foxik28 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Iphone 4:) a nainstaluj si tap to talk at můžeš sledovat chronomag:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tap to talk alebo Tapatalk ? A na to netreba iPhone, to už ma každy lepši mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tapatalk neznam a uz se na nej tesim. Tohle bude muj prvni smart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 dotykáče jsou sice fajn, ale stará dobrá hardwarová klávesnice mi vyhovuje víc. zkuste napsat na dotyku esemesku poslepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 To neumim ani na svem soucasnem klasickem ze stare skoly. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Tiez vyberam mobil a rozhodujem sa medzi HTC DESIRE HD a Iphone4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Mam vice nez pul roku Desire a jsem nadmiru spokojen, neseka se, nepada, jede rychle, dobre zvlada veskere kancelarske aplikace, posta, net, os super, v nabidce aplikaci me nic nechybi, spadl me ze dvou metru na beton, byl sice v pouzdru, ale nesel display, oprava v ramci zaruky vyresena za 8 dnu, coz me prijemne prekvapilo, nemam co vytknout, nemenil bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 myslím že HTC v poslední době hodně pokročilo, takže bych to viděl tímto směrem. navíc různé modely mají na výběr z windows mobile, nebo android či symbian. iPhone bych vyděl jako prohru z důvodu všelijakých problémů, jež provázejí všechny řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 ...iPhone bych vyděl jako prohru z důvodu všelijakých problémů, jež provázejí všechny řady Napriklad? Treba u rady iP4? Kdyztak nejake realne problemy, ne neco nacteneho jako nefunkcni signal, kdyz se telefon drzi atp mel jsem 3 kousky iP4 a zatim jsem teda problem nezaznamenal ani jeden, jen mam mozna stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 (upraveno) Napriklad? Treba u rady iP4? Kdyztak nejake realne problemy, ne neco nacteneho jako nefunkcni signal, kdyz se telefon drzi atp mel jsem 3 kousky iP4 a zatim jsem teda problem nezaznamenal ani jeden, jen mam mozna stesti Spotreba tri kousku za pul roku, je fakt dobra reference Upraveno 16. ledna 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Taky jsem vybíral Telefon a řekl jsem si, musí to být na telefonovaní, maximálně sms a hudba a musí být dokonale zpracovaný a musí mě oslovit. Bohužel ani jediný telefon z běžné produkce to nebyl, všechno do 35 tisíc je čínský shit, sorry, že to tak musím říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Spotreba tri kousku za pul roku, je fakt dobra reference Vis clovece, jsou lide, kteri si kupuji vlastni telefony a sem tam dostanou i nejake sluzebni, ktere potom musi/muzou vratit - mimochodem, ten co jsem si kupoval pri zacatku prodeje sam mam doted, sluzebni mam ted jine Ale snazil ses to vypichnout pekne, to se musi uznat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Nevyhoda IPhonu je Spajdy, ze je na telefon moc drahej. Aspon pro me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) Je drahy a nuti do iTunes. Jinak je peknej a zpracovanim a materialy asi nejlepsi. Pak jeste Motorola AURA a to je tak vsechno. Jinak je to, co se tyce zpracovani a materialu, bida na vsech frontach. Bohuzel, neb ja jdu do Galaxy S a to je taky spise G-Shock, nez G-lashütte Original. Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 a neni to jedno? ved je to len telefon pred casom ste mi tu poradili Nokiu E52. odhliadnuc od katastrofalneho fotaku (az tak ma nesere) je to super vec. na obcasne browsenie a prezeranie mailov to staci. vydrz baterky velmi slusna a to je premna jedna z naj faktorov. odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Napriklad? Treba u rady iP4? Kdyztak nejake realne problemy, ne neco nacteneho jako nefunkcni signal, kdyz se telefon drzi atp mel jsem 3 kousky iP4 a zatim jsem teda problem nezaznamenal ani jeden, jen mam mozna stesti se 4G nemám zkušenosti, ale jeden známý dělával servisáka než postoupil výše, tak strašně prsklal na 3G - že se hodně software kazí, ještě mluvil o něčem v hardware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ze vsech telefonu co jsem vyzkousel a nebylo jich malo.Jen Iphone sem nemel,nyni jsem maximalne spokojen s Blackberry,pouzivam jej skoro rok a zatim nemam nutkani si koupit jiny telefon,coz je uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Nevím,jestli tady někdo zmiňoval LG Optimus One,ale zcela splňuje tvé požadavky a navíc bych se nebál říci, že umí vše co starší verze Iphonu.Foťák je nuda, ale video na mobilu někdy opravdu pobaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 se 4G nemám zkušenosti, ale jeden známý dělával servisáka než postoupil výše, tak strašně prsklal na 3G - že se hodně software kazí, ještě mluvil o něčem v hardware. Mel jsem i 2x nebo 3x 3G a taky jsem si nemohl stezovat az na mekky plast na zadnim krytu, ktery mi na vsech u konektoru rupnul Navic vzhledem k tomu co delam, jsem videl statistiku poruchovosti telefonu v CR a iPhone 3G, 3GS, 4 vs zbytek zadna tragedie nebyla, ba naopak, jedna se o jeden z nejmene poruchovych (reklamovanych) MT v CR. Samozrejme se najde x kusu, ktere se k reklamaci dostanou, ale zadna tragedie to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ze vsech telefonu co jsem vyzkousel a nebylo jich malo.Jen Iphone sem nemel,nyni jsem maximalne spokojen s Blackberry,pouzivam jej skoro rok a zatim nemam nutkani si koupit jiny telefon,coz je uspech Mam neco podobnyho s iP - do doby nez jsem si koupil 3G jsem menil telefony co tyden az 2 mesice a ted za posledni 2 nebo 3 roky, jsem si koupil pouze iP 3G + 4, mam spoustu telefonu na testovani, pripadne se ke mne cas od casu dostane neco sluzebniho, ale do doby, nez Apple udela neco co me totalne nastve tak me zmena asi neceka - uz treba kvuli aplikacim, co jsem si koupil, ktere maji hodnotu zhruba jako ten iP4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se