Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ja prave jsem asi dement na tohle, ale dle toho postupu instalovani mi to instalovat nejde.. asi bych mel zas pročistit mobil dat tovarni nastaveni a nastavit ten google obchod...

Mám BB Z10 včetně Google obchodu, takže běží vše.

Odesláno

Díky za tip. A to MIUI ovládání, není to nějaký oser?

Beru pro ženskou, technický antitalent. A přehrávat jí to něčím jiným nebudu.

Už se opakuji, ale Redmi 3S LTE je kompromis s dlouhou vydrží

Odesláno

Spousta veci se da vyhazet ci skrýt.... Ani pak nebude vedet ze to tam je... Kupoval sem známému 56 let prvni dotykac xiaomi a ok... Akorat uz 4,7" vymenil za 5,5"

Odesláno

Ja jsem se na ten mobil koukal taky, ale pak jsem ho srovnaval s Redmi Note 3 s ceskym LTE a kdyby nevadil 5.5 palcovej displej, tak ten Note je ve všech parametrech lepsi a je za uplne stejnou cenu...

Proto ho mam ve vyberu porad, uvidim jak obstovi v zivem srovnani s Honor 6X a pak se rozhodnu.

Odesláno

Není a pokud někomu nevyhovuje, tak Nova launcher
Odesláno

a dival ses na ZTE Nubia N1? taky 3 GB Ram, 32GB pamet, cesky LTE, VoLTE, ctecka otisku prstu, a 5000mAh bateri no a osobne se mi designove zamlouva vic nez xiaomi..

Hm, asi do toho půjdem. A ty aktulizace toho MIUI, jak se občas zmiňuje, že to dělá problémy, dá se to vypnout?

Odesláno

Ja nevim, ja mel zenskou, která v době, kdy 4-4,2 palcove displeje byly normalni a 4,5 uz mega velike, tak ona chtěla LG s 4,7... předtím mela HTCC HD2, taky ve sve době padlo... nevim, proc ne, lip se na tom vidi fotky, selfie, lip se kouka na nabidku manga, co ja vim, nicmene ji teda velky padlo nevadilo, spis ho vyzadovala...  :D

Pro ženskou 5,5" ...by musela mít paratu jak pridavac :D to by vadilo asi i mně

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...