Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Toto ti pomůže:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544979

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612083

Anebo by měla stačit editace registrů, v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell nastav ShowTitleBarClock na 0 a TBOpt na 1, vypnutím hodin se zapne ikona baterie.

... a tohohle já se právě bojím a proto vedle ve vlákně váhám jestli z iPhone přejít na HD2.

Možná proto, že jsem v IT pracoval, mám noční můry ze spolehlivosti věcí na WM. A asi se v nich mám méně chuti hrabat.

Nebo abych to upřesnil, hrabat se v nich chci, to je důvod proč koupi zvažuju, jen ho nechci hlídat zdali ještě žije a resuscitovat zásahy do registrů, pokud ne.

Ještě tak vem čert když zmizí ikona baterky a musí se kvůli ní člověk vrtat v registrech, to nemá vliv na funkčnost (pokud ho tedy nezapomene uživatel kvůli tomu nabít) pokud to bude přijímat hovory a odesílat sms.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/windows...18/default.aspx

t.z. ze WM7 jednoducho kopiruju iPhone... urcite sa najde ale nejaky clovek,ktory mi bude odporovat, ja v tom vsak nevidim nic ine,ako potrebu sa vyrovna iPhonu :D Takze dlho ocakavany WM7 je pre uzivatelov tohto systemu velkym sklamanim a podla mojho skromneho nazoru to bude potrebovat cas,kym si to vychytaju tak,aby bolo vsetko v pohode,stabilne atd atd :) Takze na tvojom mieste,co sa tyka aj sw vybavenia by som nevahal a bral iPhone :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

nechci zakládat další vlákno, tak prudím tu, podělal se mě telefon a chci koupit nový, musí to umět pár blbostí jako volat, psát sms, kamarádit se s BT HF, musí do toho jít použitelná NAVI, foťák a internet neuškodí, postižen módní vlnou jsem vybral HTC Desire nebo jak se ten bazmek jmenuje, je to křáp a doporučíte něco jiného nebo jsem vybral dobře ? díky

Odkaz ke komentáři

ještě mě napadá, má smysl čekat na "Ajfón 4" ?

Nemá.

Teda já bych raděj nečekal, zatím si uřízli první ostudu a pak, je to docela předraženej krám. Kamarád byl nadšenej, než mu začal vrzat a pak praskl zadní kryt, druhýmu zatím jen vrže. Je sice relativně blbuvzdorný, ale o plnohodnotné navigaci bych pořád pochyboval.

Momentálně bych vybral HTC HD2, sice chce torchu péče pro nainstalování všeho potřebného, ale navigace, přehrávač, internet, volání, sms funguje pro mě gutt. Desire je papírově taky příjemná věc, mě se nelíbí optický joystick. Jinak raděj Androiod než WM. Část lidí u Desire mrčí na kontrast na slunci, výdrž baterie a foťák. Kterej je snad jedinou vyloženě blbou věcí i u HD 2.

Odkaz ke komentáři

Nemá.

Teda já bych raděj nečekal, zatím si uřízli první ostudu a pak, je to docela předraženej krám. Kamarád byl nadšenej, než mu začal vrzat a pak praskl zadní kryt, druhýmu zatím jen vrže. Je sice relativně blbuvzdorný, ale o plnohodnotné navigaci bych pořád pochyboval.

Momentálně bych vybral HTC HD2, sice chce torchu péče pro nainstalování všeho potřebného, ale navigace, přehrávač, internet, volání, sms funguje pro mě gutt. Desire je papírově taky příjemná věc, mě se nelíbí optický joystick. Jinak raděj Androiod než WM. Část lidí u Desire mrčí na kontrast na slunci, výdrž baterie a foťák. Kterej je snad jedinou vyloženě blbou věcí i u HD 2.

Myslim, ze ma - vyborny displej, konecne podpora multitaskingu, trideni app do slozek atd atd - nejvice aplikaci zdarma ci za smesnych 0,79?..

Plnohodnotnych navigaci existuje spousta - TomTom, Navigon, Sygic, CoPilot, NDrive atd - sam pouzivam Sygic a je plnohodnotny dostatecne - zadne starosti s hlidanim updatu, jakmile se objevi, pouze kliknu v Appstoru, ktery me upozorni na update.. Nekde na navigovat.cz bylo porovnani Navigonu v samoucelne navigaci a v iphone a v nekterych ohledech dokonce byl iphone lepsi nez samoucelna navigace, byl rychlejsi atp.. myslim, ze tohle jsou zbytecne obavy lidi, kteri to nepouzili v praxi.. Se Sygicem jezdim uz cca rok a zadny problem jsem nezaznamenal, krome par prohresku v mapach, coz ale neni vlastnosti systemu, nybrz mapovych podkladu..

Android je solidni, Desire i Legend jsou dobry pristroje, opticky joystick je OK, navic neni treba jej temer nikdy pouzivat, staci displej a druhak je to lepsi nez treba kulicka, kterou mel HTC Magic na kterou usedal prach a pak to reagovalo hur.. Jedinou nevyhodou je, ze v CR neni mozne kupovat placene aplikace, je otevren pouze free market..

Na iP 4 jsem zvedavej, zalezi jak bude vypadat nazivo, podle toho se asi rozhodnu jestli ho "potrebuju" :D

Odkaz ke komentáři

Nemá.

tvoji dvaja kamosi uz maju iPhone 4 ? tak to je parada.

Podla mna ale ma cenu pockat si na novy iPhone, neprekonatelny displej, GPS signal na super urovni, odolny aj co sa tyka padov, skrabancov, velmi rychly, jednoduche ovladanie, vydrz baterie tiez parada, vela RAMky, skvely procesor, proste neni co mu vytknut. Nataca HD video, fotak ma tiez,prednu kameru tiez, iOS4 ktory v nom je mam akurat aj ja v mobile a je paradny,svizny, stabilny. Btw. mam iPhone 3Gs a nic mi nikde nevrze a ani nikoho s iphonom nepoznam,co by sa stazoval,ze mu vrzga telo, skor opacne :)

Frajerka teraz tiez vybera mobil,a rozmyslam,ze ju prehovorim na ten HTC Desire, cital som o nom vela dobreho, aj ked Android v nom je super, este je toho vela co dotahovat. Ak potrebujes mobil hned,chod do HTC Desire, lutovat podla mna nebudes. Ak to nesuri, pockaj si na novy iPhone.

Odkaz ke komentáři

počkat není problém, jen aby bylo na co, Desire stojí půlku, tak doufám, že bude 4ka skvělá :) slyšel jsem, že iPhone moc nekomunikuje s BT HF ? jsem technická lama, co sotva ovládá dálkové ovládání od televize, tak abych nekoupil něco co naprosto nevyužiju :D ( to ostatně nevyužiju ani ten Desire )

Odkaz ke komentáři

tvoji dvaja kamosi uz maju iPhone 4 ? tak to je parada.

Podla mna ale ma cenu pockat si na novy iPhone, neprekonatelny displej, GPS signal na super urovni, odolny aj co sa tyka padov, skrabancov, velmi rychly, jednoduche ovladanie, vydrz baterie tiez parada, vela RAMky, skvely procesor, proste neni co mu vytknut. Nataca HD video, fotak ma tiez,prednu kameru tiez, iOS4 ktory v nom je mam akurat aj ja v mobile a je paradny,svizny, stabilny. Btw. mam iPhone 3Gs a nic mi nikde nevrze a ani nikoho s iphonom nepoznam,co by sa stazoval,ze mu vrzga telo, skor opacne :)

Frajerka teraz tiez vybera mobil,a rozmyslam,ze ju prehovorim na ten HTC Desire, cital som o nom vela dobreho, aj ked Android v nom je super, este je toho vela co dotahovat. Ak potrebujes mobil hned,chod do HTC Desire, lutovat podla mna nebudes. Ak to nesuri, pockaj si na novy iPhone.

Píšu někde o tom, že maj 4ku? Já beru zpracování jakožto nejražší značku na trhu, ne konkrétního typu. Displej mají u některých prvních kusů 4ky defektní, tak nevím no :P Kamaráti majů 3GS a jak říkám, jednomu vrže, druhému prasknul zadní kryt. Jestli je to náhoda to nevím.

Ty máš i 4ku, že jsi přesvědčený o všem co píšeš? Víš kolik bude v čr stát?

Ad laser: Joystick sice není potřeba často používat, ale na co tam pak je? Pro mě byla lepší kuličla u předchůce. A perfektní? To nesouhlasím vůbec.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...