vraby Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 (upraveno) LG G6, ma fakt prijemny rozmery, nebo pak Q6, nebo jak se menuje ten mensi bratricek.ta morava je divná Upraveno 13. října 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Afri, měl bys vybírat něco podobného:Něco takového jsem měl čtrnáct dní a šlo to z baráku. Nevím jak dnes ale tenkrát to moc neumělo a bylo to obrovské a těžké, prostě jsme si moc nesedli. Ale asi to něco vydrží, to musím souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 (upraveno) AhojStaré LG už dosluhuje a koukám po něčem novém. Nechci žádnou plácačku max 4.7 displej. Zatím mám ve výběru Samsung A3 / Sony X Compact. Japko nee a víc jak za Sony nedám.Máte ještě nějaký tip? DíkyShanim neco podobneho, aby vyska byla max 130mm, navic pokud mozno s co nejlepsim fotakem. Zrovna ty LG co tady doporucujete svou velikosti asi Vrabymu vyhovovat nebudou...Velikostne se mi nejvice zamlouva Iphone SE, ale cena uz tak ne. Potom se mi hodne libi xperie compact, ale v testech docela kritizuji jejich fotaky. Teda asi az na posledni Xperii XZ, ktera vysla nedavno. A pak jsem taky narazil na tebou zminovany Samsung A3. Ale vice se mi libi verze 2016, ta 2017 uz mi prijde takova moc obla. Upraveno 13. října 2017 uživatelem franus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Já používám právě zmíněný Samsung Galaxy A3 (2016), pro mě super velikost 4,7,kovové tělo a sklo, pěkný desing. Pro to co od telefonu požaduji (email, whatsapp, tapatal, prohlížeč, navigagace, bluetooth, kalendář, youtube), zvládá s přehledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 A A3 2017 je už aj IP68 tak ďalšie plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 A5 a Tutima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Ahoj. Chtěl bych Note 8. Myslíte že před vanocema půjdou trochu dolů, nebo nemá cenu čekat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Note 8 se dá sehnat než svého času S8+ a cena mi taky nepřipadá tak přemrštěná, otázka jestli bys chtěl šedivku nebo oficiální dovoz. Případně si ho koupit z druhé ruky od někoho kdo ho má od operátora a nemusí být použité. Záleží jen na tom co ti bude vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Já teda, když něco chci, tak čekat nevydržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Chci ho k vánocům pro přítelkyni.Mám teď"zbytečný" prachy tak nevím jestli už teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jestli máš zbytečný prachy, tak mi je pošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Spíš se bojím abych je neutratil tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Spíš se bojím abych je neutratil tady. tady ? a za co prosím Tě ?................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 A5 a TutimaOmakal jsem si A3 a jdu do ní. Velikost,zpracování a Always On.Nějaký tip na futrál,kryt nebo já nevím co? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Co tohle? https://www.smarty.cz/Samsung-EF-FA320PBE-Neon-Flip-pouzdro-Galaxy-A3-2017-cerne-p23044?gclid=CjwKCAjw4KvPBRBeEiwAIqCB-d1Ftx8T5ANb-v5j1_lza70sAvAU46B-GvZZp1ENFgwh-3XNLNnL9xoCJioQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 (upraveno) ... a tohle: https://www.alza.cz/screenshield-pro-samsung-galaxy-a3-2017-pro-displej-d4849927.htm?o=11 Edit: Mám to otvírací pouzdro (ne teda na samsungu, ale to je stejný ) a je to otravná věc, ženě jsme koupily ten zadní kryt (má asus + kryt asus) a screenshield sklo a je to podle mě lepší, válí to všude možně včetně baťohu a kabelky a telefon je furt v pohodě a to screenshield sklo je naprosto super, odolný, málo se upatlává a když ho chceš očistit od otisků nevyžaduje to žádnou extra námahu. Upraveno 21. října 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 To flip pouzdro by mě asi fakt přestalo bavit,tu ochranou folii určite koupím. Spíš tedy něco asi na ty záda. Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Lepší než folie je sklo si myslím. Mně ten flip prostě překáží v ruce, taky uvažuju, že ho vyměnim za zadní kryt plus sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 jojo myslel jsem to sklo co jsi dával,myslím že v tom flipu to spíš upustím. Teď ten kryt? Co jsem koupil na LG tak jsem ho měl 14 dní a sundal,byl to hnus,ale to už je několik let zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Na ty Spigeny jsou myslím obecně vcelku kladný ohlasy, co jsem tak četl, vlastní zkušenost teda nemám s touhle značkou, ale asi zkusím ji. Upraveno 21. října 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se