Frostie Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Díky za případné tipy.http://mobilni-telefony.heureka.cz/acer-liquid-z630s/#!c=skladem,doprava-zdarma&o=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Eh. Jedu na Samsung vlně od doby co jsem zahodil ajfoun 4, takže S4, S5, kterému chcíplmikrofon a servis to opravovat nechce protože vodotěsnost a bla bla bla.Nový telefon, Samsung, má smysl čekat na S8 (kdy bude?) nebo se plácnout přes kapsu a vysolit zcela nerozumný prachy za S7? Když bude S8 tak bude za stejný peníze jako je teď S7 a 7ka bude o pěkných pár tisíc levnější. S5 už se v české distribuci přestal prodávat, koupil bych si ho znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Eh. Jedu na Samsung vlně od doby co jsem zahodil ajfoun 4, takže S4, S5, kterému chcíplmikrofon a servis to opravovat nechce protože vodotěsnost a bla bla bla.Nový telefon, Samsung, má smysl čekat na S8 (kdy bude?) nebo se plácnout přeskapsu a vysolit zcela nerozumný prachy za S7? Když bude S8 tak bude za stejnýpeníze jako je teď S7 a 7ka bude o pěkných pár tisíc levnější. S5 už se v české distribuci přestal prodávat, koupil bych si ho znova. Na S7 jsem presedlal ze Z5 Compact po rocnim mezidobi se Sonkama, pred tim jen Samsungy (S3, Note2,3) a je to raketa (sice i cenove), ale fotky super, system slape, neni to to padlo, super je bezdrat nabijeni v kanclu na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tak mi v mým LG L70 už prostě nestačí vnitřní paměť, ne že bych toho za tu dobu tolik doinstaloval, ale ty appky, co používám a nejdou na sd kartu, začaly bejt tak nenažraný. Ten telefon dělá, co potřebuju, ale došel mu dech no. Koukal jsem po něčem novym, ale je to nějak bída. Mé oblíbené a prověřené LG nic moc nepředvádí. Víc než tak 6tis do toho nedám, víc než 5 palců nechci, z číňanů nějak odvázanej nejsem. Už jsem si skoro vybral - Huawei P8 lite, ale když jsem to měl pak v ruce, tak mě to nevzalo, spíš naopak, jako několik podobných telefonů, tak nevim. Ještě by šlo Moto G (3), ale nezapina displej poklepáním (přes to vlak nejede). A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 ... A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ... Vždycky ještě připomínám značku HTC. Já mám např. M8s. Nevím, jak je na tom dnes s cenovkou, ale tvé požadavky splňuje takřka beze zbytku. Jen ten Android není úplně čistý. Na druhou stranu ta jejich nadstavba není nijak obtěžující a skvěle odladěná, takže by ti nemusela překážet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Já to nakonec vyřeším S7, už ceny spadly pod 15 tis. s daní. Je to asi tak 5 tisíc nad můj mentální limit,ale beru ho s sebou na běhání a do lesa na houby, do kuchyňského prostředí a na zahradu, takže tavoděodolnost je pro mě příplatek oproti S6. Aspoň telefon co půl roku nešvihnu o zem nebo mi nespadne do wc jako jiným členům naší domácnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Vždycky ještě připomínám značku HTC. Já mám např. M8s. Nevím, jak je na tom dnes s cenovkou, ale tvé požadavky splňuje takřka beze zbytku. Jen ten Android není úplně čistý. Na druhou stranu ta jejich nadstavba není nijak obtěžující a skvěle odladěná, takže by ti nemusela překážet.To není špatnej tip, cena je ale kolem 7500,-, což bych možná i vzhledem k situaci skousnul. Půjdu si to někam osahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 To není špatnej tip, cena je ale kolem 7500,-, což bych možná i vzhledem k situaci skousnul. Půjdu si to někam osahat. Mohu vřele doporučit. Mám ho rok a dosud žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak mi v mým LG L70 už prostě nestačí vnitřní paměť, ne že bych toho za tu dobu tolik doinstaloval, ale ty appky, co používám a nejdou na sd kartu, začaly bejt tak nenažraný. Ten telefon dělá, co potřebuju, ale došel mu dech no. Koukal jsem po něčem novym, ale je to nějak bída. Mé oblíbené a prověřené LG nic moc nepředvádí. Víc než tak 6tis do toho nedám, víc než 5 palců nechci, z číňanů nějak odvázanej nejsem. Už jsem si skoro vybral - Huawei P8 lite, ale když jsem to měl pak v ruce, tak mě to nevzalo, spíš naopak, jako několik podobných telefonů, tak nevim. Ještě by šlo Moto G (3), ale nezapina displej poklepáním (přes to vlak nejede). A teď co ... Fakt mě to nebaví. Chtěl bych prostě max 5 palců, qualcomm, displej zapínat poklepáním, pokud možno co nejčistší android ...Lgg2? velikost,cena,výbava :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 No nevim cena a stáří ... Jetej nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Honor 7 lite? docela vychvalovany popripade Lenovo Moto G4Plus Honor 7 lite...super low cost telefon...kupoval sem ho pro pritulku a jen si spokojene mlaska. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Kluci sháním informace k Huawei P9, vaše zkušenosti? Recenze jsou přečtený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Zkus si ještě přečíst androidforum, určitě je tam k němu debata, ve který budou info, který v recenzích nejsou a pak třeba diskuzi na huafan.cz, jestli si to už nečetl (já se tam dozvěděl dost věcí k P8 lite, kterej jsem si chtěl koupit). Jen ještě dodám, že v recenzích byly chvalozpěvy a zkušenosti v diskuzích tak excelentní nebyly, dokonce jsem tam vyčetl věci, který mi dost vadily. Upraveno 21. září 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 super telefon je aj One Plus 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Jen tu jemnost displeje moc nedotáhli, ale s těmi ostatními parametry za ty prachy... vypadá papírově dobře. Tak pročíst diskuze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 LG dělá takový véčko "wine" a to má kombinaci normální klávesnice plus dotykovej displej, ale nevim jestli je véčko normální (pro mě třeba ne) + je to smart. A nedělá taky samsung? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Nedávno jsem se v kamenném obchodě na tlačítkové telefony díval a překvapilo mě že jich měli docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Jsem taky dinosaurus s tlačítkovým mobilem. Mám Samsung Xcover. Jediná výhoda tohoto mobilu je, že ho nabíjím až tak po 14 dnech. Takže většinou po té době probíhá pátrání po nabíječce. Jinak to není žádný zázrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Prosím o tip, vůbec se v tom už neorientuju. Chtěl bych čistý android, do 4,7 palců a do 5.000,- Kč. Je to reálné? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Note 7 skončilo,,,,bol to adept na nový foun,,,,,co teraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se