Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Afri, měl bys vybírat něco podobného:

Něco takového jsem měl čtrnáct dní a šlo to z baráku. Nevím jak dnes ale tenkrát to moc neumělo a bylo to obrovské a těžké, prostě jsme si moc nesedli. Ale asi to něco vydrží, to musím souhlasit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj

Staré LG už dosluhuje a koukám po něčem novém. Nechci žádnou plácačku max 4.7 displej. Zatím mám ve výběru Samsung A3 / Sony X Compact. Japko nee a víc jak za Sony nedám.

Máte ještě nějaký tip?

Díky

Shanim neco podobneho, aby vyska byla max 130mm, navic pokud mozno s co nejlepsim fotakem. Zrovna ty LG co tady doporucujete svou velikosti asi Vrabymu vyhovovat nebudou...

Velikostne se mi nejvice zamlouva Iphone SE, ale cena uz tak ne. Potom se mi hodne libi xperie compact, ale v testech docela kritizuji jejich fotaky. Teda asi az na posledni Xperii XZ, ktera vysla nedavno. A pak jsem taky narazil na tebou zminovany Samsung A3. Ale vice se mi libi verze 2016, ta 2017 uz mi prijde takova moc obla.

Upraveno uživatelem franus
Odkaz ke komentáři

Já používám právě zmíněný Samsung Galaxy A3 (2016), pro mě super velikost 4,7,kovové tělo a sklo, pěkný desing. Pro to co od telefonu požaduji (email, whatsapp, tapatal, prohlížeč, navigagace, bluetooth, kalendář, youtube), zvládá s přehledem.

Odkaz ke komentáři

Note 8 se dá sehnat než svého času S8+ a cena mi taky nepřipadá tak přemrštěná, otázka jestli bys chtěl šedivku nebo oficiální dovoz. Případně si ho koupit z druhé ruky od někoho kdo ho má od operátora a nemusí být použité. Záleží jen na tom co ti bude vyhovovat.

Odkaz ke komentáři

... a tohle: https://www.alza.cz/screenshield-pro-samsung-galaxy-a3-2017-pro-displej-d4849927.htm?o=11

Edit: Mám to otvírací pouzdro (ne teda na samsungu, ale to je stejný ) a je to otravná věc, ženě jsme koupily ten zadní kryt (má asus + kryt asus) a screenshield sklo  a je to podle mě lepší, válí to všude možně včetně baťohu a kabelky a telefon je furt v pohodě a to screenshield sklo je naprosto super, odolný, málo se upatlává a když ho chceš očistit od otisků nevyžaduje to žádnou extra námahu.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...