dodám, že v recenzích byly chvalozpěvy a zkušenosti v diskuzích tak excelentní nebyly, dokonce jsem tam vyčetl věci, který mi dost vadily.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Jsem taky dinosaurus s tlačítkovým mobilem. Mám Samsung Xcover. Jediná výhoda tohoto mobilu je, že ho nabíjím až tak po 14 dnech. Takže většinou po té době probíhá pátrání po nabíječce. Jinak to není žádný zázrak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...