VasekN Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 On člověk vlastně ani outlook (na macu iMail, Calendar, Address Book) opouštět nemusí, všechno co jsem zmínil jde nasměrovat na gmail, jako je android telefon a tím vlastně docílit toho co jsem popisoval ke konci předchozího postu. Já to používám na iPhonu .... ztatím asi nejlepší synchronizace z toho co jsem zkoušel. iPhone prakticky připojuju jen na zálohu, instalaci aplikací (ne vždy někdy to stáhnut přes wi-fi) a obměňování hudby a videa :-) Od té doby se už nepodařilo vymazat si celý adresář jak se mi před tím u Outlooku sem tam stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Omrzel mě po 4 letech iOS, chtěl bych zkusit něco nového a tím pádem vyměnit IP4 za něco: Samsung SG2, HTC Sensation XE. Máte někdo zkušenosti z těmito telefony, popřípadě dělal někdo změnu z iOS na androida? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Já teď používám N97 mini a synchronizuju tak, že když jsem u počítače, tak se mi přes bluetooth automaticky srovnají kontakty, kalendář a úkoly v outlooku i v telefonu. Přes internet to nastavený nemám. Po pravdě řečeno, mám celkem nechuť studovat a nastavovat něco novýho, co nebude dostatečně no it user friendly.. To mě asi ale čeká, ať se rozhodnu pro samsung nebo pro jabko stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 BrotHell: já jsem měnil iOS za Androida. Jako že mi iTunes nijak nevadil, až ted, když ho nepotřebuju, vidím jaká je to bez něj pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 BrotHell: já jsem měnil iOS za Androida. Jako že mi iTunes nijak nevadil, až ted, když ho nepotřebuju, vidím jaká je to bez něj pohoda. Díky ja s iTunes nemám problémy, mam Macbooka a tam itunes jsou v klidu.Mě prostě iOS začíná nudit, jak ho mám dlouho. Spíš jsem zvyklej na to že pod iOS aplikace maj jakousi strukturu jak maj vypadat a vypadaj ve většině případů opravdu k světu. Zajímali by mě nějaké fakt dobré aplikace pod androidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Tak to je stejná kombinace jako mám já. Používám iMaca a k němu Android telefon.Co se týče aplikací, v Apple vlákně to docela trefně popsal Spiderer. Aplikací na Android je na marketu mraky (obdoba appstore), jen se prostě musíš prohrabat k té optimální. Díky přechodu na Android už na iMacu vlastně iTunes nezapínám.Do mobilu si stáhnu, uložím cokoliv a kdekoliv, není to vázáno na jeden počítač. Takže když chci třeba přenést dokument někam, tak ho prostě dám na kartu do vytvořené složky a přenesu jako na flashdisku (mass storage). Nejdříve jsem sháněl nějaký synchronizační soft a myslel si, že bude komplikace ho sehnat na maca (protože nějaký HTCsync je jako instalačka na SD kartě ve verzi pro win), ale po čase jsem pochopil, že díky gmailu není třeba instalovat nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Tak nakonec jsem objednal ten samsung galaxy s II.. Uvidím jak dlouho s ním vydržím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 (upraveno) http://www.porsche-design.com/international/en/products/p9000electronics/communication/smartphone/p9981smartphone/ Upraveno 29. října 2011 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Ad vybírám mobil: čekal jsem na iPhone 5, ale protože přišel jen "facelift", tak jsem skočil do SonyEricsson xperia RAY ( http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaray?cc=cz&lc=cs ) Moje požadavky byli hlavně malá skladnost (abych ho dal do kapsy a mohl normálně fungovat - nikoliv jako ty dnešní 4.5 - 5" telefony / opravdu nepotřebuji na telefonu sledovat filmy), elegantnost a pochopitelně funkčnost. Mám ho týden a zatím naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 zajímavé, jak kteří výrobci aktualizují chytré telefony http://magazin.e15.cz/e-svet/o-sirotcich-s-androidem-712940 zdroj: http://theunderstatement.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 podle mne se dneska už v tomto poradit nedá - vybírá se podle vzhledu anebo co je IN... ...a skor se divím, že se to ještě nazývá telefonem - telefonování je už jako vedlejší nepodstatná (samozřejmá) funkce (všechny OS mají své pro a proti a zejména každý má své neduhy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Zdravim damy a pani. Momntalne riesim vyber noveho MT, no neviem si nijakovsky rady, tak sa na Vas obraciam s prosbou o pomoc... Svoj vyber som zuzil na troch kandidatov... SonyEricsson Xperia Mini Pro Samsung Galaxy Ace HTC Wildfire S Skuste mi prosim poradit - kazdy ma nieco, co sa mi na nom paci... Dokopy by to bol skvely mobil PS: rady typu "nieco uplne ine" u mna neprichadzaju v uvahu - idem ho brat od operatora a toto su uz finalisti... Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Já bych mohl doporučit galaxy ace, má ho manželka a je s ním moc spokojená. Kdybych měl vybírat z těchto tří kusů, tak by volba padla na něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Práve riešim podobný problém ako kilosunky. Potrebujem mobil pre manželku a do finále sa prebojoval Samsung Ace.Jej najväčšou obavou je, že nikdy nemala dotykový mobil. Nevie si predstaviť, ako si naň zvykne... Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem Gryll16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Galaxy Ace mám. Dotykáč jsem před tím nikdy neměl, zvykl jsem si, zpátky už bych nešel. Každopádně velkou nevýhodou je výdrž baterky. S mým vytížením den a půl, maximálně dva. Po připojení na firemní exchange a velice častou aktualizací dat tak den...Velikost je optimální i pro menší ruku, zpracování za ty peníze velmi dobré, s foťákem je to trochu horší. Možnost rozšíření díky android marketu. Pokud to člověka trochu baví, tak přijde na ohromný možnosti aplikací od Googlu - Gmail, Google Plus, Picasa, Doc Google atd..V porovnání s wildfire S, je mi samsung v ruce příjemnější, větší. Htc má zase trochu lepší baterku, ale u těch dotykáčů to prostě 7 denní terno jako u předchozí nokie e71 nikdy nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Horhe to trafil... Samsung ma trosku lepsiu baterku, HTC mi zase pride rychlejsi a ta taky "uhladenejsi"... Oproti tomu SE je zase hardwerovo na tom oproti tymto dvom o triedu vyssie, ale zase baterka... Tot dilema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Kdyby se Samsung místo neustálého zvětšování displeje ( začíná být neostrá hranice mezi mobily a tablety ) soustředil na vývoj výkonější baterie ....Bohužel tohle je problém všech dotykových telefonů s výkonnými procesory a nekonečnými možnostmi ....:-/ Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Tak je doma Samsung Galaxy Ace. Darček pre manželku na vianoce. Potešilo ma, že namiesto letákového Androidu 2.2 je v ňom 2.3.3 (aspoň nemusím preinštalovať). Testoval som ho celý večer, chudák manželka sa ho skoro ani nedotkla.Zatiaľ veľká paráda, len ešte musím prísť na to, ako doňho posťahovať nejaké aplikácie bez wi-fi a bez toho, aby som bol pripojený na net cez dáta operátora...Ideálne nejako cez USB môjho PC, ešte som sa tomu nevenoval, snáď dnes večer.SILNO návykový mobil. Ešte včera poobede sa mi zdala moja klasická Nokia úplne, ale úplne v pohode...Sviňa Samsung. P.s.: Manželka si zvyká nebezpečne rýchlo. Edit: doplnenie Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem Gryll16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tak je doma Samsung Galaxy Ace. Darček pre manželku na vianoce. Potešilo ma, že namiesto letákového Androidu 2.2 je v ňom 2.3.3 (aspoň nemusím preinštalovať). Testoval som ho celý večer, chudák manželka sa ho skoro ani nedotkla. Zatiaľ veľká paráda, len ešte musím prísť na to, ako doňho posťahovať nejaké aplikácie bez wi-fi a bez toho, aby som bol pripojený na net cez dáta operátora... Ideálne nejako cez USB môjho PC, ešte som sa tomu nevenoval, snáď dnes večer. SILNO návykový mobil. Ešte včera poobede sa mi zdala moja klasická Nokia úplne, ale úplne v pohode... Sviňa Samsung. P.s.: Manželka si zvyká nebezpečne rýchlo. Edit: doplnenie na internetu si najdi soubory .apk, nakopíruj na paměťovku a v telefonu spusť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 na internetu si najdi soubory .apk, nakopíruj na paměťovku a v telefonu spusť Vďaka za tip. Vyskúšam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se