dieegoo Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 po precitani recenzii som to vypustil. Dost zle a nahorsi je zaver "Keyboard is among the poorest we've seen from HTC" K velké spokojenosti používám Desire Z. Není to sice žádný high-end na současné poměrny, ale co umí, to umí dobře a HW klávesnice je super, bez ní už bych telefon taky nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 ano, citam v rezenzii ze "Novinku odporúčam najmä používateľom staršieho HTC Touch Pro2, ktorí sa rozhodli prejsť na Android." ale je tam iba 4 riadkova klavesnica a ked som ho mal v ruke, pripadal mi nejaky krehky a zranitelny. Mas ho uz dlhsie a fachci bez problemov ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Ja som spokojny s SE Xperia (mini pro).. Ta QWERTY klavesnica je super - podstatne lepsia ako u Xperie X1.. Mam ho cca pol roka a uplna spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Ja som spokojny s SE Xperia (mini pro).. mini ? a neprekaza ti ten maly display ? Alebo som moc narocny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Momentálně mám BB a první den jsem ho musel 3x restartovat. Takže fuj Žádnej telefon není dokonalej, u BB mě třeba vytáčí, že nejde kopírovat pořádně číslo, nejde upravit před voláním a další základní věci. Ale jinak voleb je všude milion A provedení? 10USD tipuju že to celý mohlo stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Asi před tejdnem jsem vyměnil Xperii Neo za Xperii Sola, protože Neo vrzalo jaxviňa, furt to bylo umatlaný a tak. Sola se mi strašně líbila designem a takovejma fíčurama jako bezdotykový ovládání Floating Touch a NFS a je to jeden z mála novejch smartphonů, do kterejch strčíte paměťovou kartu.Verdikt? Asi jsem udělal blbost. Vrže to taky, Floating Touch nefunguje, NFS musí člověk zapínat a nejdou mi některý hry co mi na Neo fungovaly. Zůstal jenom ten design..což je ve finále hodně málo.Baterka v běžný pracovní zátěži vydrží dva dny u obou modelů (se zakoupenym Juice Defenderem), bez Defenderu den. Abych Sole nekřivdil, tak to druhý jádro je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 mini ? a neprekaza ti ten maly display ? Alebo som moc narocny ? Nuz, neprekaza mi to... Ja som hladal nieco mensie a nie velke lopare, co teraz ficia... Je sice kusok hrubsia (dan za HW QWERTY klavesnicu), ale aj to sa da zvladnut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Já jsem si nakonec koupil Nokii C5-03. Vím, Symbian je mrtvej ale chtěl jsem něco levnýho, malýho a lehkýho s navigací a Skype a to splňuje. Bazarová za 1600,- no nekup to. Čekám jak se bude dařit Windows Phone. Taková Nokia Lumia 710 8GB se dá taky sehnat za velmi pěknou cenu: http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-lumia-710-8gb/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 ale za tyhle prachy je to šméčko z bůhvíkuď a pak se s nějakym strejdou co to vozí v batohu dohaduj a řeš reklamaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Jo jasně, ale myslím že i za tu cena co má Alza (cz distribuce) je to dobrá koupě. Jinak dnes jsem se dočetl že i Android už bude mít navigaci offline zdarma: http://mobil.idnes.cz/google-mapy-pro-android-budou-fungovat-i-offline-fuq-/mob_tech.aspx?c=A120606_170044_mob_tech_vok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 ano, citam v rezenzii ze "Novinku odporúčam najmä používateľom staršieho HTC Touch Pro2, ktorí sa rozhodli prejsť na Android." ale je tam iba 4 riadkova klavesnica a ked som ho mal v ruke, pripadal mi nejaky krehky a zranitelny. Mas ho uz dlhsie a fachci bez problemov ? Používám ho cca rok a čtvrt, zatím bez jediného problému. Je fakt, že mechanismus působí křehce, ale telefon nijak nešetřím, přežil už pár pádů a pořád drží. Řádků by skutečně mohlo být 5, zadávání číslic z vrchní řady přes "fn" je trochu nešikovný, ale kdybys to nezmínil, asi by mě ani nenapadlo to považovat za nějakou velkou nevýhodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Já jsem minulý týden zlostí rozflákal Nokii 5230 a teď nevím co koupit. U Nokie mi hodně vyhovovala navigace zdarma a to androidy nemaj a utrácet 10k za iPhone se mi nechce. Koupit tu samou někde na netu, já nakonec taky skončil u ojetiny, chtěl jsem jako náhradu za svou k700i smartphone s normální klávesnicí, tak jsem koupil SE G900i a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Poslední dobou je těch telefonů tolik, ža se v tom těžko zorientovat. Dokázal by mi někdo poradit moderní telefon s qwerty hardwarovou klávesnicí a androidem? Nebo už vymřely? Přítelkyně chce vyměnit krám od LG, ale nerada by se ochuzovala o klávesnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Poslední dobou je těch telefonů tolik, ža se v tom těžko zorientovat. Dokázal by mi někdo poradit moderní telefon s qwerty hardwarovou klávesnicí a androidem? Nebo už vymřely? Přítelkyně chce vyměnit krám od LG, ale nerada by se ochuzovala o klávesnici... Na trhu toho moc momentalne neni. Nejvetsi zastoupeni v tomto segmentu ma asi Motorola, ktera ma telefony ve stylu Blackberry tedy s hw klavesnici pod displejem nebo klasicky výsuvnou,Sonyericsson ma jeden model xperia pro nebo tak nejak se to jmenuje.Nic jineho na trhu neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 (upraveno) Na trhu toho moc momentalne neni. Nejvetsi zastoupeni v tomto segmentu ma asi Motorola, ktera ma telefony ve stylu Blackberry tedy s hw klavesnici pod displejem nebo klasicky výsuvnou,Sonyericsson ma jeden model xperia pro nebo tak nejak se to jmenuje.Nic jineho na trhu neni Ano SE xperia pro,který má přítelkyně,akorát bez klávesnice.Je teda docela malý,ale qwerty klávesnice je velice chválená,že se na ni píše dobře a i telefon je chválený,jen je menší no.mrkni na youtube na recenzi,je tam docela obsáhlá. Edit:myslel jsem xperia mini prot,která je malá.Xperia pro je o trochu větší,ale chválené jsou obě. Upraveno 16. června 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Poslední dobou je těch telefonů tolik, ža se v tom těžko zorientovat. Dokázal by mi někdo poradit moderní telefon s qwerty hardwarovou klávesnicí a androidem? Nebo už vymřely? Přítelkyně chce vyměnit krám od LG, ale nerada by se ochuzovala o klávesnici... HTC ChaCha http://www.zbozi.cz/vyrobek/htc-chacha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Poslední dobou je těch telefonů tolik, ža se v tom těžko zorientovat. Dokázal by mi někdo poradit moderní telefon s qwerty hardwarovou klávesnicí a androidem? Nebo už vymřely? Přítelkyně chce vyměnit krám od LG, ale nerada by se ochuzovala o klávesnici... Tak já mám vlastní zkušenost se SE xperia mini pro- když jsem ho kupoval chtěl jsem něco malého a s pevnou klávesnicí. Mám ho skoro 2 roky a spokojenost tak napůl. Byl jednou v reklamačce (ale to bylo jenom softwarovýho rázu), funguje celkem spolehlivě, baterka dá tak dva dny. Je to takový kompromis mezi velkým dotykáčem (ala iPhone) a menším klasickým telefonem. Dnes už bych já osobně volil jinak, ale to není problém telefonu. Pro ženskou si myslím to je docela dobrá varianta. Ale pokud nebude bazírovat na hardwarový klávesnici, asi bych šel do něčeho jinýho. Žena má HTC Wildfire(nebo tak nějak) a je s ním nadmíru spokojená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 tak jsem se sem dostal aniz bych chtel..jelikoz soucasny galaxy ace mi permanentne hlasi plnou pamet telefonu potrebuju neco jineho :-( ...takze os android, gps, vnitrni pamet min 500mb oco vic o to lip a cena do osmi tis...mate napad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 tak jsem se sem dostal aniz bych chtel..jelikoz soucasny galaxy ace mi permanentne hlasi plnou pamet telefonu potrebuju neco jineho :-( ...takze os android, gps, vnitrni pamet min 500mb oco vic o to lip a cena do osmi tis...mate napad? co koupit vetsi sd kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 kartou to neni jde o vnitrni pamet..a nic nelze na kartu presunout..mozna delam neco blbe ale netusim co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se