Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Je tam těch zeleňáků hodně no, levá ruka neví co dělá pravá, tak to bývá a to je prostě špatně. Já když volám na tyto infolinky tak vždycky rostu :-) Jedeme dál, ale docela zklamání no...třeba dodání, když pominu vše ostatní, údajně do druhého dno, všude vám to tlučou do hlavy, faktura v emailu a pak najednou ups, sorry, už asi není, o novém termínu vás budeme informovat...takhle by to prostě fungovat nemělo no, třeba jsem měl jenom peška. Za mě nebrat...jako zákazníka mě to vůbec nezajímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Alzou jsem nikdy problém neměl, koneckonců, i aktuální LG G6 je od ní. Ale ještě jsem tam nic nereklamoval a na infolinku nevolám...:-).

Děláš dobře, s tou infolinkou myslím... :cheers: Překavapili mě z podpory SONY, včera jsem tam zjišťoval možnosti české ditribuce, dnes ráno sama paní volala a vyjmenovala mě obchody kde je mají skladem, zítra pro něj frčím na Prahu protože tam zrovna mám cestu.  Ano, to mu se říká infolinka a ne, já nevím, moment přepojím, zjistím a zavolám zpátky ... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ne, jelikož paní nevidí distributora Alzy, takže nemůže garantovat, pouze podle imei čísla. Jinak ohledně šedivek, servisovat se dají pouze přes prodejce a nemusí fungovat regionální aktualizace EU, pokud vůbec telefon z EU pochází, pak ty aktualizace nemusí fungovat správně vůbec. Jediná výhoda, že si toho uživatel ani nevšimne, že jeho telefon může fungovat lépe, takže v klidu kluci :-) Toť poslední informace ohledně výhod a nevýhod šedivek.

Odkaz ke komentáři

Tak ja Alzu zkusil 2x. V obou pripadech to bylo neco, co jinde zrovna nemeli (specificke heni komponenty). V obou pripadech nakonec nedoslo k realizaci zakazky, protoze Alza to zbozi nakonec nemela taky. V prvnim pripade sem se dokonce nechal tahat za nos 14 dnu ohledne dodani, nez mi na rovinu rekli, ze to nejsou schopni sehnat. Nakonec sem to objednal z Polska o 30% levneji. V druhem pripade jsem to utnul po tydnu.

Ale treba bratranec tam nakupuje opakovane a je spokojen.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem k LG G6 koupil redukci Micro USB / USB-C. A můžu k telefonu připojit klasickou flešku nebo čtečku karet, třeba z foťáku či GoPro. Funguje to skvěle...:-)

Odkaz ke komentáři

krtenek - nerozumím...

Co mi na G6 vadí, je absence notifikační diody. G2 ji měla, svítila a blikala různými barvami podle druhu informace. G6 nemá nic a když odejdu od telefonu a vrátím se, netuším, jestli jsem nepropásl hovor, SMS, upozornění z kalendáře, mail, při nabíjení netuším, kdy je telefon nabitý apod.... Diodu asi nemá víc telefonů, ale je to myslím hodně užitečná věc a zvykl jsem si na ni...

Odkaz ke komentáři

Kupuju v obchodech s CZ distribucí, ale co se týče aktualizací, tak to výhra není. PL verze jsou prakticky vždy rychlejší.

Konečně je doma potápěč a hurá vzhůru novým dobrodružstvím :-) Škoda jen, že mě ho děti nenechají sprovoznit, musím počkat až večer usnou. Nevím jakou máš značku, ale Sony má regionální aktualizace v Cz, Pl a Sk stejné tak že by to mělo chodit stejně, ale samozřejmě každá značka má regiony jinak nastavené.

post-364-0-31658300-1507216254_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To African: gratuluji. Máš velkou a nebo verzi Compact? Já se nakonec rozhodl pro Iphone 8, T-mobile mě na něj dal slevu 6 tis, takže za cenu Compactu. Vyzkouším IOS na půl roku a uvidím zda bude vyhovovat a pokud ne tak doufám, že v Barceloně Sony pak představí dalšího nástupce. Z androidu bych bral totiž jedině Sony, dle mého super aktualizace a odladěný systém. Jen mě štve ten foťák, už pomalu začínám věřit těm pohádkám, že to kazí úmyslně, přitom vyrábí čip, který dodávají ostatním.

Odkaz ke komentáři

To African: gratuluji. Máš velkou a nebo verzi Compact? Já se nakonec rozhodl pro Iphone 8, T-mobile mě na něj dal slevu 6 tis, takže za cenu Compactu. Vyzkouším IOS na půl roku a uvidím zda bude vyhovovat a pokud ne tak doufám, že v Barceloně Sony pak představí dalšího nástupce. Z androidu bych bral totiž jedině Sony, dle mého super aktualizace a odladěný systém. Jen mě štve ten foťák, už pomalu začínám věřit těm pohádkám, že to kazí úmyslně, přitom vyrábí čip, který dodávají ostatním.

Musím mít compact, protože telefon ovládám převážně jednou rukou. Je super a foťák také, konec konců většina mých Sony telefonů fotila velmi dobře, tak těžko říct. Tenhle to umí navíc velmi dobře i za šera a zpomalené video je taky super. Jen mi jaksi nejde stáhnout záloha  :eek:  Iphone se mi také líbí funkčně, jakmile vyrobí něco s IP68 a delší výdrží baterie, tak nemám problém ho také vyzkoušet. Konec konců jak jsou na tom teď s baterií? Potřebuji aby při plné zátěži dvy, tři dny chodil.

Odkaz ke komentáři

Budu ho mít v pondělí, ale 3 dny určitě neudělá, věřím že XZ1C bude mít lepší výdrž. Normu mají IP67, ale zkoušet to nebudu :-)

Moje původní Z1 byla pod vodou furt celé tři roky a na pohodu, vůbec se toho neboj.....  :lol2: Je tedy pravda, že kamarád ji kupoval stejně se mnou a utopil ji do týdne, takže ode mě to nemáš.... :cheers: 

Odkaz ke komentáři

SONY XZ1 compact můžu všem cestovatelům a chlapům s krátkými prsty po týdnu užívání vřele doporučit :clap: Parádní telefon, fotí super, 3D tvorba, zpomalené natáčení, výstup hudby do sluchátek, oreo android příjemný dobře vyladěný, rychlý, no to všechno mě udělalo radost. Výdrž baterie je kapitola sama pro sebe, telefon se zatím učí jak nabíjet a vybíjet dle potřeb uživatele, ale už teď frčím v plném nasazení čtvrtý den a mám 30%, už se aktivovali i nějáké úspory, takže 5 dní úplně v klidu a to s ním hodně blbnu jak je novej, neuvěřitelné B) Doporučuji...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...