Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Tak to uz jsem doma, myslim, ze Ti bude vyhovovat. Ja asi nespis vletnu do te vetsi verze, skoda ze to neni uhlopricka 6:(. Jen nevim, jestli 64 nebo 128 g. Ted mam 32 a musim se krotit. :).

Vyhovovat bude. O to nemám obavy. Zatím nemám důvod ho kupovat, protože současná pětka mi slouží dobře. Za celý rok používání jsem nenarazil ani na jeden problém. Snad jen ten foťák by mohl být lepší. 6P na tom bude o poznání lépe. Taky znám pár lidí, co volí raději úhlopříčku kolem 6 palců. Já si vždycky říkám, kde to pak nosí? To už mi přijde velké do kapsy u kalhot. Je prostě vidět, že Google ví, proč nabízet dva modely v těchto velikostech. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyhovovat bude. O to nemám obavy. Zatím nemám důvod ho kupovat, protože současná pětka mi slouží dobře. Za celý rok používání jsem nenarazil ani na jeden problém. Snad jen ten foťák by mohl být lepší. 6P na tom bude o poznání lépe. Taky znám pár lidí, co volí raději úhlopříčku kolem 6 palců. Já si vždycky říkám, kde to pak nosí? To už mi přijde velké do kapsy u kalhot. Je prostě vidět, že Google ví, proč nabízet dva modely v těchto velikostech.

Nosit se to da, jde jen o zvyk. To vis, ze jako maly mobil to neni, ale pak kdyz neco ctes, tak kazdy palec je k dobru.

Odkaz ke komentáři

A koupil jsi teda co? Já se tim zase probiram neb nervy mam silné a jeste to s tim WP vydržím..

Koupil jsem jako rychlou náhradu Lumii 535 za 1.990,- Kč v Datartu. 

Pro mě příjemné překvapení - všechno jede plynule a baterka je držák - 2 dny na pohodu, 3 dny, když se krotím. Bytelná konstrukce jako bonus. Chybí tam notifikační dioda a dioda u foťáku (byl jsem zvyklý si přisvětlovat), který je hodně na pikaču (ale já nefotím, tak je mi to fuk).

Přihlásil jsem se do Insider programu, takže už přes měsíc funguju na win10 - jedou mi na tom slabém HW plynule, bez sekání. A s aplikacemi se to začíná rapidně lepšit. Když to srovnám s čistým androidem a iOS, tak mi win sedí víc, ale to je čistě subjektivní hodnocení. BB už nekoupím, protože začínají cenově docela vysoko, a já bych tu přidanou hodnotu tak vysoce už nedocenil. 

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu. Já jsem to Lenovo taky pořád ještě úplně nezavrhl. Ale po technické stránce na tom bude Nexus lépe. Třeba oboustranný konektor USB typu C, díky kterému se telefon rychleji nabije, Lenovo nemá. Pokud si nekupuješ telefony příliš často, asi bych technickou stránku upřednostnil před vzhledem.

Odkaz ke komentáři

Nevím, kolik uživatelů bezdrátové nabíjení využívá. Stejně tak nevím, o kolik by se jeho implementací zvedla cena. Možná si u Google myslí, že když se jejich telefony dobijí díky USB C rychleji, jení to potřeba. Mě by absence bezdrátového dobíjení od koupě neodradila. Na současné pětce ho mám a nikdy jsem ho nevyužil.

Odkaz ke komentáři

Ono to není ani tak o ceně, jako o rozměrech. Chtějí mít žiletku, která se bude špatně držet a zvedat ze stolu, ale hlavně že je tenčí než konkurence.

A bezdrátovou nabíječku jsi k tomu měl? Mě většinou rychlost moc netrápí, ale otravuje mě, při každém hovoru odpojovat a zapojovat kabel. Ta manipulace je úplně někde jinde, už i některá auta mají přihrádky vybavené bezdrátovým nabíjením, stejně tak si s tím můžeš koupit třeba noční stolek nebo lampičku.

Možná jednou přijde doba, kdy telefony žádné USB mít nebudou.

Odkaz ke komentáři

O nabíjecích místech nebo nábytku jsem už slyšel. Bezdrátovou nabíječku nemám a ani jsem ji nikdy nezkoušel. Možná bych byl mile překvapen. Ale kabel mě zatím nijak neomezuje. 

Naproti tomu snaha výrobců mít co nejtenčí mobil mě fakt štve. Je to přesně tak, jak píšeš. V ruce se to nedá držet, člověk má pořád pocit, že mu telefon vypadne. Řeším to vždycky silikonovou vaničkou se zvýšenými okraji kolem displeje. Tloušťka se mírně zvedne a už je o co opřít palec. Navíc to telefon pěkně chrání.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se po další několikerem zamrznuti WP a nevzeti hovoru šéfa 3x co volal rozhodl, ze to tak dal nejde.

Probral jsem pro a proti a dosel k názoru, ze vezmu bud Honor 7 nebo p8 lite(mozna S6, ale to podle ceny, do služebního víc nedám)..mate někdo a da k dobru svou referenci?dik

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Pokud hledáte dostupná android za dostupnout cenu doporučuji Vodafone Prime 6 nebo Smart 6. K dostání u VDF. Dva Primy máme doma a spokojenost. za ty peníze plně dostačující. Pro Vodafone je děla ZTE. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se po další několikerem zamrznuti WP a nevzeti hovoru šéfa 3x co volal rozhodl, ze to tak dal nejde.

Probral jsem pro a proti a dosel k názoru, ze vezmu bud Honor 7 nebo p8 lite(mozna S6, ale to podle ceny, do služebního víc nedám)..mate někdo a da k dobru svou referenci?dik

Jak už jsem psal - P8 Lite a spokojenost. Od doby, kdy jsem ti to psal posledně, se nic nezměnilo, stále mě baví. Ale i nová P7 vypadá fakt dobře. 

Upraveno uživatelem dieegoo
Odkaz ke komentáři

Zvažuju přechod z Samsung note 3 na zde na fóru nabízeném note 4. Sice už skoro přichází note 5, ale nemá podporu paměťových karet a to je u mne docela problém. Přecházel někdo taky z Nota 3 na 4 a jak to hodnotí, stalo to vůbec za to?

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zvažuju přechod z Samsung note 3 na zde na fóru nabízeném note 4. Sice už skoro přichází note 5, ale nemá podporu paměťových karet a to je u mne docela problém. Přecházel někdo taky z Nota 3 na 4 a jak to hodnotí, stalo to vůbec za to?

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk

Mam take Note 3 a pomalu hledam nahradu, prestoze stale super maka uplne bez problemu. Pokud ho mas v dobrem stavu, tak si myslim, ze to neni nejaka velka zmena.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...