Gustaf Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 franto, od něj objednavali 2 kamosi tu v3 a vse v pohode. myslim, že na aukru by už letěl, kdyby neposilal a bral jen prachy. o tu navigaci me ani nejde. jakbsem psal, nepotřebuju ji. ale je to prijemnej bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 ok ok ..spus je otazka co se stane az to budes chtit reklamovat...popripade jakakoli podpora ..ja ti nevim no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 tak jeví se, ze se o to postará.kdybych objednaval na vlastní triko z usa nebo činy, tak mám z reklamaci úplně vykydano. takle je aspoň šance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 siwi, jak myslíš pohled na balení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Mno, vzhledem k tomu, že do telefonu doinstalovává nějaké věci, pak vlastně prodává rozbalené zboží. Já k takovému způsobu prodeje nemám důvěru. Přijde mi to takové "na koleni". Přes Aukro si klidně koupím staré digitálky do sbírky. Ale telefon ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 z tohoto pohledu máš pravdu..ovšem neni problém mu sdělit, že tam nic nechci a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 On je Sygic přenositelný na 5 zařízení. Takže jedna licence vyjde na 150... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 On je Sygic přenositelný na 5 zařízení. Takže jedna licence vyjde na 150...Tak kdyby někdo chtěl licenci na Sygica na android tak mužů nabídnout koupil jsem iOS a tam bohužel přenést nelze. Takze když se mi tu 5 lidi složí na Sygica na iPhone budu rad myslím to samozřejmě z legrace, ale jestli se dá použit až na 5 zařízeních tak mužů nabídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 On je Sygic přenositelný na 5 zařízení. Takže jedna licence vyjde na 150... Ptal jsem se na to přímo u nich a napsali mi, že Sygic lze používat na 3 zařízeních současně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Ptal jsem se na to přímo u nich a napsali mi, že Sygic lze používat na 3 zařízeních současně. Takže jedna licence pro tři lidi s tím, že dva můžou vyměnit telefon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Je to tak, že při koupi dostáváš 3 licence. Pokud si kdokoliv pořídí nové zařízení, je možné na něj tuto licenci přenést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Mám tedy 3 licence k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tak tak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Dneska ráno jsem poprvé zauvažoval jestli nemám koupit iPhone... zrovna já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Dneska ráno jsem poprvé zauvažoval jestli nemám koupit iPhone... zrovna já...Tak to jsme dva.Můj nexus 5 v opravě s tím , že možná špatná deska.pokud se dívám po náhradě tak moc nadšený nejsem a tak taky v hlavě přeskočil iPhone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jestli Nokia 301 Dual a Nokia 515 Dual podporují Javu. Potřebuji klasický telefon s klávesnicí, kde spustím programy závislé na této aplikaci, bez ní mi nejedou. Dík za odpověď, případnou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jestli Nokia 301 Dual a Nokia 515 Dual podporují Javu. Potřebuji klasický telefon s klávesnicí, kde spustím programy závislé na této aplikaci, bez ní mi nejedou. Dík za odpověď, případnou radu. Ano, oba dva telefony podporují Javu, je to ve specifikacích na stránkách Nokia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 tak inew 7 je doma....zatím paráda...tak snad to tak zůstane. jen zatím baterka ubiha dnes rychle, ale to je tím za sem ho nepustil zatím z ruky a instaluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 No jo. Tak baterky jsou obecnou slabinou chytrých mobilů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 jj,tak bude to den a smitec..jako na tech mych predchozich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se