Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Mno, vzhledem k tomu, že do telefonu doinstalovává nějaké věci, pak vlastně prodává rozbalené zboží. Já k takovému způsobu prodeje nemám důvěru. Přijde mi to takové "na koleni". 

Přes Aukro si klidně koupím staré digitálky do sbírky. Ale telefon ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On je Sygic přenositelný na 5 zařízení. Takže jedna licence vyjde na 150...

Tak kdyby někdo chtěl licenci na Sygica na android tak mužů nabídnout ;) koupil jsem iOS a tam bohužel přenést nelze. Takze když se mi tu 5 lidi složí na Sygica na iPhone budu rad :D myslím to samozřejmě z legrace, ale jestli se dá použit až na 5 zařízeních tak mužů nabídnout

Odkaz ke komentáři

Dneska ráno jsem poprvé zauvažoval jestli nemám koupit iPhone... zrovna já...

Tak to jsme dva.Můj nexus 5 v opravě s tím , že možná špatná deska.pokud se dívám po náhradě tak moc nadšený nejsem a tak taky v hlavě přeskočil iPhone.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jestli  Nokia 301 Dual a Nokia 515 Dual podporují Javu. Potřebuji klasický telefon s klávesnicí, kde spustím programy závislé na této aplikaci, bez ní mi nejedou. Dík za odpověď, případnou radu. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jestli  Nokia 301 Dual a Nokia 515 Dual podporují Javu. Potřebuji klasický telefon s klávesnicí, kde spustím programy závislé na této aplikaci, bez ní mi nejedou. Dík za odpověď, případnou radu. 

Ano, oba dva telefony podporují Javu, je to ve specifikacích na stránkách Nokia.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...