Joseph Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 12 minutes ago, tarmi said: Si piš... Ale mám raději starší alba. Např. Octavarium je pro mě úplný top. Bol si teraz na koncerte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Bohužel, živě jsem je neviděl, ale DT si stejně raději nechávám na poslech v klidu doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseph Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 1 hour ago, tarmi said: Bohužel, živě jsem je neviděl, ale DT si stejně raději nechávám na poslech v klidu doma. Chapem, ale nabuduce ked tu budu v europe tak odporucam ist. Ja som bol a taky zazitek som uz davno nemal. Octavarium hrali live to bolo neskutocne. A hlavne ze uz nebudu mladsi uz budu len starsi, kto vie kolko bude este prilezitosti. Co by som dal za to aby som mohol ist na Megadeth ked tam hral Friedman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Zase něco málo z archívu - Tiamat - Wildhoney 1994. Úžasná muzička 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince tvl, to uz je 30 rokov, navrat na intrak:) starneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 22 minutami, Harwey napsal: tvl, to uz je 30 rokov, navrat na intrak:) starneme Tak to já už měl 11 let po vojně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince viem ze si starsi, ja len ze si ma preniesol do VS cias, za co ti dik:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Dnešní novinka. Sice to nemám na cem přehrát, ale to se vyřeší))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Včera jsem prehraboval vinyly a narazil na Pyromania (Def Leppard) 1983. Paráda. Dal jsem za ní 3kila, při výplatě 1830,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 4 hodinami, ragu napsal: Dnešní novinka. Sice to nemám na cem přehrát, ale to se vyřeší))) U Vás už chodil Ježíšek nebo co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Už to nevydržel)) A já teď budu muset vyřešit, na čem to přehraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Už měsíc tento kousek a těším se na live album Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Před deseti lety vyšlo album, které mělo zásadní vliv na moje vnímání a objevování další hudby. We Like It Here by Snarky Puppy https://snarkypuppy.com/home Tu kapelu jsem objevil teprve před pěti lety, ale pánové z SP mi za tu dobu udělali víc radosti než kdokoli jiný. A nyní vydali album s remastery a remixy původních nahrávek, plus alternativní verze, které se nedostaly na orig. album. Krása střídá nádheru, perlička za perličkou, mám předčasné Vánoce... vřele doporučuji 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince V 3. 12. 2024 v 11:19, Diamondking napsal: Zase něco málo z archívu - Tiamat - Wildhoney 1994. Úžasná muzička To mě taky donutilo zavzpomínat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Therion je bomba ..... jejich cover Summer Night City od ABBY je ňamka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Chybí mě tahle placka do sbírky soundracků pana Lynche, nemáte tip na funglovku někde? Sehnal jsem jednu za 9.600,-Czk , ale to zase takový fanoušek tedy nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Wow, tak tam bych tedy velmi rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Takhle navečer vzdělávám sousedy a dáváme jeden asi dávno zapomenutej hvězdnej projekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince podareny song tiez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se