organic Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Vypada to, ze u nej skoncim. A videl jsi Nokia E75? Na prvni pohled normalni velikost, vysuvna full qwerty klavesnice, wifi. Pouzivam ho rok, presel jsem na nej ze SonyEricsson P1i a jsem naprosto spokojeny. http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-e75-...07/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 No to jsem nevidel (az ted), ale ma male rozliseni displeje, jinak by to byl asi take kandidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Baker - kup si iPhone, beztak sis tady jeho nakup jen chtel obhajit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Baker - kup si iPhone, beztak sis tady jeho nakup jen chtel obhajit Sezen mi maketu, at to muzu nosit tyden po kapsach, pak budu mit jasno. On mi po vsech strankach vyhovuje, jen ta velikost, nechystaji u Apple nejakou mini verzi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 existuju cinske fakes iphone mini,ale kvalita asi nebude porovnatelna pozicaj si ho od niekoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 No to jsem nevidel (az ted), ale ma male rozliseni displeje, jinak by to byl asi take kandidat. Mas pravdu, klidne bych ozelel vnejsi klavesy na ukor displeje, ale jinak je to fajn tatranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Sezen mi maketu, at to muzu nosit tyden po kapsach, pak budu mit jasno. On mi po vsech strankach vyhovuje, jen ta velikost, nechystaji u Apple nejakou mini verzi ? Tím jak je kulatej ze všech stran, tak v kapse (ani v přední) skoro není cítit. Toho bych se opravdu nebál. Jdi do toho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 No to jsem nevidel (az ted), ale ma male rozliseni displeje, jinak by to byl asi take kandidat. iPhone ma proti HD2 taky dost male rozliseni displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Bakere mám E52 cca 3 měsíce a je to nejlepší telefon hned po tomhle, který jsem měl dost v oblibě - chronomag na tom běží celkem v pohodě a v nabíječce byl jenom jednou (občas ho nakrmím přes USB v PC) - velikost ? asi na ho**no co se týká šířky, ale je to placka a nijak nepřekáží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Dobrý den, jak to tu čtu tak to bude ten iphone, určitě to není špatná volba. Kdybych si mohl vybrat já( a měl na to peníze) tak HTC HD2 je jasná volba. Stejně až bude to hd2 stát 5000 tak si ho koupím, to je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Já mám třetí měsíc Nokii E72 a opravdu super. Bál jsem se klávesnice a zvykl jsem si neuvěřitelně rychle. Plusy jsou opravdu velká výdrž baterky, vcelku slušný foťák(fotím dokumenty a vizitku to po vyfocení uloží do kontaktů), perfektní práce s emaily, použitelný internet a plnohodnotná navigace zdarma s velmi citlivou GPS. Velikost OK-v balení je kožené pouzdro a v něm bez problému strčím telefon do kapsy kalhot. Je relativně velký, ale placatý. Přemýšlím o minusech a žádný mě nenapadá..... Po zkušenostech se spoustou mobilů jsem této koupě ještě nezalitoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantozzi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Sezen mi maketu, at to muzu nosit tyden po kapsach, pak budu mit jasno. On mi po vsech strankach vyhovuje, jen ta velikost, nechystaji u Apple nejakou mini verzi ? Kolega ma jednu mrtvolku na stole, zkusim se ho zeptat jestli by ho nepujcil jako maketu k vyzkouseni, co Ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Kolega ma jednu mrtvolku na stole, zkusim se ho zeptat jestli by ho nepujcil jako maketu k vyzkouseni, co Ty na to? Great idea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantozzi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 O.K., zitra se ho zeptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Nokia E66-už jsem vlastnil aspoň 80 telefonů snad od všech značek a tato a ještě její předchůdkyně E 51(myslím u mě) mi vychází nejlíp.Malá,velký displej,super spravování kontaktů a sms o zbytku nemluvě.Je jedna z mála na které se mi dobře píší SMS.Je to dost individuální,každý chce něco jiného.Nedávno jsem zde inzeroval,že bych jí vyměnil zpátky za nějaký dotykový,ale ono je to spíše módní záležitost.Dotykovej je jen hračka,nic víc a pro práci a jiné.....Chce to vyzkoušet-je to jako s hodinkama-musíte si padnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Displej - rozlišení: 240 x 320 pixelů ... To mam i ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 asi budu se svym tipem trochu out,ale jsem maximalne spokojeny, co takhle Blackberry 9000 ,nebo o neco mensi BB8900,ja jsem maximalne spokojeny. Presel jsem ze Simbianu na WM,a ted na BB Os a je to super rychle,dobry displej,dlouha vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 (upraveno) no co tu radite HTC HD2, ved to je este vacsie ako iPhone To sa snad ani nezmesti do vacku normalnych rifli ne ? ale zas ten displej,to je mega, to musim uznat Upraveno 3. března 2010 uživatelem Benne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 (upraveno) Rozměrově jsou srovnatelné: * HTC HD2: 120 x 67 x 11 mm * iPhone 3GS: 116 x 62 x 12 mm HD2 do toho umí vydat 4.3" 800x480 LCD, zatímco Apple 3.5" 320x480 LCD. Nicméně jeden super telefon pro někoho nemusí být pro jiného. Já mám třeba dost ujasněné potřeby, a těm nic jiného než HD2 nevyhovuje Upraveno 3. března 2010 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 (upraveno) no co tu radite HTC HD2, ved to je este vacsie ako iPhone To sa snad ani nezmesti do vacku normalnych rifli ne ? ale zas ten displej,to je mega, to musim uznat normalne jej nosim v dzinach a zadny problem. Sice oproti memu predeslemu Diamondu je o dost vetsi, ale i tak se nosi dobre. Predtim jsem mel HTC Vario a Universal a to bylo v kapse mnohem horsi. Ten display u HD2 za to stoji. Chce to proste vyzkouset. Upraveno 3. března 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se