Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Kolik palců je u tebe rozumných? Třeba Lumia 925 je z hliníku, HTC One mini, Sony Xperia P...

iP ne proto, že jestli nejdeš na Macu, tak jeto za trest (iPhone jsem po týdnu nervů prodal a to nejsem na techniku lama). Oproti tomu propojení desktopových a mobilních win je bomba.

Sony už asi fakt ne, dlouho byl ve výběru (sám teď Sony mám), ale když mi v kanceláři začaly souběžně stávkovat ČTYŘI Sony telefony - samovolný restart v průběhu hovoru na denní bázi, není to přístroj pro mě (růzé typy Experií)

HTC One mini je po jablku druhý, na Nokie jsem se nedíval, ale Windows mě celkem láká ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gougy - ne, ta druhá je z LG G2...

Hmm, líbivá ;)  Překvapilo mě, že i soubor je větší a v tomto rozlišení vypadá i na lepší detaily (což se dá svést na nastavení clony)

Každopádně "foťáky" v mobilu jsou den ode dne lepší, to je dobře.

Odkaz ke komentáři

gougy: bral bych HTC One... One mini je něco jiného... s iP 5 jsem fotil a překvapilo mě, že v naprosté tmě to fotí fakt dobře... nebo bych počkal na to OnePlus.... sice je to velký jako prase, ale za osm tisíc... bylo mi sympatický i Xiaomi, ale ta Mi3 už stojí docela dost..

Odkaz ke komentáři

Gougy - rozumím smajíku a termínu "líbivá", je to jen amatérská fotka z mobilu a obyčejného kompaktu, o kvalitě nepíšu, jde o srovnání a dokladování, kam foťáky v mobilu směřují. Nejsem případ jako moje přítelkyně, která foťák nepotřebuje, ale chápu, že na momentky co časem vymaže, jí mobil stačí.

Mně spíš telefon paradoxně ukázal, jak nedokonalý je můj kompakt. Při zvětšení fotky z mobilu jsou patrné nedokonalosti, což nevadí při promítání na TV, ale když chci udělat výřez a zvětšeninu na zeď, je problém. Říkal jsem si klídek, kompakt je o dost lepší, ale on není, zejména u statických fotek za dobrých světelných podmínek.    

Odkaz ke komentáři

Sony už asi fakt ne, dlouho byl ve výběru (sám teď Sony mám), ale když mi v kanceláři začaly souběžně stávkovat ČTYŘI Sony telefony - samovolný restart v průběhu hovoru na denní bázi, není to přístroj pro mě (růzé typy Experií)

HTC One mini je po jablku druhý, na Nokie jsem se nedíval, ale Windows mě celkem láká ;)

Jestli tě WP lákají, tak nemáš co řešit. A jestli chceš i bezkonkurenční foto, tak koukni na Lumii 1020.

Momentálně mám 920 a i ta fotí parádně. Navíc jsem teď nainstaloval aktualizaci WP 8.1, která dost rozšiřuje možnosti sytému.

A jako bonus máš balík office, bezplatnou celosvětovou navi, záruku všude po EU i pokud máš tzv. šedivku, jistotu příští aktualizace a hlavně stabilní a plynulý systém.

Odkaz ke komentáři

Zdar pánové

Mám v plánu si koupit novou "briketu". Nenáročný uživatel. Displej 4 - 4.3" max. 4.5" žádnou pálku na pinčes.,1 GB RAM,slušná baterie,WiFi.

Díky za pomoc.

podívej se na známé modely s přídavkem "mini" S4 mini, One mini... popř. kdybych si kupoval telefon já, tak nejspíš Xiaomi Red Rice (HoňMi) :D http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-red-rice/  ale je 4.7"

Jestli tě WP lákají, tak nemáš co řešit. A jestli chceš i bezkonkurenční foto, tak koukni na Lumii 1020.

Momentálně mám 920 a i ta fotí parádně. Navíc jsem teď nainstaloval aktualizaci WP 8.1, která dost rozšiřuje možnosti sytému.

A jako bonus máš balík office, bezplatnou celosvětovou navi, záruku všude po EU i pokud máš tzv. šedivku, jistotu příští aktualizace a hlavně stabilní a plynulý systém.

bezkonkurenční foto v čem?? 41 mpix?? na co?? myslím, že i kompakt za stejnou cenu to strčí do kapsy... stabilní a plynulý systém mám i na androidu... aktualizaci mám taky jistou, i já jako BFU zvládnu root

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Gougy: cece tohle je tak prezicne zpracovany, az mne spadla brada ... hodne dobry telefon

http://www.mobilyatablety.cz/xiaomi/xiaomi-mi2s-32gb/

No to teda čumím. 

Nejhorší na tom je, že stejně nevyužiju ani polovinu "fíčur", co současné telefony nabízí. Aktuálně probíhající revoluce v PC technice (klávesnice a především myš už jako archaický doplněk jen pro specifické účely atp..) mě děsí. Je to taková krize středního věku, srovnatelná snad s tím, jak jsem na gymplu nechápal, že někdo nerozumí primitivnímu programování v Basicu :D :D

No nic, do dvou týdnů jdu nakupovat, tak nakonec asi rozhodne "vyzkoušení na ruce" (a navíc, stejně je to tak na dva roky, takže v pohodě)

Odkaz ke komentáři

také potvrzuji kvalitu S4 mini, je to prostě slušný telefon. Ale pokukuji po té Z1 compact. Mělo by to být opravdu jen zmenšenina Z1čky

jak tady někdo psal s pocitu v ruce, tak dneska jsem držel tu Z1 compact a je dost hranatá, zatímco S4 mini padne jak ulitá

Odkaz ke komentáři

bezkonkurenční foto v čem?? 41 mpix?? na co?? myslím, že i kompakt za stejnou cenu to strčí do kapsy... stabilní a plynulý systém mám i na androidu... aktualizaci mám taky jistou, i já jako BFU zvládnu root

Máš pravdu, kompakt za desítku ti udělá lepší fotku než mobil, ale mezi telefony je Puru view top technologie a nejde jen o rozlišení (xenonový blesk, f 2,2, prostředí Nokia Camera).

Jen tak z hecu, jak dlouho vychází aktualizace na tvůj telefon? A proč bych měl dělat root?

Jako dildroid je super, pokud se v tom chci vrtat a přizpůsobit si každou prkotinu. Já ale chci nabít, vložit SIM a fungovat. Taky nemusím řešit bezpečnost antivirem, protože WP není doposud prolomen.

Odkaz ke komentáři

Flipik, Siwi - mám G2 půl roku, po OTA mám KitKat a stále tvrdím, že lepší telefon jsem zatím neměl. Neznám telefon, který by nebyl předmětem kritiky, zejména ze strany ortodoxních uživatelů a tunerů softwaru či nedočkavců stahujících SW z různých zdrojů ještě před jeho oficiálním vydáním. Já šum ve sluchátkách nemám (používám originální) ale uznávám, že tam drobný problém je, stejně tak u videa točeného v tichém prostředí. Už se ale chystá oprava a tak to má 90% typů telefonů. Bezkonkurenční výdrž, výkon, displej apod. jsou pro mne naopak pozitiva, která u mne rozhodla, ale i foták, žádné sekání či restarty, telefon mi prostě funguje na 100%.

Taky nemám žádné výhrady a asi počkám na aktualizaci, která to opraví. Prosím tě, jak se ti zdá baterka po aktualizaci? Je výdrž alespoň stejná?

Upraveno uživatelem Flipik
Odkaz ke komentáři

Je to pre mňa dosť šok, že tu doporučujete prístroje za babku, pre mňa úplne neznáme...  :eek:  OnePlus, Xiaomi sú síce papierovo nabúchané, ale ktovie, ako je to u nich so spoľahlivosťou, prívetivým užívaním, výdržou... Doteraz som mal tradičné značky SE, Nokia a na tie čínske novinky mám v hlave nejaký blok.

Odkaz ke komentáři

Já mám teda iPhone a jsem maximálně spokojený i když mám PC. Žádný problém v tom nevidím. Měl jsem 4s a ten jsem nedávno vyměnil za 5s. Na 5s je skvělá, funkční čtečka otisků prstů. Předtím jsem míval telefon nezabezpečený, protože se mi nechtělo pořád vyťukávat kód, ale Touch ID funguje skvěle. Výborná je taky rychlost řešení reklamace. U 4s mi po roce začala blbnout wifi, tak jsem ho dal reklamovat a za 5 dnů jsem si šel pro nový telefon. Ale nevím, jak je to s reklamací u jiných značek, třeba je to taky tak rychlé.

Odkaz ke komentáři

áš pravdu, kompakt za desítku ti udělá lepší fotku než mobil, ale mezi telefony je Puru view top technologie a nejde jen o rozlišení (xenonový blesk, f 2,2, prostředí Nokia Camera).

Jen tak z hecu, jak dlouho vychází aktualizace na tvůj telefon? A proč bych měl dělat root?

Jako dildroid je super, pokud se v tom chci vrtat a přizpůsobit si každou prkotinu. Já ale chci nabít, vložit SIM a fungovat. Taky nemusím řešit bezpečnost antivirem, protože WP není doposud prolomen.

popravdě jsem o té technologii četl něco když vyšla a pak jsem to vypustil z hlavy, že 41 mpix je v tomto těle nesmysl, zítra se na to znova podívám... mám HTC Sensation, podpora ukončena, aktuálně mám KitKat a pohoda... výdrž cca 2 dny a vše funguje dobře... nemusíš se vrtat v androidu, na Play je aplikací tři p....e a tu dobrou si lze vybrat pomocí hodnocení... Windows je poměrně nová záležitost, sem zvědavý zda za pár let budou mít současné telefony, možnost nejnovějšího systému, byť pokrok není dle mě oproti androidu až tak znatelný... antivir je docela běžná záležitost, na android může aplikaci naprogramovat kdokoliv i na windows je už poměrně dost aplikací, zda byl nebo nebyl prolomen nevím, ale nemyslím, že ten systém by se nedal obejít...

Je to pre mňa dosť šok, že tu doporučujete prístroje za babku, pre mňa úplne neznáme...  :eek:  OnePlus, Xiaomi sú síce papierovo nabúchané, ale ktovie, ako je to u nich so spoľahlivosťou, prívetivým užívaním, výdržou... Doteraz som mal tradičné značky SE, Nokia a na tie čínske novinky mám v hlave nejaký blok.

spolehlivost, rozhraní, výdrž... to vše překvapivě finguje... je to běžná čeká distribuce,česká záruka, výdrž (číňan ty baterky vyrábí, dá tam velkou a neřeší)... byly doby, kdy to fandové objednávali naslepo přímo z číny, kvůli parametrům cena/výkon, ale dneska už to čína docela válcuje, bohužel... a pochybnosti nejsou namístě

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Flipik - mně se výdrž G2 prodloužila, není to jen pocit. Bezprostředně po aktualizaci jsem si všiml větší výdrže při méně častém používání (tj. žádné hry, wi-fi jen občas, skoro žádný internet, žádné GPS, do 1O hovorů, SMS, MMS a mailů denně, semtam fotka, sken dokumentu, prohlížení fotek..) a menší výdrže při intenzivním používání. Neumím si to vysvětlit, ale po pár týdnech se výdrž zvětšila i při častějším používání, nemohu ale zpochybnit zkušenosti majitelů, kteří telefon používají hodně intenzivně a výdrž se prý zhoršila. ALE - bavíme se o tom, že mně telefon vydrží 3-4 dny a nabíjím při 20-30% baterky (dřív jsem nabíjel po stejné době při 15-20%). Pro mne je tedy změna ve výdrži po aktualizaci pozitivní, ale může to být individuální.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...