wave ceptor Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Nokia 630 dual je velmi povedený mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Kdo hledá nejen výdrž http://www.shopblackberry.cz/blackberry-pristroje/blackberry-cerna-p-1196.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Souhlasím, Lumia 630 je povedená, splní prakticky všechny výše popsané požadavky, jen fotoaparátem teda rozhodně neoslní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevicek Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Já bych v této cenové hladině volil buďto windows phone ( nejlepe počkat na lumia 535) nebo čínu ( JiaYu G4S, Redmi 1S) třeba z antelife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 (upraveno) Co si o tom myslíte, je na trhu lepší telefon než LG G3 ? Co se týče voděodolnosti, tak standard to až takový není a podle mě ještě dlouho nebude. Je tam jen Samsung, Sony a současná HTC One. Samsung mě moc nenadchl, všude plast, nástavba taková divná. HTC One M8, vše v kovu, slušné repráky, nástavba vcelku ok. Lollipop by měl být nejpozději v únoru. Sony Z1 je celkem slušný základ, cena 9 tisíc. Současné generace by měly být "odladěnější" (zvětšíme ram, baterii, v něčem se povrtáme...). Co mě štve, že LG, Sony aj. daly funkční tlačítka na displej. Konkrétně u Sony Z1c je to divný, totálně to celkově rozhodí proporce dobré 4,3" velikosti. Kolem displeje je hafo plastu a ty tlačítka jsou na displeji vzhledem k funkčnosti poměrně malé. Aktualizace začnou začátkem roku u Z3 a Z2, vše ostatní by mělo proběhnout nejpozději do dubna. Upraveno 12. listopadu 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Co se týče voděodolnosti, tak standard to až takový není a podle mě ještě dlouho nebude. Je tam jen Samsung, Sony a současná HTC One. Samsung mě moc nenadchl, všude plast, nástavba taková divná. HTC One M8, vše v kovu, slušné repráky, nástavba vcelku ok. Lollipop by měl být nejpozději v únoru. Sony Z1 je celkem slušný základ, cena 9 tisíc. Současné generace by měly být "odladěnější" (zvětšíme ram, baterii, v něčem se povrtáme...). Co mě štve, že LG, Sony aj. daly funkční tlačítka na displej. Konkrétně u Sony Z1c je to divný, totálně to celkově rozhodí proporce dobré 4,3" velikosti. Kolem displeje je hafo plastu a ty tlačítka jsou na displeji vzhledem k funkčnosti poměrně malé. Aktualizace začnou začátkem roku u Z3 a Z2, vše ostatní by mělo proběhnout nejpozději do dubna. Díky, Samsung a Sony ze seznamu škrtám. U HTC mě láká to celokovové tělo, jinak LG asi vyhrává na plné čáře. Neber to nijak osobně, ale nazývat v mobilu repráky, že jsou slušné je spíše humorné zatím , takže toto je pro mne snad poslední kritérium, co by spíše mě potěšilo je použití kvalitního hudebního čipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Díky, Samsung a Sony ze seznamu škrtám. U HTC mě láká to celokovové tělo, jinak LG asi vyhrává na plné čáře. Neber to nijak osobně, ale nazývat v mobilu repráky, že jsou slušné je spíše humorné zatím , takže toto je pro mne snad poslední kritérium, co by spíše mě potěšilo je použití kvalitního hudebního čipu. Pokud jde o repráky: V případě HTC One (One mini) jsou stereofonní. Pokud si dáš telefon na šířku přímo před obličej, pak je to stereo dokonce i slyšet Kvalita zvuku není špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Mobil s "lepším" DAC čipem se hledá těžko... resp. žádný jsem nenašel.Takže buďA) shánět přenosný DAC/headamp, který je kompatibilní s Androidem - což je krabička navíc se všemi nevýhodaminebo používat dedikovaný DAP (FiiO X5, X3, iBasso DX50, DX90 atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 V této cenové kategorii bych se silně přikláněl k WP. Jak už bylo řečeno, Nokia Lumia 630 DS je naprosto v pohodě (má ji manželka a je velmi spokojená), ani ten foťák není vůbec špatný, pokud nevyžaduje focení za šera - nemá přisvětlovací diodu. Nebo bych pořídil novinku Microsoft Lumia 535 DS, ta je podle mě v dané cenové relaci super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Mobil s "lepším" DAC čipem se hledá těžko... resp. žádný jsem nenašel.Takže buďA) shánět přenosný DAC/headamp, který je kompatibilní s Androidem - což je krabička navíc se všemi nevýhodaminebo používat dedikovaný DAP (FiiO X5, X3, iBasso DX50, DX90 atd.)Nedělalo náhodou Meizu tel. s wolfson DAC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Jo myslis mx4?http://www.innerfidelity.com/content/sound-smartphone-meizu-mx-4-core-page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Tak jsem pořídil si LG G3. Ta jemnost displaye to je něco neskutečného, zpracování se mi osobně velmi líbí a toho čeho jsem se bál, zadních tlačítek, tak úplně v pohodě a vůbec mi to nedělá problém. Co je ale skutečně povedené je funkce od LG a to Knock On, díky tomu v podstatě není třeba vůbec používat fyzické tlačítka.Mobil mám krátce, takže na nějaké velké závěry to není, ale co mě osobně trochu štve je nemožnost odinstalování některých předinstalovaných aplikací od LG (možnost je, ale vzhledem k tomu, že mám mobil chviličku, tak se mi nechce hned rootovat systém). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 jo jo tu fičuru(Knock On)používám na levné L7 II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Jestli ti jde hlavně o foto, tak líp než 730 bude fotit 925, nebo rovnou připlatit za 1020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Nedostupné? 925 se prodává za 5700 a nějaký drobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Jestli řešíš distribuci kvůli servisu, tak zbytečně. Nokia má pro celoevropský servis, je tedy jedno o jakou distribuci jde, takže připlácíš za nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Informace je oficiální, ale záruka wold wide je myslím že jenom jeden rok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1202543 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Netřeba závazného dokumentu, proste to tak je a fungujeto, mnohokrát odzkouseno uživateli. Jen doplnim, ze to musí byt EU distribuce, ne celosvetova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Jo myslis mx4?http://www.innerfidelity.com/content/sound-smartphone-meizu-mx-4-core-page-2To bude ono, jenže už je to asi starší věc... A na dedikovaný DAC/ibaso to stejně asi mít nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se