Gustaf Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) Já si akorát objednal to silikonový pouzdro. Ochranné sklo řešit nebudu, prý stejně brzy praskne, díky tomu, jak je ten displej na koncích zaoblenej. Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem Gustaf
tmx Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Sony Xperia XZ1 Compact Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak konecne maly android telefon s poradnou vybavou... sice je to Sony, design cihla, ale na trhu zadny jiny v teto velikosti/konfiguraci neni. Porad nechapu, ze to vyrobci zcela ignoruji. Kazdy nechce do ruky 5" padlo. Uz se tesim, az dorazi nas nas trh. Mr*ka A3 od Samsungu konecne dostane nejakou konkurenci. Kez by se tohlo chytlo vice firem. Sony Xperia XZ1 Compact Hands-on Review: Mini masterpiece https://www.youtube.com/watch?v=Wgjh8O--Gds Upraveno 3. září 2017 uživatelem tmx
sibirnaya Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 ted mam Galaxy S7 edge, ale sere me ten voblej displej. cekal sem na Xko, jaka to bude bomba, a nijak extra me neuchvatilo, tak sem si vcera vobjednal LG G6, tak su zvedavej. https://www.youtube.com/watch?v=TuNywaD2ulE
RomanP Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Ta G6 se mi líbí a za ty prach co byl nedávno u zelenýho otravy je supr. Nemít funkční a taky vynikající LG V10, jdu do něj.
geometr Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Navíc ten poměr velikosti displeje ku celkové velikosti je parádní, ještě je to únosná velikost přístroje do ruky, do kapsy....Jinak měl jsem tři LG a byl jsem se všema nad míru spokojenej.
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 To je dost kluci soňácký, můj telefón už toho má plný kecky a tohle vypadá na to pravé ořechové...jsem zvědavý tedy na cenovku, to je pravda, jelikož nejsme zrovna vyznavači drahých telefonů. https://www.sonymobile.com/cz/products/phones/xperia-xz1-compact/
guzmic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Hmm ten bych bral taky ale tuším, že bude cenovka někde kolem 12-15 tis a to za tel. nedám... :-)
guzmic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 https://m.alza.cz/sony-xperia-xz1-compact?dq=5101631&kampan=adw1_dsa-alza_Mobilni-telefony-Android_m_9062580_1t1&gclid=Cj0KEQjw9O3NBRD39Ie58fyv0rABEiQAK6wPT2tckiMBX5yRnZEQwScSNf7xJQnDmWyA9fc6_uK_ATwaApf_8P8HAQ Tak trefa do černého.
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Hm, to mě nenapadlo že už se bude nabízet :-) Je to rána, novinka, takže nechám ten můj compact dokud to půjde a na vánoce bude xz za deset...aspoň je na co se těšit, vypadá dobře, hlavně zpomalené natáčení :-)
Thomas Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Tady mate zhruba srovnani G8 a ipX: https://www.cnbc.com/2017/09/16/iphone-x-vs-galaxy-note-8-comparing-features.html?__source=yahoo%7Cfinance%7Cheadline%7Cheadline%7Cstory&par=yahoo&doc=104712992&yptr=yahoo
African Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Za deset bude XZ1 možná tak za dva roky. Co šedý dovoz nebo nákup v zahraničí?no,no,mnou,mňouk,no,noooombťrr fit,jo?
African Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Koukám, že se mi včera nějak mačkal v kapse telefon, ale zní to dobře, prý mňau :-)Telefon kupuji vždy zásadně Českou distribuci, prý jsou na každou zemi nakonfigurovány jinak, tak aby správně pracoval. Tak hold ty dvě tisícovky oželíme no....kdyby mě nehabroval z1 compact co mám teď tak ani neměním. Ale co ten zažil za ty tři roky se mnou, neuvěřitelně dobrý odolný telefon.
African Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Slabá anténa, tak jedna dvě čárky max při plném signálu. Takže když přijedu do míst, kde jsem před tím signál měl, tak teď ho tam nemám... Asi kurvítko od výrobce :-)
African Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Se signálem sem měl taky občas problémy, pak se přidaly další. Tak sem si koupil mobil jiné značky.Jedeme pouze Sony v rodině dlouhá léta a jsme nadmíru spokojený..je pravda že ten telefon byl často pod vodou, to se na něm také mohlo podepsat.
dan83 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Jojo, tak G6 je spica, spokojenost mohl bys srovnat fotak S7Edge vs G6? Zvazuju, ze Edge vymenim, ale uvazuju i H P10 plus. diky
peppies Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Co ti nevyhovuje na S7 Edge ? Dle mého názoru má vynikající foťák
sibirnaya Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 me na S7 edge vadil presne ten edge. kdyz telefon blbe chytnes, uz to na ten dotek reaguje, kdyz nekomu podavas, at se pdoiva na fotku, zas se to nekam prepne, blbe se mi to drzelo za jizdy v jedny ruce, malo to tendenci ruzne klouzat.. G6 je cihla, drzi se paradne v ruce, displej je fakt pekne roztazenej, ctecka otisku prstu funguje bezvadne, pomer stran 2:1 me taky bavi..
African Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Jsem právě hodil kladivo na ponk a zapomněl že tam mám telefon, amen :-(
Ace84 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Koukám, že se mi včera nějak mačkal v kapse telefon, ale zní to dobře, prý mňau :-)Telefon kupuji vždy zásadně Českou distribuci, prý jsou na každou zemi nakonfigurovány jinak, tak aby správně pracoval. Tak hold ty dvě tisícovky oželíme no....kdyby mě nehabroval z1 compact co mám teď tak ani neměním. Ale co ten zažil za ty tři roky se mnou, neuvěřitelně dobrý odolný telefon. To s tou českou distribucí a nakonfigurování telefonu tak, aby správně fungoval je asi tak pravděpodobné, jako kdyby Rolex konfiguroval hodinky pro ČR, aby odpovídali českému času. Je to nesmysl a AD se pouze snaží za každou cenu lidem vštípit, že ty telefony jsou jiné, horší. Pokud člověk nakoupí u velkého prodejce, tak má jistotu dvouleté záruky jako u každého jiného telefonu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se